53

Ванко

преди 3 години

Спутник Vладимира. Май верно княз Владимир ще е нашия спасител.

52

Вътко

преди 3 години

До Болен от Русефрения, кефиш ме искрено, забава строи от коментарите ти, макар че използваш исторически факти, което е малко тъжно, особено като види човек колко хора сляпо вярват на руските глупости плямпани по медиите. Първо защо президент, а не микро-биолог представя ваксина, второ защо няма ни една научна публикация, да се информираме. Аз не казвам че не работи или че я няма, но без публикации, без тестови резултати няма какво да се коментира. Това не е господ, че да вярваш, това е наука.

51

Ха-ха-ха

преди 3 години

Името на "ваксината" кърти мивки.

50

Анонимен

преди 3 години

А българската ни ваксина докъде стигна в разработката ни, не искаме руска по политически причини не искаме и американска защото те винаги ни цаката в цената, така че ще дочакаме българската, нашето производство най добре съответства на нашите нужди.

49

Анонимен

преди 3 години

Не щем руския новичок. Никога няма да си я бия тази ваксина.

48

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Навремето беше мечта да се иде в СССР-безплатна екскурзия. Една огромна територия и имаха страхотни бензинови резачки които бяха хит за времето си Урал и Дружба. Още ги ползвам до днес и са по-добри от китайските и шведските аналози.А пък какви страхотни уреди и електроника имаха че даже в Западна европа завиждаха.Имахме прахосмукачка Ракета пусната от 1951г насам направена с трофейни чертежи от Електролукс от 1930г от Германия

47

Анонимен

преди 3 години

Целият соцлагер бягаше от Русия освен БГ и Беларус.Чехия е стократно по-развита индустриално държава и бягаше с 200 от руснаците за поляците да не говорим.

46

АнонимеН

преди 3 години

С ВАКСИНИТЕ ШЕГА НЕ БИВА ЩОТО МОЖЕ НЕЩО ДА СЕ ОБЪРКА В ОРГАНИЗМА И ДА НИ ПРЕДПАЗИ ОТ КОРОНА ВИРУСА А ДА ПОЧНЕМ ДА УМИРАМЕ ОТ ОБИКНОВЕНА НАСТИНКА КАТО ПРЕЦАКА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ИМУННА НИ СИСТЕМА!

45

Бунтар

преди 3 години

Аз ще изчакам да пуснат ваксина, която е преминала през всички етапи на тестуване. Вие се ваксинирайте с руската щом желаете.

44

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Да живее Берия-най великия ум на света който спаси света от фашизма.Помогна много хора да се избавят от болестите и ги направи здрави хора с помощта на балнеолечебни заведения ГУЛАГ. Най-хубавите си години изкарваха хората и престоя не се заплащаше.Реформира здравеопазването и направи за пример на световно ниво

43

Анонимен

преди 3 години

Спокоооо и НАТО търси Ваксината със Бойни Кораби във Черно Море ... ще Я намери:))))

42

АнонимеН

преди 3 години

ЩОМ ЕДИН ХЕТЕРО БЪДЕ ИНЖЕКТИРАН С ПУТНИК 5СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ТОЙ ЗАПОЧВА ЯКО ДА ИМА ЖЕЛАНИЯ ЗАДНИЯ МУ ОТВОР ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В С ПУТНИК И ДА СЕ ПОЛЗВА ПОНЕ ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН!

41

Анонимен

преди 3 години

Руснаците по принцип са добри в тия работи,ама да видим дали има странични ефекти.

40

АнонимеН

преди 3 години

КАЗАХ ВИ, ЧЕ ПРЕВРЪЩА ХОРАТА В ИЗВЪНЗЕНМИ ТРАНСЕКСУАЛНИ!!!НЕ СЛУЧАЙНО Е КРЪСТЕНА С ПУТНИК 5

39

Анонимен

преди 3 години

Правикно се казва Спутик, направо те изстрелвав космоса.

38

Грешно заглавие?

преди 3 години

Първата партида от ваксината "Спутник V" е фактНе се ли казваше Спутник В ? Или това е нова ваксина ?

37

Анонимен

преди 3 години

До 29. Тази ваксина от българин няма как да е купи. Трябват му виза, рубли, рарешение от посолството, разрешение от здравата касата. И ако всичко си уреди и кацне в Москва. Може и да не се върне. Още на летището ще го приберат в психо заведение.

36

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Слава и вечна дружба между КПСС и БКП.Под ръководството на БКП -към комунизма!Братство и дружба от векове за векове!

35

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Да живее великия Хрушчов който помогна много на НРБ да имаме индустрия и наука на световно ниво.Целия соцлагер имаше българска електроника защото бяхме лидери в тази сфера и най-великото изобретение Правец благодарение на тях.Ако бяхме остояли още щяхме да правим смартфони и таблети

34

Бокошенко

преди 3 години

Спрята една блокада и ликвидира вируса и бедните едновременно .....