15

до 10

преди 3 години

Хората на запад не обръщат толкова внимание на това. Масово са с модели телефони от преди няколко години - iPhone 6/7/8, по-стари Samsung. С по-скъпи телефони са хората, които наистина могат да си ги позволят. Не са като тук комплексирани и да си мислят, че с един скъп телефон/смарт часовник/скъпи дрешки или 10 годишно BMW/Audi (за което нямат пари за бензин или ремонт) стават голямата работа. Хората живеят по-практично и според доходите си.

14

Чичо

преди 3 години

Телефон купувам всяка година. Такъв под 2к не вземам! Всеки може да е ефтин - по интересно е да си премиум във всяко едно отношение!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13iPhone 11 Pro, около 3 бона от Теленор с най-ниския план.

12

Келеш

преди 3 години

Заплатите са ниски, защото всеки иска да е тарикат и да прекара държавата. Дори по нашите географски ширини е като национален спорт, да прецакаш държавата и да минеш тънко. Прецакаш ли държавата с 1 лев, тя после ще те прецака с 10 лева! Андрешковци.

11

ХАХАХЪЦ

преди 3 години

Телефон на изплащане и то за 1600лв....КАК НЕ!!! Народ, който си купува телефон на изплащане, не може да бъде унищожен ДОРИ ОТ ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия тАлефони за 1500-1600 лева? Абе хора,вие космически кораби ли купувате?

9

Анонимен

преди 3 години

До 7:Все едно не ти е ясно че БГ са комплексари. Кара БМВ а няма пари за бензин, гледаш го целия в маркови дрехи а няма пари за кафе, вади последен модел телефон а още живее при майка си. БГ - държавата на най-комплексните *** в света, направо са смешни.

8

Келеш

преди 3 години

Не сме бедни, ама въобще. Щом повечето семейства имат по 2-3 коли и последен модел iPhone, значи не сме бедни. Масово се осигуряват на минимална работна заплата или на 4 часов договор, останалото под масата. Като опре до болничен реве, че му е виновна държава. Аман от неграмотни селски тарикати.

7

Анонимен

преди 3 години

Бедния народ само това може да си позволи, телефон за 500лв.Но има и една друга тънкост, прибирам се от чужбина и родителите ми ги натоварили от А1 с допълнително планове, скъпи услуги, две карти всеки, интернет планове някакви ... защото са пенсионери и нищо неразбират. Майка ми още изплаща някакъв смешен телефон който са и набитали, полудях. Възползват се от възрастни хора

6

Анонимен

преди 3 години

Нали бяхме бедни ....

5

Келеш

преди 3 години

Взима 700лв заплата, ама има телефон за 2000лв. После реве, че държавата му е виновна.

4

SS

преди 3 години

За тва ги държат кат филия с лютеница ...

3

Ха-ха

преди 3 години

Средната цена на купуваните на кредит смартфони била 1500-1600лв,а година по-рано-400-500лв...Баси възхода,как не го забелязахме!

2

Анонимен

преди 3 години

И аз се чудя на хората, които теглят кредити за телефон...Нали "уж" сме бедна нация ???

1

някой

преди 3 години

Ей това е Българина - тегли кредит за телефон, и после ходи да протестира, че не може да си плаща сметките и кредита.