409

Анонимен

преди 3 години

а доган бей и пеевски и мутрите му приятели като си заграждат държавата незаконно няма проблеми нали

408

Анонимен

преди 3 години

До За сведение 469Тоя комунистически нагъл доносник Краси с 5 тераси, не мога да го гледам!Не е само Краси а цялото БКП - Герб, БСП, Патриоти, Воля, ДПС и прочие! Искат да снемят едната мафия с друга от което някои ще понамажат но българския народ пак ще го......нали се сещате!

407

Анонимен

преди 3 години

Ами защо ги търпите тогава? Ако такъв лагер възникне на ключово кръстовище някъде на запад веднага полицията ще ги измете на тротоава или възможно най-близко където няма да пречат! Никой няма право да забрани протеста но в крайна сметка права имат всички граждани.

406

Анонимен

преди 3 години

Оправи си армията,имаш толкова много служители на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно четири години до кога,няма незаменими!!!

405

За сведение

преди 3 години

Тоя комунистически нагъл доносник Краси с 5 тераси, не мога да го гледам!

404

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрите. Долу правителство в което участва това нещо на снимката. Долу правителство на Борисов, Доган, Гешев, Пеевски, Каракачанов...............Съд и строга справедлива присъда

403

ЗАТВОР

преди 3 години

Ти прokлeт предател втори път няма да се докопаш до властта.Ти си поредната грешка на българският избирател и на обстоятелството че в България истински политици няма и трябва да избираме измежду мутри като теб

402

Анонимен

преди 3 години

Гнycнa мaзнa топкa. Такова НЕЩО като теб не може да се търпи. Веднъж излъга хората с обещанието за 300 лева минимална пенсия. Втори път няма да ти гласува и сляпа бабичка.

401

бг

преди 3 години

другарю Каракоччанов не сте прав по въпроса за гейовете .Вашите вождове и учители от СССР държат в центъра на столицата препариран гей и му се кланят.

400

ПОНИ

преди 3 години

Защо до сега прокурорите не се самосезираха и за действията на тая каракачанка? И за всички други престъпници? Престъпни прокурори!!! Народ ът ви бил виновен? - за какво бе, наглеци? Махайте се час по скоро! Всеки миг с вас е загубен за България. Дано не сте изхарчили всичките народни пари, защото как ще управляват тези след вас, които трябва да възстановяват изчезналата държава?!

399

ЯСЕН ВАН ДЕР ЩРУДЕЛ

преди 3 години

ВМРО -- Държавна Сигурност ги създаде, заедно с ДПС .. И то по едно и също време -- на 7 април 1990 година !!НЕСЛУЧАЙНО КАРАКАЧАНА И ДОГАН СА НЕСМЕНЯЕМИ !Целта беше да вземат имотите на старата оригинална организация в СОФИЯ най-вече , при идващата реституция .ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ ТЕРРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ . ОТНОВО .Така казаха от САЩ . ВМОРО МЕВЕРЕ ЕОО --АУТ, ЗАВИНАГИ .

398

Анонимен

преди 3 години

Бряг на черепната кост. Президент фигурант. мин.пред. череп. Мин.на външни сарай. Мин на културата чалгар. Благодат, ама не го искаме.

397

Анонимен

преди 3 години

Двама хитри, професионални демагози,успяха да изтикат Борисов на "пързалката".Той увлечен от чувството си да остане да власт,прегърна тяхната идея и това ще ускори заминаването му от "Дондуков"1,този път,безвъзвратно.Низост,унижение е,да се "облегнеш" на нещо,което е лишено от всякаква сила и авторитет.Ум умува,ум робува,у патки пасе!

396

Много е просто

преди 3 години

Разследвате, арестувате организаторитеДругите малко по малко ще се разотидат.Ораганизаторите с повдигнати обвинения и на съдЗаконно, честно, ефективно

395

Анонимен

преди 3 години

И ние не можем повече да ви търпим.

394

Анонимен

преди 3 години

След изхождане!!А вии ???Само с тоялетна хартия го прибръсвам ако има!!!Аз пробвах да не го мия, ама сърби яко, после през денят!

393

Анонимен

преди 3 години

Каракачанка захапи с обратната захапка и не пускай!Само напред и нагоре!!

392

Сачева за герб

преди 3 години

"Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях. Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци."

391

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш,пишман патриоте.Никой не иска гей бракове и ***.Искаме да се махнете от властта.Веднага!

390

тюфлек

преди 3 години

време е лично да изпиташ колко "полезно работят" бюрото по труда и агенцията за социално подпомагане