51

ИХААА

преди 3 години

А НАШАТА ДИРЕКТОРКА ЗАБРАНИ ДА ВЗИМАМЕ БОЛНИЧНИ.СЕЩАТЕ СЕ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА, НАЛИ!

50

Пак повтарям:

преди 3 години

Много ми се иска да е и с удебелен и подчертан шрифт: КРАДЕНИ ПАРИ ОТ ПУБЛИЧЕН ДЪРЖАВЕН СЕКТОР ОБРАЗОВАНИЕ не могат горките царски к.о.п.е.л.е.т.а. да си ги приберат, заради Дянков, Василев и двама мъртви перачи парите са блокирани в едни сметки и всеки път като се опитат да ги разшифрират някакво чудо се случва и им се провалят планчета. Извод: Няма ги земеш тия пари, ходи проси на улицата, крадливи ръчички долуууу, на дръвниииикааааааа!

49

Анонимен

преди 3 години

АМИ УМРЕТЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО С УЧИТЕЛИТЕ!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Не ми се мисли какво ще стане!

47

о!

преди 3 години

ОНЛАЙН и колкото толкова,животът ми е по-скъп!

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Сега пък университетите са ти виновни. Не обучават учители, защото няма кандидати. С най-нисък успех се влиза в учителските специалности. Най-слаби студенти. Почти никой не завършва. Силните да не са луди да работят такава работа за такава заплата. Дори и с увеличението от последните години?

45

Няма нужда

преди 3 години

Няма нужда от чак такава драма! Толкова прекаляват някои хора с драмата (или по скоро финансовата мотивация) по някаква линия, че доц. Красимира Христова от НКБ даже заяви, че белия дроб бил част от сърдечно-съдовата система. И ТОВА БИЛО ЛЕКАР! А нейния колега проф. Иво Петров от Токуда пък каза, че проблемите с ковид никога нямало да се решат (т.е. пътеки, направления, пари в брой ще продължат дълги години). Господ са пази България от такива лекари!

44

ето сега

преди 3 години

Животът на учителя е заложен на ....

43

Анонимен

преди 3 години

До АЛО!Да - никакви хартиени дневници, щом сме длъжни да попълваме и електронните!!!

42

АЛО!

преди 3 години

ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ХАРТИЕНИТЕ ДНЕВНИЦИ - РАЗВЪДНИЦИ НА ВСЯКАКВИ МИКРООРГАНИЗМИ... УЧИТЕЛЯТ ВЛИЗА В ЧАСА С ТОЗИ "ВЪШКАРНИК" И ПОСЛЕ 45 МИНУТИ НЯМА КАК ДА ИЗЛЕЗЕ ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ.И ТАКА ПО 6 ЧАСА, 5 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА.Е НЯМА ТАКАВА ИМУННА СИСТЕМА!!!

41

Мали Симооо 2

преди 3 години

Ако продължаваш с тъпите си опити ще понапълни твоя род гробищата, време ви е, че гледам 1 милион ви чакат долу за саморазправа!

40

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът родителите да подкрепят учителите за дистанционно обучение, но това никога няма да стане.Е, нали поне на тях им обещаха да ги подпомогнат ,ако се стигне до карантина.

39

Абе Симооо 2

преди 3 години

Ане какъв е тоя цирк с тия крадени пари бе, далечния ти братовчед побеснява вече - първо правиш пълна свинщина да ги задигнеш даваш половината на ЦРУ - другата половина ги даваш на Дянков да ги удвои ама ви хванаха. Перачите умряха, парите блокирани и всеки път като се опитвате да ги свиете пак ви хващат! Не мислиш ли, че е време да се откажете а?

38

ДАСКАЛ

преди 3 години

ЩЕ СТОЯ НА 3 МЕТРА ОТ ТЯХ И ЩЕ МЪЛЧА С МАСКАТА КАТО ПУКЕЛ.НО ПРИСЪСТВЕНО!

37

хм

преди 3 години

Тук трябва да се подходи мнооооого внимателно!!!

36

Анонимен

преди 3 години

За учителите 18 % увеличение от януари, което ще се даде февруари или март, може да падне и до 10%. Който оживее дотогава....

35

Анонимен

преди 3 години

Училищата е без корона вируса в студените месеци са развъдник на всякакви вируси. Не ми се мисли какво ще стане есента.

34

ОХ

преди 3 години

Голяма опасност за всички.Децата трудно спазват трите ДДД!

33

Бойко Магистралата

преди 3 години

Спокойно, ще си внесем учители от Македония, от Молдова, ако се наложи и от Африка и Китай ще си внесем.

32

Анонимен

преди 3 години

Държавата е време да поразчисти авгиевите обори във висшето образование.И без това автономията се ползва само за имунитет ,но постоянно реват за пари от държавата.Щом са държавни университетите МОН да ги почва един по един и да започва с методическите дисциплини .Толкова безполезни и глупави неща няма и няма да има.