333

Напълно

преди 3 години

Добре, си га ния !

332

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 370"в инетернет има достатъчно информация за всякакви случаи, ако имаш желание потърси и ще намериш"Щом има достатъчно няма да ти е трудно да дадеш един пример. В крайна сметка няма и нужда да търсиш, ти си ги "следил".

331

Факт

преди 3 години

Тия ги разправяйте на баба ми - може и да ви повярва. Никой под 60така не вярва, че управление от преди 40 години е виновно за сегашното ни положение - и няма и да повярва. Хората се интересуват от настоящето и виждат ясните и добре определени факти - а те са, че сме най-зле в Европейския съюз. Затова ГЕРБ си отива, както преди това си отиде СДС и както ще си отиде и БСП. Процеса е необратим.

330

Анонимен

преди 3 години

До До 359Той за това "не знае". Иначе за виско друго му е ясно, но точно такива подробности: неееееееее, не е чувал, нищо не знае, няма как.;)

329

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 361Демокрацията функционира с избори и законност. Явно я бъркаш с някакъв друг политически конструкт."А вероятността Кака да даойде клони към нула"Затова ли мълчите като партизанин на разпит като ви питам кой е политическия субект който ще замести Борисов ако той си отиде? М?

328

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ"ГEРБ и OП гoрят документи в миниcтeрcтвaтa?Прeмиeрът и aвaтaрът му Тoмиcлaв Дoнчeв бият oтбoй и гoвoрят зa ocтaвкa и избoри. Тoвa e дoбрaтa нoвинa. Нo имa и лoшa: Oт чecтни държaвни cлужитeли нaучaвaм, чe в миниcтeрcтвa e пoчнaлo чиcтeнe нa aрхиви, пoрaди кoeтo мaшинитe зa рязaнe зaгрeли" "Дaли нaиcтинa ce зaличaвaт прecтъплeния, дaли прocтo aдминиcтрaциятa рaбoти уcилeнo в лeтнитe жeги, нe мoгa дa кaжa.Нo eднo нeщo трябвa дa e яcнo фeнoмeнът Тeфтeрчeтo нa Злaтaнoв мoжe дa ce възпрoизвeдe и oт избрaни миниcтeрcтвa дa ce изпaрят cвeжи aрхиви, уличaвaщи

327

До 359

преди 3 години

Това беше условие на европейската комисия, за да влезем в чакалнята на еврозоната. Тази банка имаше проблем и в миналото, но се издължи на държавата. Предполагам и сега ще е същото, но цената си струва.

326

Анонимен

преди 3 години

До ФактСамо че ние не сме на тяхното ниво, тъй че "въпросчето" ти е безмислено. А те тия страни също получават парички (е, получаваха докато слушаха, сега в някои от тях има война), но по друга линия.

325

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 362Дай пример за един случай който си проследил от начало до край. Дай подробности как е протекъл и какви са били съответните действия и на кой.

324

Факт

преди 3 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ сами се обърквате в оправданията си - хем обяснявате как трябва да се мерим с Беларус, Молдова и Украйна, хем казвате, че е добра да взимаме пари от Европа. Аз имам друго въпросче към вас - ако хем взимаме кинти хем сме на нивото на Беларус и Украйна (която е в гражданска война), какво ви говори това за управлението и "усвояването" на тези пари?

323

Civil War

преди 3 години

Писна ми, честно! Да я започваме, че да се свършва в един момент. Който оцелял, оцелял!

322

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 360доста случаи в Румъния съм проследил в детайли, та да ти отговоря, в Румъния спец прокуратурата щеше да започне разследване още при 1-то съобщение, че държавата се готви да предприеме подобна сделка и директно щеше да спре тази сделка, и да спести на данъкоплатците 140 млн. е това щеше да стане в Румъния, а и не само там, в повечето страни от ЕС

321

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 358Колкото струва, толкова, това е, демокрацията и просперитета се отвоюват, а не идват даром, а и вероятноста Кака да дойде на власт, клони към нула, както и Баце да направи 4-ти кабинет

320

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен. 359Отговори ми, но преди да ми отговориш ми кажи колко случая на корупция в Румъния ти си проследил в подробности от начало до край.

319

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендемек според тебе, не некадърното и корумпирано управление влие на просперитета на една държава, а некакви други фактори :)))Са да те питам, представи си чисто теоретично, че в Румъния се случи това, което се случи в България с придобиването от държавата на дялове от една банка на двойно по-висока цена за акция, как мислиш какво щеше да се случи в Румъния ? Да ти отговоря ли ?

318

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 356"ще я ометем и нея"И това ще ни струва?Последните пъти когато "омитахме" нейните другарчета бяхме пред финансов и икономически колап. Сега изпратихме най-успешната в икономически план година. Вие въобще мислите ли какво искате?

317

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 354Люксембург е перачница на пари в центъра на Европа. Прав си, когато има други фактори територията и населението не играят роля. Когато факторите за развитие са сходни - играят. Най-накрая започвате да стопляте, че тия цифри се интерпретират само в контекст с който явно не сте си играли да се запознавате.

316

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ какво като попаднем на Кака, ако не си е научила уроците от миналото и почне да прави глупости ще я ометем и нея, то така народа кара своите политици да си вършат работата, друг начин няма

315

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 352Нито една от изброените държави няма сходствата които ние имаме с Румъния като съсед на Балканския полуостров.Кипър? Това ли ти дойде на акъла за сравнение с България?

314

Анонимен

преди 3 години

До Анонименразмера на една страна нема нищо общо с просперитета и, пример Люксембург, една от най-малките по население и територия, но една от най-богатите