51

Анонимен

преди 3 години

А бе гласуващите и протестиращи, до се га колко правителство сменихте? Едно правителство, две правителства... десет правителства... сменяй, сменяй! Имаше ли ефетк. а? Защо си мислите, че сега като го смените този, и ще има някакъв ефект?

50

Анонимен

преди 3 години

До ГригоАз искам:1500 лева минимална заплата.1200 лева минимална пенсия.Затвор за всакакъв род корупция, а не условни присъди за последния на кавала.Промяна в условият законита за труд и спазване на тази промяна. НИКОГА ПОВЕЧЕ 12 ЧАСОВИ СМЕНИ, ДЕТО КАТО СЕ ОПЛАЧЕШ, ШЕФА ТИ РАБИРА И ТЕ ПРЕБИВАТ КАТО КУЧЕ!

49

Григо

преди 3 години

Протестърчета мамини, кога ще излезете с отговори на въпросите Кои сте вие и за какво се борите? Няколко групички забелязвам:-Червените малoyмници, дето искат да ни вадят от ЕС и НАТО, искали си били соца и да са си московски слугинаж;- Прокопиевчетата на Ристю Иванов, нищо различно, просто друг олигархичен кръг;- Божковите платени подскачачи, тръгнали да бранят бореца за демокрация от Дубай;- Нормални млади хора, които не издигат никакви ясни искания за след оставката.

48

бай Пешо

преди 3 години

След изборите напролет ще има ново правителство съставено от: ГЕРБ, партията на ЦЦ, Христо брадата, патриоти ако влязат и ако не стигнат към тях ще се присъедини Слави. Опозиция ще останат пак бсп и дпс. Никой няма да иска да се коалира с БСП, защото са кукленска партия на ДПС.

47

Анонимен

преди 3 години

След като, Бибитко вдигна заплатите на държавните служители с 30%, сега те вместо да цъкат пасианси, ще тролят за ГЕРБ яко. Трябва да свършат и те някаква работа угодна на вожда.

46

Анонимен

преди 3 години

Ще спират ли парите за троловете, какво решиха на 17-тия пленум на КПГЕРБ ?

45

Анонимен

преди 3 години

Важното е банани да има и да можеме да пътуваме на Запад и в Гърция на евтините долнопробни курорти.

44

Анонимен

преди 3 години

Хаха личи си какви сте срещу Борисов, корОмпирана и Збъркан, само най пропадналите неграмотници.

43

Анонимен

преди 3 години

Как се броят отвисоко разбрахме, макар и не повярвахме. А колко протестират в момента не разбрахме. Вероятно протестите от 2013 са по-актуални в момента от днешните. Или на преброителя му трябват 7 години, за да преброи хората, използвайки "оригиналната" си методика?

42

До 45

преди 3 години

Колкото и да е корОмпирана държавата, ако си грамотен може да живееш много по добре.

41

Анонимен

преди 3 години

Какъв збъркан хуманоид трябва да си че да подкрепяш Борисов , то такъв дебилл не съществува в природата , трябва да са 50-100 платени човека дето ги пишат тия коментари др обяснение няма.

40

Анонимен

преди 3 години

До БачоАбе ... ти сам ли си говориш?

39

Бачо

преди 3 години

До БачоБраво!!! Така ще стигнеш далеч! Дано алтернативата да не сте Вие, че съвсем ще го закъсаме! :)

38

Анонимен

преди 3 години

Тия партизани още ли се плюнчат на площада. Накрая на Софиянци ще им писне и сами ще излязат да ги ошамарят.

37

Анонимен

преди 3 години

Мишките дето са срещу протеста , им харесва да живеят в най бедната и коромпирана държава управлявана от гибон дето не владее членоразделна реч и е посмешище където отиде , нищо нормално няма в тая държава , най ненормлани са хората и си заслужарат съдбата , то тъпо да вдлъбнато.

36

Локото

преди 3 години

Имате им лицата, публикувайте ги,дайте информация къде живеят и ние поемаме

35

Бачо

преди 3 години

Аз обичам неистово Бойко и за съжаление не виждам алтернатива на сегашното управление. Какво правим като ги бутнете? С кой проблем ще започнете да се справяте първо? Какви ще са приоритети на родината? В каква перспектива ще се работи? В условия на глобализация, ние къде сме?Разни такива въпроси ми се въртят към протестиращите (хората с будно съзнание)...

34

Анонимен

преди 3 години

Христо и Слави ще вземат над 50% и ще направят коалиция. Само Христо и Слави ще ни оправят.

33

Алокакси

преди 3 години

Днес от колко часа е партийният цирк?

32

L.

преди 3 години

Тъй. За 2013-та разбрахме колко са били на площада. За 2020-та през 2027-*** ли да очакваме резултатите?