69

Руски

преди 3 години

До АнонименВярно е, че българите са стари и бедни. Мечтаете да се върнете обратно към социализма. Но не.

68

Руски

преди 3 години

Дядото говори глупости. Какво общо има НАТО? Всички са уморени от Лукашенко, затворът плаче за него.

67

Анонимен

преди 3 години

бе, ква е тая телевизия "Bulgaria ON AIR", тя само дето не е на руски!?

66

Анонимен

преди 3 години

Ясно. Значи те си го искат Лукашенко, ама си протестират ей така, за разнообразие. Скучно им е на беларусите. Хубаво, че тоя *** ги познава така добре, та да ни каже меродавното си мнение. Тц, тц, тц.

65

334

преди 3 години

Професорче жалко, и ти си един "стар тапет", ама продължават да те показват, сякаш има на какво да ни научиш.

64

Христо Христов

преди 3 години

До 70"Само с пари, съчетани с явна неправда, не се постига всенародна обич." - всенародна - не, но на лeшперите и некадърните ветропоказатели - да.

63

Анонимен

преди 3 години

въртоглавите от все страни се защитават. Уведомявайте този захар колко публикации в престижни списания има, по какво е проф. иначе просто е поредното *** га ре с титла

62

Анонимен

преди 3 години

Професора ен будала. Новото поколение не търси нищо. Новото поколение ако осъществи преврата ще се пенсионира гладно и бедно. както става у нас в момента. Поради тази причина новото поколение би тртябвало да си стои кротко на опашката за безработни, а не да клати лодката. Обач1е външми манипулатори не искат такава ситуация и надъхват неумното ново поколение. Това е истината.

61

Анонимен

преди 3 години

Само за информация на Б.Б., който знам, че чете и пише тук. В Берлин като федерална провинция управлява коалиция от леви партии, без партията на Меркел. В цяла Източна Германия левите партии са много силни. Въпреки че десетилетия наред съществува данък сред работещите от бившите западни провинции, целящ събирани на пари уж за изравняване на стандарта. Само с пари, съчетани с явна неправда, не се постига всенародна обич.

60

Христо Христов

преди 3 години

До Sichtpunkt/53Където има евроатлантически демократизатори, хората бягят от Родината си.

59

Христо Христов

преди 3 години

До 62При кризата първо си пролича неадекватността и човекомразието на брюксел, а след това и некадърността на бюрократичните тъpтеи.Факти.

58

Не са 80 процента

преди 3 години

Повече са. Сещате се за какво иде реч, нали. А защо го казвам ли??? Ами вижте си писанията по - долу. Великите демократи, скочили да защитават демокрацията в Беларус. И кого защитават - поредните предни отряди на либерализма, обучени да свалят властта, с добро финансиране от чужбина и специална подготовка зад граница. И кой ги защитава - смачканите под чехъла на Гробаджиите лакей на хранилка. Абе смея ви се ама трябва да хвана тоягата та да ви дойде акъла в главите.

57

Анонимен

преди 3 години

В българските медии, угоднически на ЕС, ако споменат нещо за Азербайджан, за Беларус и др. страни от бившия СССР, ще е все за липса на политически плурализъм. Защо не дадете статистика и данни за реалния живот, пък и повечко снимки?Още в началото на ХХ век Ленин пише, че интелигенцията на става за основна движеща сила, защото бързо си мени мнението, не е устойчива. Тезата е взета от западните стратези и през целия ХХ век бунят държавите чрез интелигенцията.А те се ласкаят, че били напредниави!!

56

Анонимен

преди 3 години

ЕС е такова гнусно място,че е грозно да се намесва в нормалните държави. Хората в Беларус живеят без мигранти, ромски набези, ***, нпо-терор, корона вирус, карантина и маски...

55

Анонимен

преди 3 години

До 56 SichtpunktКъкъв умен бряй ! Тъй той така рисиждава та се прай на профисор

54

Анонимен

преди 3 години

Ей това дементиралите пенси русофилистични не спите бе :) от рано сте се разплюнчили :)

53

Анонимен

преди 3 години

Срам и позор е, че България е част от общност, която сама не може, но пречи и на най-близките страни.При кризата с коронаквируса най-първо си пролича липсата на икономическа независимост на ЕС, липсата на реално производством което да гарантира неговата устойчивост и сигурност. Печалбите на ЕС идват от евтиния труд на Азия, не от повече ум и добра организация. Нас ни навряха за всяка бурмочка да зависим от чужбина. Глобализация значи неумение да се справяш сам и несъздаване на собствени кадри.

52

Анонимен

преди 3 години

Защо ни занимавате с соц клoaки?

51

Скапан ЕС

преди 3 години

Браво. Същото се отнася и за краварите. Нека осветля тежестта на тези ДВЕ ИЛЮЗОРНИ СИЛИ! Сумарно командорят не повече от 800 млн души от 7 млрд!!' все едно 1 да се репчи всеки ден на други 6, само защото пушката е в него! Колко време смята че ще издържи така, да будува и да не спи, за да не му скочат и само ще му стигнат патроните. А и другите не са с ножове. Ето това е ситуацията.

50

Анонимен

преди 3 години

Нашата кокошка външна мимистърка Захариева отиде ки вече на сборището на вещици и вещари да санкционират инакомислещите?