8

Анонимен

преди 3 години

Ай по случая да му одарим по един дезинфектант! За който е буден по това време - Наздраве!

7

Анонимен

преди 3 години

Има лека снимчица не Геенераллаа където ходи по шкемже и без Маска, нали па е смЪртоносен тоя вирус, ама само за на някой хора джоба

6

Анонимен

преди 3 години

пълна тъпотия е тая статия

5

Анонимен

преди 3 години

Генералът от НОЩ, който ни плашеше всеки ден от екрана на телевизора и каза, че ще се мре яко, го удари на разпускане.Венцислав Мутафчийски бе хванат от папараци на плажа на комплекс Оазис в Лозенец , който се стопанисва от небезизвестния наркобос Евелин Банев Брендо.Генералът, който се правеше всеки ден на фелдфебел, очевидно не спазва нито една от разпоредбите си. На плажа той бе засечен в компанията на две жени, без маска, нито пък в социална дистанция.От снимката се вижда още, че Генералът очевидно е позагубил от спортната си фигура и е започнал на прилича на ортака си в пан

4

ЦИНИК

преди 3 години

Пак ли раутата доде до умирачка бря? Земайте пример от наше село,ракия 55 секи ден суджук,или припечени *** ребра,чесън и ако мой на нящо женско да отлабиш жилата.

3

Елате в Монтана

преди 3 години

Европейци, заповядайте в Монтана, България. Там плащат по 2000 лева на всеки здрав и здавно осигурен човек, за да му сложат диагноза болен с Ковид и почнат лечението му!Очевидно болницата има капацитет да се справи с огромния наплив от болни с корона вирус!

2

Анонимен

преди 3 години

Много ли растат болните? 5-10 сантиметра? Само да не пораснат над два метра, че ще започнат да си удрят главите в горната рамка на вратата.

1

Европейски ценности

преди 3 години

А ние - в Европа от 13 фатални години и все още в дивата балканска джунгла. Дори и вожд си имаме - *** ББ.