120

Не е зле

преди 3 години

Аз и моята приятелка имаме общ доход от 3000 лева и спестяваме половината всеки месец, а плащаме наем 500 лева, т.е. живеем с 1000.

119

Слав

преди 3 години

До TomАз съм За възможностите за младите и се радвам, че в днешно време на младите се дава възможност да взимат висока заплата без да са се бъхтили цял живот, но колко от тях могат да кажат, че родителите им взимат такива пари или биха ги нарекат ***, че се бъхтят за без пари? Това е ситуацията и многото чужди фирми, които се навъдиха последните години и плащат добре, търсят млади хора и сега тези млади хора тук се подиграват на останалите, които не са виновни, че са израснали в друго време

118

Биби {{{иба

преди 3 години

Абе мисля си, колко ще е яко ако утре кажат навън само с маски, забранено събиране на повече от 6-души. Това автоматичко прекратява измисления протест. То това със сигурност ще стане де, но може би началото на зимата ще е втория локдаун.

117

Анонимен

преди 3 години

Направо умирам от смех като ви гледам как се дърляте за глупости! Важните неща в този живот са напълно безплатни! Никой не е занесъл нищо на оня свят. Като бяхме студенти и си брояхме стотинките тогава ми бяха най щастливите години!

116

до 126

преди 3 години

Някои наливаме данъци и на петцифрени. И то не малко. И компаниите ни плащат за кола по избор до 500 евро месечна вноска. Кажи-речи си купувам каквото ми душа иска и на всяка година или 2- сменям с нещо ново. Други компании плащат и ипотека до 1200 евро. Какви ли не бенефити има в сектора.

115

Слав

преди 3 години

До TomТочна така е. Във фирмата на сестра ми новата мениджърка на отдела е на 25, сега завършила в Англия и е на 7000. Ама сестра ми също е завършила в Англия и работи от 8 години във фирмата и е на 3000, защото шефовете от чужбина са решили, че новата има повече потенциал за развитие, защото е млада, а сестра ми е на 39. В София млад да си и с прилично образование и по интервютата вече предреждаш хора с по 10 години и повече опит и същото образование. Аз съм ЗА възможностите за младите, но

114

А Биби има проблем

преди 3 години

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем.....https://mobile.frognews.bg/++++Пази БОЖЕ от:Неканен гост, гнил мост и от човек *** на голем пост!!!!!!ОСТАВКА на бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин, СЪД и затвор!!!

113

До 117

преди 3 години

Точно това имах предвид, че ние програмистите наливаме данъци на четири цифрени суми, че някои и на пет цифрени, а съседите които не са програмисти са с Q8-ци. Иначе евала за колите, ама да знаеш, че това е нещото което се обезценява над 50% за 3 години, ама щом си се раздал значи имаш.

112

Анонимен

преди 3 години

бре бре,тука всички взимат по 2,3 или 4 бона заплата хахаха,програмисти,директори,собственици на заведения и т.н. направо неса виждате кви некъдърницисте с вашите голи задн ... и ци голям смях

111

До 120

преди 3 години

Западната система е тотално прогнила. Имам приятели, преподаватели в Германия и си купиха апартамент, който ще изплащат 20 години с работа. И разбира се, защото са по-работиливи и образовани ги облагат с по-висок данък.А в същото време на разни бежанци там раздават безплатно апартаменти, с битови сметки на префернциални цени. При условие, че тези същите бежанци не си правят труда нито да работят, нито да научат език.

110

Анонимен

преди 3 години

Осман Октайй е турски шпионин,които не просто прокарва турски интереси в България,но и работи за превземането на България отвътре от турците!

109

Анонимен

преди 3 години

По мои наблюдения масовата заплата в София се движи от около 1200 до 1800 бруто. Има и не малко хора на по-ниска - охранители, хигиенисти, медицински персонал, учители без стаж, хора на ниски акедемични длъжности в университетите и институтите и т.н. Съответно, дори и от образованието не зависи, каквото и да пишат тук някои.

108

Анонимен

преди 3 години

Осман Октайй е турски шпионин,които не просто прокарва турски интереси в България,но и работи за превземането на България отвътре от турците!

107

Келеш

преди 3 години

Не аз съм комуниста, а тия на запад са истинските комунисти, заради прогресивната им данъчна система. Там хората, които са учили и трудили, за да стигнат висока заплата ги дерат с данък, който на места стига 50%. Това се прави с цел, за да може да има някакво прилично минимално заплащане за неграмотните търтеи като тебе!

106

Келеш

преди 3 години

Като чета неграмотните ви коментари, да знаете, че и 800лв нетно са ви много! Та вие не можете да напишете 2 изречения грамотно, ама с големите претенции....

105

Анди

преди 3 години

Под 1000 лева взимат само най-бедните и простолюдието, аз лично не познавам такива , но предполагам по най-забутаните села все още има ....

104

до 113

преди 3 години

Да, аз съм програмист и да, имам 2 чисто нови автомобила всеки струва над 90000. Но точно в нашия сектор си плащаме честно и почтено данъците. Тук сив сектор няма. Сивият сектор е при теб, драги.

103

Келеш

преди 3 години

"Нацията ни никога няма да успее, ако не се отърве от най-долното си качество да не си плаща и да се опитва винаги да мине метър."Тези думи на Атанас Буров много добре описват, защо сме на това дередже!

102

Анонимен

преди 3 години

Това за сивия сектор е мноого вярно, елате в квартала да видите какво означава еден програмист - масово всички съседи са с Тесли, Q8-ци, Мерцове и Лексуси и какво ли не. Не вярвам всички да са CEO-та, яко се краде тука и се укрива и се *** и никой нищо не проверява, после защо държават била зле?!? Пък аз наливам яко данъци от 20 години четирицифрени заплати честен труд за оня дето духа.

101

Анонимен

преди 3 години

До до 86Уки-неуки, когато ти наредят да правиш някаква скапана работа и няма алтернатива правиш. Тея "запаси" са били там с десетилетия.