176

Манолов

преди 3 години

Тоя лъже и маже, точно по ГЕРБ-аджийски, само и само да не пуснат кокала. И е *** - "...оставка в края на септември", ... ход назад. Но партньорите ни са на друго мнение" "Партньорите" - ОРТАЦИТЕ им - "патреотите" и "националният фронт" естествено, че не щат, кога пак ще намерят такова плюскане и влачене. Протестиращите искат оставка на правителството на ГЕРБ и "партньорите", защото НЯМА МОРАЛ, НИТО ЕКСПЕРТНОСТ, а то се натиска да прави бюджета за догодина и да разпредели ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ!!!

175

Анонимен

преди 3 години

"Настоящата Национална стратегия за насърчаване развитието на малките и средните предприятия 2014-2020 е създадена в изпълнение на чл. 5, ал. 1 от Закона за малките и средните предприятия. Тя представлява политически документ със средносрочен характер, чрез който Правителството наРепублика България демонстрира своята визия относно държавната политика в подкрепа на малките и средните предприятия (МСП) в страната." ..... някой да е чул или разбрал? А са усвоени около 40 млд. лв.... е?

174

Анонимен

преди 3 години

Тоз ли ще е новия боко

173

Анонимен

преди 3 години

Томе, айде обратно в Габровото- там ти е нивото- да наглеждаш язовирите... Много *** се оказа...

172

11

преди 3 години

Тези гербаджии деморализираха нацията и продължават да не разбират , че трябва да напуснат властта във всяка една следваща секунда , ако искат да остане нещо от тях !Вие сте отминала ера !

171

Анонимен

преди 3 години

споко брат а кошче за *** 1000 лева как ти звучиприбрели парите и им прекратили договорана всеки гербав министър по едно на глават

170

Анонимен

преди 3 години

немоа да бъде - две тоалетни по 100 000

169

Анонимен

преди 3 години

няма междинен вариант всички начело с банкянския комунист и кметицата в кенефите за по 100 хил. лева детоса платени с народна пара в центъра на софия

168

Анонимен

преди 3 години

септември,октомвр така до края...

167

Анонимен

преди 3 години

ново 20, кораба вкарал експлозивите в Бейрут е на фирма на герб?!

166

Анонимен

преди 3 години

Кога ще заловят и оповестят кои са биячите на журналисти и граждани на вчерашната сбирка на Герб ?

165

111

преди 3 години

пфууу кой ще ви чака до края на септември, бе ....

164

реалист

преди 3 години

"Патриотите" се оказаха поредната поилтическа измама и въздух под налягане. И сега им е пределно ясно, че ако Борисов подаде оставка отиват в канализацията на историята. Към днешна дата им дават 3% на избори. Мисля, че тези проценти ще паднат още. Разочароваха много хора.

163

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов да стяга Обвинение за Изтъпления срещу човечеството и геноцид. Хага! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!

162

123

преди 3 години

Все едно ще вършите нещо полезно до септември... Бийте си камшика към страна без екстрадация

161

Анонимен

преди 3 години

как може някой да управлява с доверие 15.2% и неодобрение 71% никой не знае, само боко тиквата и дончев знаят

160

Анонимен

преди 3 години

оставка сега , арест и в затвора, това е варианта дончев друг няма

159

Анонимен

преди 3 години

Светлана Дончева къде работи?

158

Питане

преди 3 години

Какъв е интереса на DW да отразява един незначителен протест в България по един начин, а друг многоброен в Берлин да нарича ***? Тези неща изглеждат странно публикувани на една страница. Дали е интерес лично на пишещите журналисти, които са публикувани от медията? Как се постига международния интерес към този протест на стотина човека и няколко празни палатки?

157

Shark

преди 3 години

До 175. Мдаа, има закони и полиция, но те предпочитат биячите, а полицията нбюдава безучастно, т.е. е съучастник, както се видя от сборището им. Та нека да пусне биячите срещу протестиращите. А дано го направи. Тогава гарантирано ще изгуби изборите. Вола рие - на главата му пада!