26

Анонимен

преди 3 години

до Ако гледАте от 7/8София комшу, не е България. *** виж останалата част що призрачна гледка е, и що безработица! А на места хората взимат заплата под минимума който е определен по закон, благодарение на Боковата мутренска съдебна система. Много поздрави от Филибето, който е с няколко хиляди години по-стар от държавата-столица, София....

25

Анонимен

преди 3 години

Глутница кучета "Триото" ще нападне в гръб, ако се обърнеш и отстъпиш.Пари имат от Дубай. Много е глупаво да показваш страх пред три кучета и техните господари.

24

Ако гледАте от 7/8

преди 3 години

ще си помислите че живеем в някаква африканскита държава а не е така. Има ли чиста вода храна училища работа за хората има. Я вижте заплатите в двумилионен град столица? Живее се прилично. Има животновъдство земеделие. Който иска работи. Моловете пълни колите последен модел кафенетата пълни и по селата. И протестът е СРЕЩУ КОЕ ТОЧНО?

23

!

преди 3 години

До АнонименНе е ли шофьора на самолет разединител на нацията?

22

Анонимен

преди 3 години

Ха... ха.. Списващата... Я си пусни клипчето на което минава тълпата половин час през едно кръстовище и почвайте да броите със социологът! Май първи клас сте го прескочили. Гробава медия, всички ви разбраха! Айде трийте коментари, както ви е удобно...

21

Анонимен

преди 3 години

Мда, колко ли червени *** ще прочетат написаното в статията? Обзалагам се, че не много.

20

Анонимен

преди 3 години

Всичкото герберски *** е на амбразурата да пази вожда слънце.По разделен народ от нашия няма и за това основна роля играе този корумпиран, крадлив пожарникар, който 12 години ни държи на дъното.

19

Анонимен

преди 3 години

Дали Бойко Борисов ще бъде вторият Филип Димитров в българската политика и история?Протестиращите не останаха доволни от оставките на Горанов и другите.Те не са доволни от собствените си искания. Всяка отстъпка само ги настървява и искат още. Гражданите вече не понасят психопатите на площадите и техните главатари от чужбина. Не понасят фалшивите им искания за свобода на олигарсите им.

18

Анонимен

преди 3 години

Всички, които са крали от държавата и извършвали престъпления, се страхуват от Борисов и Гешев.Затова се искат точно тези оставки, но това води към анархия.При едни предсрочни избори, ГЕРБ ще размаже опозицията.Тогава, горко на престъпниците.

17

Анонимен

преди 3 години

Абе помня едни викаха, че бай Тошо е лош щото нямали банани и докараха демoкраставите, сега май пак тъй се получава че ще дойдат демокраставите и ДПС. Тая сцена плажа в Росенец дали не е една инсценировка решили там да идат едни с една гумена лодка и охраната от какъв зор ще ги бие ? Всичко е инсценирано до най-малкия детайл, колко пъти тоя *** народ ще се хваща на една и съща въдица.

16

1

преди 3 години

До ИСТИНАТАНа онези в чужбина им е през онази работа. Да си протестират срещу техните управници!А онези, които си мислят, че модела ще се промени след оставка на Борисов, жестоко се лъжат! Ще се подменят куклите с такива, които ще играят по сценария на кукловодите! Проблема е че обикновените хора ще страдат!

15

Анонимен

преди 3 години

До истината не мисли че в цял свят не го искаме Бойко това което ви се казва е чиста лъжа защото ако има протест в чужбина ходят по 5 до 10 човека ате са по вече превърженици на комунистите и още по вече Божков со призна че подържа Отровно трио президента Румен Радев мая манолова ит.н

14

Анонимен

преди 3 години

Борисов не искаше да си отиде без бой,но видя,че в края на краищата нещата отиват натам да го набият и да му конфискуват пачките и златото...и за това се опитва да се изплъзне...и аверите му да се оправят...те пък изоставени от боса на мафията...съвсем ще я объркат...така е...нещата трябва съвсем да се объркат ...за да тръгнат на оправяне после...бай гербераст ще трябва да влезе в затвора...това им е болката най-вече...те си мислеха ,че мафията ще е вечна...ама нещо са се объркали...

13

ДДРОнег

преди 3 години

Аз отдавна го казах, че за тик-воча подаването на трета оставка ще е пагубно, особено за неговото огромно ЕГО !!!В още едно е прав социологът - можеби единственият печеливш хода на тик-воча(печеливш за него, неза България) е забавянето, шикалкавенето и печеленето на време с надежда, че нещо или някой ще го спаси - винагиима надежда, освен за България !!!Най-лошото е, че дори партия "гроб" да изчезне, следващите няма да са по-добри ...Въпреки това "мисля, че "герб" трябва да се унищожи " !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Това не е протест за оставка, а протест за правосъдна реформа и върховенство на закона. Искат едно а протестират за друго. .., сър... и блокират кръстовища НЕЗАКОННО, а други гладуват до смърт Абе *** кажи, че искаш реформа какво си седнал да гладуваш ***.

11

ИСТИНАТА

преди 3 години

Е, ЧЕ БОЙКО 11 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА И В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПО-ХУБАВО СТАВАЛО ---ДА, АМА НЕ ! ЗАЩО ТОГАВА ПРОТЕСТИРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ТА И ЕМЕГРИРАЛИТЕ В ЧУЖБИНА БЪЛГАРИ ? ЗАЩО ТИЯ ОТ ЧУЖБИНА НЕ ПРАВЯТ ШЕСТВИЯ И ДА ИСКАТ БОЙКО ДА СИ СТОИ ? ВСИЧКИ - И САЩ, И РУСИЯ, И ЕВРОПА, И НАЙ-ВАЖНОТО - НАРОДЪТ НЕ ИСКА БОЙКО И БОЙКОВЩИНАТА ...МУТРИТЕ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ...

10

Ани

преди 3 години

Радев е твърде незрял като личност за да бъде президент.Той няма лична култура, а политическите му разбирания са силно ограничени.Радев е една грешка, която ще посочваме при следващите избори за да не се повтаря.

9

Анонимен

преди 3 години

Борисов е само част от проблема, но неговият отказ да подаде оставка издава желанието му проблемът да остане нерешен. Нямаме нужда от такъв човек в държавата. Управлението му, ако трябва да бъдем честни, оставя някои добри базови макроикономически показатели, но дотам.

8

Анонимен

преди 3 години

До истина: Ами станахме свидетели на едно необяснимо, но затова неподражаемо политическо самоубийство. Да видим щетите докъде ще се разпрострат.

7

няма да я дадем

преди 3 години

Навремето бяхме ненужни за комунистите и трябваше да се спасяваме навън.Децата ни се родиха и израстнаха в странство.Останаха тези които бяха облагодетелствани или поне по някакъв начин не бяха притиснати от обстоявтелствата.Сега техните деца искат да правят мнозинство и да присвоят родината на нашите деди.