76

Анонимен

преди 3 години

Путин казва, че изпитва "чувство на вина за тази трагедия", даже му се зачерви та се наложи да си го пpeмести в другия кpачол.

75

Анонимен

преди 3 години

*** за 10 долара са виновни за катастрофата. Путин ви го каза още 2000 година ама вие платените соpocоиди все него обвинявате и то заради мизерните грантове на империализма.

74

Хари

преди 3 години

Едно торпедо няма цената нито на самата Курск,а още по-малко на 218 живота.Още повече, че самоликвидаторът на торпедото осигурява достатъчно ограничение на обсегът на поражение.Най-много след взрива на торпедото да сварят три казана риба.

73

Анонимен

преди 3 години

До Петров България побеждава Колхозия и даже Колхозия капитулира 03.03.1918г

72

Анонимен

преди 3 години

До Петров"Победителите" са просяци, а "победените" са богатите.Мхм.

71

Хари

преди 3 години

Обърканите правомощия на капитана на подводницата, които не са негово дело, а на по-старша инстанция (щаб на флот, по-старшо командване, министерство на отбраната, правителство, президент) са основната причина за трагедията с Курск. Ако на капитанът беше вменено в дълг без никакво запитване да вземе необходимото решение (в случая за изстрелване на злополучното торпедо) за спасяване на подводницата и екипажа, нямаше да се стигне до тази трагедия.Едно торпедо няма цената нито на самата Курск,а ощ

70

Петров

преди 3 години

Друго е великата българска демокрация, която след 13 ти век губи всички войни в които участва.

69

Петров

преди 3 години

Да победиш в Световна война и да превземеш Берлин, Виена, Прага, Будапеща, Курилските острови и Пхенян било оси'ане? Добре.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71"Добре, че бяха холандците да извадят останките. "Великата Русия" не е в състояние"Нормално. Те руснаците са силни на приказките, но стигне ли се до реални действия се "оси*ат" като някой, който го е хванало разстройство.

67

Анонимен

преди 3 години

До Един от СеверозападаА кога ще прочетеш защото тази версия не се приема насериозно от официалните историци, или това, че някой е решил да направи "документален" филм е достатъчно?

66

1

преди 3 години

Лъжи за това какво е станало, за да оправдаят нежеланието на сатрапа Путин да се "компрометира" пред Запада, а сега поднася цветя.Това е типичен прийом на комунистическите диктатори: да извършват престъпления и след това да поднасят съболезнования на жертвите. Един вид ритулен триумф над "съперника" за назидание на всеки, който си помисли, че може да не се подчинява. Перверзия на властимащи сатрапи.

65

Анонимен

преди 3 години

.В интернет изгледах безброй конспиративни клипчета правени от руснаци как видите ли американска подводница им препречила пътят и те се блъснали в нея и им се взривили предните торпеда които са с мощноста на ракети всъщност и затова така.Абе пичове подводницата е с размерите на жилищен блок.Висока до петия етаж дълга 120 метра.Изработена е от супер здрави сплави.Как така се е блъснала и потънала пък на онази другата нищо и нямало?Май нещо самите руснаци са объркали и после другите им са виновни

64

Анонимен

преди 3 години

Добре, че бяха холандците да извадят останките. "Великата" Русия не е в състояние.

63

Анонимен

преди 3 години

До Чубурашку ти пък робуваш на американските фейкпве,то какво да очакваш от американофенчета без грам мозък

62

Един от Северозапада

преди 3 години

До Чебурашка "Робуваш на руските фейкове. За Путин и шайката му е най-изгодно друг да е виновен за гибелта на моряците."---Изгледай филма. Документален е . Подкрепен с подводни кадри, от ЧУЖДИ, не руски водолази, от спътникови кадри, от кадри по ваденето на вече прерязаната оцеляла част на подводницата, и се споменава след изваждането и за взривяването на дъното на авариралата част, уж да се запази военната тайна, сякаш военните водолази на НАТО не са снимали денонощно вътре, и тогава говори.

61

Чебурашка

преди 3 години

До Един от СеверозападаРобуваш на руските фейкове. За Путин и шайката му е най-изгодно друг да е виновен за гибелта на моряците.

60

Анонимен

преди 3 години

През 1974 г. американците вадят безславно потъналата в океана К 129. Оставям настрана уникалното и до днес инженерно решение защото руското желязо е на повече от 5 000 м. под водата. Но както и да е.......Тогава американците предлагат на руснаците да им предадат телата на руските моряци за да бъдат погребани в родината си. Руснаците ОТКАЗВАТ !! Американците ги погребват с почести в океана -има го филмирано в тубата.

59

Един от Северозапада

преди 3 години

Заглавието е политически коректно, но неправилно. Курск беше торпилиран и потопен от американска подводница. Подробностите в документалния ФРЕНСКИ филм "Курск-субмарина в грязной воде" -Курск-подводницата в калната вода....Скептиците, търсете и гледайте филма, и сами преценете за какво става дума, ако още не са го махнали от нета.Повтарям, филма е ФРЕНСКИ, а те не могат да се обвинят в симпатия на Русия.

58

1

преди 3 години

"Въпреки страха за моряците, руснаците отказват предложенията за помощ от британците, норвежците и американците. Оборудвани с остаряла или неподходяща техника, те продължават сами спасителните операции"Това резюмира цялото отношение на комунистите към живота (на хората).За тях това да не се "изложат" на Запад е много по-важно от това да спасят хората.

57

Putin

преди 3 години

До АнонименЕПМ русоид!