71

Миндилчо

преди 3 години

Каква изненада,добре дошли в БГ!!

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"*** не може да не излъже, в кръвта му е ... милионери са и пак цакат, а държавата е адски проста и даже една система не може са изнисли като хората."Вярно е, от *** си е. *** прави простотии и ако държавата реши да си свърши работата ... "не може ли да ИЗМИСЛИМ НЕЩО". Или имам "МОЙ ЧОВЕК". Защо си кривите душата, оплаквате се, но правите същото.

69

Анонимен

преди 3 години

До 78:Защото системата е скапана. Кажи ми в Европа къде има информационен бон? Никъде, но хората мислят а тук е дивия запад и най мразим да мислим

68

Анонимен

преди 3 години

*** не може да не излъже, в кръвта му е ... милионери са и пак цакат, а държавата е адски проста и даже една система не може са изнисли като хората.

67

1234

преди 3 години

До 77Ти да не си английската кралица бе?Ако нямал звезди от мишлен - не влизал в тоя ресторант.Вие повечето които почти не се прибирате в България, сте големи аристократи на думи по форумите, а в реалността нагъвате спагети на промоция от теско.

66

Анонимен

преди 3 години

Трайте си бе !Радев каза, че сега властта му е малко та затова се краде, но ако му дадете всичката власт тогава "няма да се краде" !!!

65

Чичо

преди 3 години

А защо изобщо се издава информационен бон.Когато се издаде касов бон така или иначе клиента знае стойността на сметката.Да не би след консумация и представяне на информационен бон,клиента може да оспорва сметката.Това и вратичка,която трябва да се затвори.

64

До пияница мистик

преди 3 години

Много си прав за качеството в България. Обиколил съм достатъчно реномирани ресторанти в България и твърдя, че са на нивото на среден ресторант в Западна Европа. С на светлинни години са от добрите ресторанти, а за Мишелин ресторантите са като крайпътно капанче от към атмосфера и качество. Точно поради тази причина и почти не се прибирам за ваканция в България.

63

Анонимен

преди 3 години

Аз ходя веднъж, най-много два пъти месечно на ресторант със семейството. И то в ресторанти, където ще ни се приготви нещо, което сами трудно ще го направим вкъщи. Един вид наслада за небцето. Социалните контакти са почти изцяло под формата на гостенства, ходим на гости и посрещаме гости. Работата ми е свързана с пътувания в Централна и Западна Европа. Там за 20-30 евро се наслаждавам на уникални ястия. А за 4 евро какви огромни и вкусни дюнери ям, нищо общо с имитациите тук.

62

Велико нар.събрание

преди 3 години

Ами гледат от баш Началника на държавата, но той пък лъже на едро и не си играе с касови бележки!

61

Анонимен

преди 3 години

тъй че кажи кое е това велико заведение.хаха индийския ресторант на кръговото на сточна гара .....

60

HMLF

преди 3 години

Аз си я внедрих системата в обекта, ама една камара магазини и заведения останаха по старому. Питам сега къде е лоялната конкуренция-хем могат да си позволят да продават на по-ниски цени, хем и данъци крият! Клиента гледа и 5 ст. разлика. Това е уникална глупост, реално държавата в момента наказва изрядните търговци! Ще откажат от каквото и да било останалите нормални хора.

59

Анонимен

преди 3 години

До 68Почнаха ли и при вас уволненията?

58

Анонимен

преди 3 години

Във васалното РъБъ освен кръчми и хотели друга икономика няма.

57

Анонимен

преди 3 години

До 64Не само чипа но и дъната платка. Не може да туриш нов чип във стар сокет!Рама - също!

56

до овн

преди 3 години

пич, на френскста ривиера баровците точно по джапанки си ходят по ресторантчетата, а тез ресторантчета са на пет нива над твоята скъпа закусвслня.

55

Анонимен

преди 3 години

До овн"по джапанки няма да те пуснем"Той най-вероятно има пари да ти купи целия бизнес, от това което е споменавал бегло, тъй че кажи кое е това велико заведение.

54

Анонимен

преди 3 години

До овнТоест, не произвеждат толкова? Първо, това означава, че не знаеш как да ги накараш да работят и второ, както вече казахме, цените ви съвсем не са "евтини", тъй че как решаваш, че "не произвеждат" ТОЛКОВА? Те произвеждат, просто ти си прибираш горницата в повече в сравнение с ресторантьора в Германия, който плаща прилично и печели по-малко.Казаха ти го: на минималната 20% са ... нищо. Аз си плащам заплатата сам, тъй че не 20 ами 200% мога да си дам, ако искам.

53

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НЕ КОНСТИТУЦИЯТА А ЧИПА НА БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ

52

овн

преди 3 години

До пияница мистикПо джапанки няма как да те пуснем...