152

158

преди 3 години

Ами колега, точно за ей такива отделях от залъка си, за да придобия по ЗАКОНЕН начин бойно оръжие. Имах и лесен вариант, но не си заслужава глупостта! Така че това петленце съю готов да го лежа

151

До 165

преди 3 години

Ако Бойко беше отишъл на Бузлуджа да провокира, щеше да си мисля,че ще има противопоставяне.Ама да отидат 20 драки на конференцията на хората и да дразнят, извинявай, няма такова затъмнение . Всички видяхме какво става.Вече не е преди 10 ноември,че да ни заблуждавате.

150

Пижо

преди 3 години

Разбира се, че не е от охраната на Тех Парк! Това са охранителите на Делта ГАрд, които охраняват мутрата от Банкя! И не е един! Всички сме видяли записите. Това са поне 10-тина души!ТОВА е мутренското управление на КАруцаря!ТАКА той управлява България!Оставка на Банкянския каруцар и неговия пудел с Каскета!

149

Most Wanted | FBI

преди 3 години

АДМИНИСТРАТИВЕН ЕКИП | Delta Guard LtdВлезте в сайта на делта гард и вижте административния им екип. Прилича на бюлетина за издирвани на ФЕ БЕ РЕ. :D :D :D :D :D

148

www

преди 3 години

Завръщането на мутрите!!!Вече дори не се крият!

147

До 159

преди 3 години

Журналист, колко да е журналист.Не е носила бадж, който да я отличава като представител на пресата.Или , според теб, щом има смартфон с камера , я пишем журналист.

146

Анонимен

преди 3 години

Бойко се опитва да разпали безредици.

145

КО+Р

преди 3 години

Забранете Делта Гард - паравоенна организация са.

144

До 125

преди 3 години

Наистина е добре да припомниш,че ни задължиха да маршируваме на Първи май под радиоактивния дъжд( не облак) ,а в същото време Номенклатурата плюскаше от държавния резерв.Не трябва да ги забравяме тези неща.Терористи са тия БСП и никога вече не трябва да управляват.

143

Елдорадо

преди 3 години

Е то тия протестиращите сами се биха помежду си за да изкарат ГЕРБ виновни... *** цирка хаха :)

142

Анонимен

преди 3 години

Тия стероидни *** са си от контингента на ГЕРБ.Полицаите ги знаят много добре кои са точно.Удар срещу човек е престъпление срещу личноста и трябва да бъде наказано.Посегателство срещу журналист обаче е престъпление както срещу личността, така и срещу държавата и трябва да бъде наказано ДВОЙНО.Полициата КЪДЕ Е??? Заета е да бие 21-годишни момичета...

141

ГЕРБ са КОМУНИСТИ

преди 3 години

Е това е опит за разпалване на гражданска война. Трябва да вадим армията срещу тия Делта Гард да знаете. Въоръжени и опасни са. Ако ще се разправяме с тях - само *** и бягаме. Нямаме шанс срещу тия - тренирани са да се борят СРЕЩУ групи с хора. Имат и оръжия.Това е паравоенна организация (картел), който е прикрит зад охранителна фирма.ДА ИЗЛЯЗАТ ВОЕННИТЕ И ДА ГИ ИЗМЕТАТ!

140

Анонимен

преди 3 години

Тиквата съсипа България.

139

DELTA GUARD

преди 3 години

Бойко им дава на тия държавни договори, за да пазят кво ли не. Включително ги ползват МАСКИРАНИ, като полицаи, за да следят протеста от първа линия.ИПОН на Бойко е била фирма с ИДЕНТИЧНА ДЕЙНОСТ.Не си правете илюзиите, че Делта Гард не е на Бойко Борисов. ДЕ ФАКТО Е НЕГОВА! Тоест този побой идва с ДИРЕКТНА ЗАПОВЕД НА БОЙКО. Не се съмнявайте в това.Казал им е да ни бият по ъглите, далеч от камерите. Това и опитаха да направят - за това трошаха камери и телефони.

138

*/*

преди 3 години

Мишките как се крият от любовта народна.Ще се гласува с машини и ще гледат парламента по телевизията.....мирише ми на екскурзия в централен софийски-източно изложение.

137

Анонимен

преди 3 години

Да се обградиш с мутри и криминално проявени индивиди на конгреса си, за да се пазиш от ... журналистки е смешно и жалко ! Това е нивото на герП - мутри, арогантност, агресия, простащина и мускули ! Начело стои една "*** кърджалийска птка", която явно не се чувства засегната от това определение и пълзи доволно в краката на един самозабравил се ***, който си повярва, че ще управлява вечно ! Тотален провал ! Видя се истинското лице на диктатурата на герП - мутри, полиция и частните охранители на митко каратиста - това ли е Европейското развитие на България ! Не, благодаря ! ОСТАВКА !

136

OnePunch Man

преди 3 години

Протестъри, що един човек ви разхвърля смешната сбирщина, бе спрелтаци.

135

Анонимен

преди 3 години

Направиха панахида на Тодор Живков. Днес е годишнина от смъртта му, а те много го почитат. Навремето Тиквун го пазеше.

134

Митка Каратистката

преди 3 години

Ще има мъжка оргийка в офиса на Делта Гард, за пълноценния ден.

133

Анонимен

преди 3 години

Тоя пленум се получи като някаква гротеска. Вместо музика и танци са сякаш на погребение.