13

Сата НАТО

преди 3 години

Две ползи от протестите: - Боко ще изгори малко "мазнинки" от чекмеджетата и няма да е толкова силен преди изборите; - счупи се пропагандата за коронавируса.

12

До:Никк

преди 3 години

Кюлчетата злато се харчат яко май!

11

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Българскипт Саракт към въпросните превозвачи: Натискайте си парцалите и големите усти, за да не се озовете един ден, под строй на гарнизонното стрелбище;)))

10

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно па какво точно превозват през Орлов мост или по жълтите павета пред МС ;) сигурно пачки с евраци

9

БГ ТрОЛ

преди 3 години

Антипротестърските екскурзии, платени с държавни пари и всички други икономически мерки на правителството, не помогнаха ли достатъчно на бизнеса на превозвачите? Карайте си автобусите по околовръстното, не през центъра.

8

Анонимен

преди 3 години

Стига протести, България процъвтява. Управлението на страната е супер. Благоденствие и просперитет. Инвестиции, доходите постоянно се вдигат, социална та система е сред най-добрите в света, законност, образувание,здравеопазване, всичко е на най-високо европейско ниво.Какво не ви харесва бе хора?

7

Никк

преди 3 години

Утре като превозвачите решат да протестират и затворят някой път или граница, ще им кажем и ние че ни пречат...Бива ли така бе, колеги... 3 кръстовища в София, през август и бизнеса ви си е заминал!? Излагате се

6

сминдух енд чесън

преди 3 години

Утре може превозвачите да имат нужда от подкрепата на протестиращите, от властта да очакват единствено дране и стригане.

5

До 2

преди 3 години

Хахаа за 30 човека налягали и оставка а? Ей че фантазьори бе

4

до 1

преди 3 години

до 1Много мразя като ми кажат "Протестирам и заради теб, за твое добро".Ами не искам да ме представляваш бе, няма ти да определяш добре ли съм или не. Не ми пречи а пък ако искаш и на челна стойка застани.

3

Анонимен

преди 3 години

Пертишката кака преди време също протестираше и беше готова да изкара камионджиите и да блокира магистрали и пр.Сега барикадите и пречат! Как така бе моме, това катарзис ли е или нещо друго?Вместо да изкарате камионите си при барикадите вие ревете, не ви ли е срам?

2

Анонимен

преди 3 години

До: 1И на мен ми пречат като ходя на работа с колата. За този хаос обаче е виновен само Бойко Борисов и тези които стоят зад него!!!Няма среден вариант, решението е едно: Борисов и Гешев подават оставка!!! И всичко ще се нормализира - иначе по-зле ще става!!!

1

преди 3 години

Нека госпожата отиде на барикадата да й обяснят как трябва да изтърпи неудобството, защото протестите са и за нейно добро.