123

Анонимен

преди 3 години

До KubilayАбе "умник" ,османците приемат исляма около 16 -17 век от арабите, джамии не са строили,просто са разрушили стотици български църкви и хиляди други църкви на Балканите,има свидетелства за разрушаването на църквите,манастирите,а които църкви не са били разрушени,османците са им сложили по едно минаре,но османците нищо не са строили,само са рушили.

122

Българин софианец

преди 3 години

Религията е за простите и неуките.Те вярват във всичко .....дори в КОМУНИЗМА!

121

Анонимен

преди 3 години

И голяма работа. Религиите са отживелица в нормалните страни.

120

f

преди 3 години

И в нашите си църкви проповядват ислям, не разбрахте ли??Ква е разликата?

119

1234

преди 3 години

Апетита идва с яденето а скапания ес ни е отредил за предястие на осмаския санджак точно като 1444 г! Прогледнете, че сме в грешния съюз ес и НАТО. Кога скапания ЕС ЩЕ ПРЕВЪРНЕ ДЖАМИИТЕ В ЦЪРКВИ?А ДА, Сорос почти унищожи църквата

118

Анонимен

преди 3 години

Атеистите в християнския свят са 5-тата колона на нехристияните.

117

f

преди 3 години

До ГостТи внимавай какви ги ръсиш по мой адрес и по адрес на кучетата, забрави ли че съм безсмъртен и цял свят се занимава с това да ме умъртви, но толкова си можете! Наистина съм безсмъртен, майтап няма! Преброй ми възкресенията ако можеш да броиш до толкова и колко пъти на сън са ме убивали? Нали вие от църквата ми го правите всичкото, затова е време да ви отмъстя и да ВИ ОКЪПЯ В КРЪВ! Няма къде да се скриете от мене!

116

лелее

преди 3 години

Като чете човек коментарите започва да си мисли за нуждата от психиатрии. Огромният процент от българите са трапезни християни - ядат сърмички на "Бъдни вечер, свинско на Коледа, агнешко на Великден и Гергьовден и до това се свеждат познаният и потребностите им по отношение на религията. Това не е укоримо, но просто не отива на такъв един народ да дава оценки кой какво да прави с храмове, за които мнозинството чува за сефте. В тази връзка и ние сме направили от Черната джамия прекрасна църква.

115

Гост

преди 3 години

До fВнимавай какво " пожелаваш" на другите, нещастнико, гледай да не умреш позорно като наакано, напикано разложено куче.

114

f

преди 3 години

Щом вие из-роди от църквата не разбирате от истина, това означава война и аз лично ще ви окъпя в кръв!

113

Анонимен

преди 3 години

До до f "Добротата е релативна"Обясни по-подробно и не се прави на големият умник със слушалки в ушите, защото това което казваш, нищо съществено не означава. Релативна да, но напълно релативна когато правиш добро на някой добър, тогава не разобличаваш ли злия и да му вървиш наопъки?

112

f

преди 3 години

Сатанистите са смъртни, но се преобразуват малко и за повечето от тях има някакъв път, пък и то си е за тях нагоре да вървят и да не са чак толкова в ада и повече да имат малко повече от тази нищета, така че за повечето от тях има път, само за баш антихристите може би няма, защото у тях добро няма! Какъвто е ши--ба--ния Ганко със шестици три на главата си, апостол на сатана или някаква сатана, сатаните са много на брой.

111

Шаши

преди 3 години

Та, не разбрах. Кога джамията до ЦУМ ще стане черква? Сега или веднага?

110

Анонимен

преди 3 години

Варвари, не случайно живеят в 1442-ра, според техния бог мехмед напушения брадатко

109

Анонимен

преди 3 години

Боко има ли нещо да каже по въпроса? Разговарял ли е с колега диктатор Ердоган?

108

f

преди 3 години

До Анонимен "мръссен " съм бил азЯ кажи кво е твоето християнство и твоята истина да ти се посмеят хората на простотиите, кажи де, защо обиждаш, без да казваш какво е?

107

Гост

преди 3 години

До KubilayСамо дето тази територия не е на Турция, а е окупирана Византийска земя, турците нямат нито моралното, нито веровото , нито историческото право да правят на тази земя каквото си искат безнаказано ....

106

Анонимен

преди 3 години

Томбул джамия в Шумен . Да връщат строителния материал на средновековната българска крепост . Щом ще е тъй.

105

Kubilay

преди 3 години

Турция ще прави в територията си какво си иска. Едва ли може да стигне България, разрушила стотици джамии, превърнала ги в обори и кафенета. Днес Ердо обяви, че са открили газ в Черно море. Свършва се с външната зависимост за енергийни източници. Остана само едно до пълната хегемония и велика сила - ядреното оръжие. С помощта на Пакистан и това ще стане скоро.

104

Анонимен

преди 3 години

Диваци, тлкова време измина и не се цивилизоваха.