13

Христо Христов

преди 3 години

От 35 франция я бръснат за слива единствено сахарските бедуини и шепата сенилни балкански франкофони.

12

Тома Аквински

преди 3 години

Русия няма работа в Украйна !Русите юдео-болшевики ЗАГУБИХА ЦЯЛА СРЕДНА АЗИЯ + АФГАНИСТАН = 5 МИЛИОНА КВ. КМ !!..ПЪЛЕН КРАХ. КРАХ НА ЦАРСКИТЕ УССИЛИЯ ОТ 19-ТИ ВЕК !!КАК МОЖАХА ДА ЗАГУБАТ ЦЯЛАТА СРЕДНА АЗИЯ, И ДА ПЛЮЯТ НА СМЪРТТА НА 2 МИЛИОНА РУСКИ ЦАРСКИ ВОЙНИЦИ И ГЕНЕРАЛИ ??КАК МОЖАХА РУСНАЦИТЕ ------- ДА НЕ РУСИФИЦИРАТ ТАМ ПЛЕМЕНАТА ОТ ТАТАРИ И УЗБЕКИ ???....ТРЯБВАШЕ ДА ИМА МАСОВА РУССИФИКАЦЯ ОЩЕ ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ , А ТО КАКВО СТАНА == САВЕЦКИЯ САЮЗ ЗАГУБИ СРЕДНА АЗИЯ ПО УНИКАЛЕН НАЧИН !!

11

антизападопоклонник

преди 3 години

Кога пък САЩ са застанали на страната на Гърция?! Нещо съм го пропуснал този момент! Франция имаха там някакви мижави опити за подкрепа на Гърция, ама май даже и не успяха да накарат султана си го премести. Защо пък трябва Русия да заема нечия страна! Руснаците може само да седят и да гледат как две НАТО-вски държави са на ръба на военен конфликт помежду си! Много е интересно на всички сега е как ще прилагат доктрините на НАТО!?

10

Анонимен

преди 3 години

ХИЧ не ме интересува.И двете да седт по-далеч от България.

9

Анонимен

преди 3 години

На ничия ако питате мен!

8

ХА-ХА-ХА!!!

преди 3 години

Руската позиция не била категорично на страната на Турция!?Колебливо, ама клони към Турция!Нашите освободители станаха приятели с нашите поробители!!!Бойко Борисов изпълнява всичко, което му поиска Ердоган!А само президентът Радев се осмели да изрази признателност и към други войници освен към руските, с което си навлече гнева на руския патриарх на 3-ти март!!!Народе, прогледни!!! Русия и Турция искат да ни унищожат, а ГЕРБ им помагат!!!

7

Хората помнят

преди 3 години

Гърция подкрепи действията на Вселенския патриарх по църковния въпрос в Украйна, насочени против интересите на Руската православна църква. Ако сега Гърция има нужда от помощ от север в конфликта и с Турция, редно е тя да се обърне не към Русия, а към Украйна.

6

Ха-ха

преди 3 години

Конфликт между натовски страни-какво по-добро за Русия!Няма нужда да се намесва,освен в критична ситуация,когато може да извлече ползи за себе си.Но за завладяване на Проливите е много,много рано.Впрочем,в Либия стана подобно нещо-Русия подкрепи Хафтар и го направи достатъчно силен,а после го остави на Египет и Франция-те да се разправят с Турция.

5

Анонимен

преди 3 години

"както и апетитът около Кипър, където има петролни залежи в размер на 8 млрд. барела"1 барел = 42 галона. 1 галон нефт = 1 долар груба сметка (Суров нефт)8 х 42 = 336 336 млрд долара са доста пари, да. Но пък като се сметне колко струва инженерния проект в морето, плюс изпълнението му, охраната му и пренос, ще умрат едни поне 5% от всичките пари. Т.е. едни около 16 млрд. Е... Струва си!

4

Русия...

преди 3 години

...винаги е била на своята си страна. Двете спорещи държавици са нови в тези взаимоотношения с РФ (за разлика от нас) и тепърва ще изпият горчивата чаша на реалността. Нищо, ще се научат...

3

Независим

преди 3 години

Турция няма нужда от подкрепа.

2

Minuva42

преди 3 години

Ами освен да пристанем на Радеф и да идва Рашън Патриарха да цалуваме ръка!

1

Анонимен

преди 3 години

Русия си е за тяхна страна, ние да му мислим с простите, безгръбначни и турбокорумпрани управляващи ни.