31

Анонимен

преди 3 години

Закрити 1200 училища в годините на демокрацията.

30

Анонимен

преди 3 години

Тогава господар ни беше Москва.И нямахме право даже като теб да кажем, че не я харесваме.Всички, които се опитваха да се отърват от СССР и тиранията му биваха окупирани.ГДР-1953та годинаУнгария-1956та годинаЧехия 1968ма годинаПолша 1980та година.Ние си бяхме мушмараци и наведени до земята та не ни окупираха.Бяхме си роби и такива се чувствахме.Тези които се осмеляваха да кажат нещо заминаваха в Белене и повечето не се връщаха.

29

Шаши

преди 3 години

Тези по цял ден обикалят от паметник на паметник и слагат цветя и венци. Кога успяха да направят 60/бомби. От поклони по паметниците нямат време да си мислят за ядене, камо ли за нещо друго.

28

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че сега имате банани целогодишно и можете свободно да смените западния си господар - днес да бачкате за хер Клаус, утре за мосю Франсоа.

27

Анонимен

преди 3 години

Снимали са се след оргия с кучешко.

26

Анонимен

преди 3 години

А тези дето тогава бяхма "много добре"се редяхме на километрични опашки за всяка стока.За някои стоки пращахме бабите да се редят от сутринта.За коли и апартаменти чакахме по 10-15 години.Не можехме да пътуваме по света /на това имаха право сам висши партийци/Мласдите, които искаха да видят свят бягаха през границата и там ги стреляха.За всяко застреляно на границата момче граничарят получаваше парична награда и отпуск.Ходехме задължително на манифестации .

25

До 28

преди 3 години

Айде пак да помислим за средната класа, че от 2.5 милиона работещи 200 000 са с доход над 9000лв. месечно.--------------Ко каза, ко? Я пак си помисли? И я не ми чети легенди от сайтове, писани и преписани от неграмотни драскачи.В сайта на Народното събрание е публикувана справка с отговорите на финансовия министър. С месечни доходи над 9000 лв са около 8000 души.За твое съжаление желанията и пожеланията не са факти.

24

Слънчарски

преди 3 години

До ДръпнахмеВиждам, че ти пишеш в интернет, от което следва, че имаш компютър или поне телефон. По-богат си от 90% от нселението на Сев. Корея.Музеите ни буквално никога не са били по-пълни с вещи от тракийско или римско време.7 мил. в страната. Още 2 милиона и нагоре из чужбина. Ако преди 40 години са можели да напускат хора, щяха да останат само към холяда човека от БКП.Пенсионерите никога не са имали високи пенсии. През 1980-та пенсията е била 60 лв. Но са живели на село от животни.

23

до 25

преди 3 години

Айде пак да помислим за средната класа, че от 2.5 милиона работещи 200 000 са с доход над 9000лв. месечно. Вземи се скрий с празното си мрънкане. Това, че ти си беден, не значи, че няма средна класа. Има и още как. Ама там не е за роби и мишки, които не смеят да си поискат увеличение на заплатата, ама иначе из интернет и пред блока са големите революционери.

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУкраинците нямат икономика а България унищожи своята и населението си и армията си за да влезе в НАТО и ЕС.

21

до 23

преди 3 години

Ясен си. Хора, които харесват комунистическия модел, са ясни. Не ги интересува друго, освен софрата. Иначе казано- слугинаж. Беден слугинаж. Е, хубаво де, ама има и друг тип хора, които изкарват доста повече пари от това да мислят само за плюскане и ги интересуват социални дейности, свобода на словото, свободно пътуване, бизнес. Ясно, че тебе не те интересува това- дай там винцето и ракийката и дотам. Радваш се на руска бракма и робство и после говориш колко добре било. За тебе да. За нас- не.

20

Дръпнахме

преди 3 години

До 24Всички, които се отървахме от комунизма дръпнахме, даже и ние.------------Дръпнахме яко, да! С 2% богати, 98% бедни и никаква средна класа.Дръпнахме с окрадено национално богатство от една шляйка бандюги.Дръпнахме демографски назад - от 9 милиона население днес сме под 7.Дръпнахме с пенсионери дето ровят в кофите, защото не им стига пенсията.Дръпнахме като черноработници на Запада.Дръпнахме и в сферата на здравеопазването и образованието.

19

Анонимен

преди 3 години

Всички, които се отървахме от комунизма дръпнахме, даже и ние.Да не говорим, че вече свободно пътуваме по Европа и света.Но има и друго - няма да намерите нито един коментар в украинския интернет, където някой да съжалява, че са се махнали от Русия.Изчел съм стотици коментари на украинци - всички се радват, че са се отървали.

18

до 21

преди 3 години

Верно? Чехия, Словакия, Словения, Полша. Айде пак се замисли. Колкото по-рано една държава се е откъснала от комунизма, толкова по-напреднала е тя. Малоумщините си ги плямпай някъде другаде.

17

до 20

преди 3 години

А какъв е твоят запас, шкембако? БМВ Е60, панелка и сланинка. Друго май нямаме. Нeщacтен бедняк.

16

Анонимен

преди 3 години

5 милиона гейове, 1 милион трансексуални и *** - запасът на САЩ

15

Анонимен

преди 3 години

Ех, да беше Хилъри на власт, щеше да е КНДР да е обединена с юга и хората там да спрат да мизерстват. Жалко, много жалко. В КНДР съм бил 2 пъти на ски- от чисто любопитство. Караха ни из уж витрини на магазини, които са измислени. В автосалон, в който винаги има едни и същи подставени лица. Абе, трагедия... Коли- няма. Храна- няма. Само за партийците и чужденците. В youtube е пълно с клипове, потвърждаващи казаното. В Куба дори е по-добре (там съм бил 3 пъти). И

14

Слънчарски

преди 3 години

Не знам. Същите неща ги писаха и говориха за Ирак. Колко хиляти бомби за масово поразяване имал, ама и какви химически лаборатории и т.н. И накрая влязоха, утрепаха го и се оказа кьор фишек цялата работа. Нищо не намериха. Опустошиха страната, с което създадоха и Ислямска държава, които преебаха и Сирия. Заради ламтежа им за иракски петрол и лъжите им да го докопат, сега и в Европа има милиони араби, някои от които фанатици. Та затова съм и скептичен за тия доклади относно Северна Корея...

13

Анонимен

преди 3 години

За каква аудитория пишат тези глупости?От кога в реални военни действия 5000т. хим оръжие е някакво предимство. Освен за канцеларски плъхове, по световните институции и външнополитически форуми, където си играят на хуманизъм, за пред публика, тези тонове нищо не значат. Даже по скоро са вътрешен проблем, ако се опитат да ги неотрализират с атака от въздуха например, могат да направят беля за популацията в периметъра на поражение.Стават може би за терористична употреба, но СК са интроверти.

12

Анонимен

преди 3 години

До 13Могат,могат тя си съществува просто производвството и е ама много скъпо и сложно.Както и съхраняването.