22

Златина

преди 3 години

Отлична идея! 100 лв. на СМС за час навън и най-накрая безсъвестните, безчовечни и крайно невъзпитани младежи, алчните и безскрупулни бизнесмени и ромите лешояди ще си седнат на зад ниците! Искам тази мярка незабавно да бъде въведена от щаба и в България!

21

Анонимен

преди 3 години

До АБВНищо против. Ако тва означава, че ще мога да си въртя бизнеса на спокойствие. Нека ти обесня, какво става из София - фирмите на наши, дрънаха много, а на ваши бяха спукани от проверки, карантини и прочие. Короната си я има, ама се позлва каот политически инструмент.

20

Анонимен

преди 3 години

До 13Дорде има такси защяло и нещяло, агражданите нямат пряк контрол върху харченето им, както и контрол върху правителства и президенти, дето не е "глас веднъж на 5 години", нема има свобода...

19

Анонимен

преди 3 години

Ами така е то - глупавите хора глупости мислят.Значи като пратиш СМС и край - излизането е безпроблемно - нито ще заразиш някого, нито теб ще те зарязат.Що низанимавате пак спростотиите на разни празни тикви?

18

АБВ

преди 3 години

До минувач 5Ти явно не вярваш, че covid 19 съществува и убива хора! Защо не се разходиш до личния си лекар и пред него да напишеш на каквото и да е листче, че не вярваш и поради това се отказваш да бъдеш лекуван от този измислен вирус? Така ще станеш герой в очите на т.....те ти приятели и може би ще спасиш света от безполезното си присъствие! Или , чак толкова т.п не си, а?

17

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикГрешиш за 5G мрежата - освен за чипиране от разстояние, основнато и функция е за разпръскване на вируса. Две в едно. А вероятно след това ще я използват и за принудително поставяне на ваксини - три в едно. Не COVID-19, ниското образование и простотията на населението ще затрие света.

16

Анонимен

преди 3 години

На 19 миналия месец след инсулт приеха майка ми в болницата,но там получи втори и почина.Когато отидохме в моргата която е към болницата да вземем документа за причината за смъртта и и да започнем да организираме погребението и жената на гишето която трябваше да ни даде документите ни каза следното,че погребенията били скъпи и ако сме се съгласили да я пишат ,че е починала от коронавирус сме щели да получим пари с които да си организираме погребението.

15

пияница мистик

преди 3 години

Напоследък не чувам за масоните, илюминатите и ръсещите кемтрейлс самолети. Явно анацефалите са си намерили ново поприще за конспиративни теории - Ковид - 19 и 5G мрежата, да не я забравяме и нея, че тя направо чипира от разстояние ....Хаххахахаха :)))

14

пияница мистик

преди 3 години

Айдееее и гърците работят за Бойко Борисов и лъжат, че има Ковид, нъл тъй, дрогаре :)))

13

Анонимен

преди 3 години

Как пък всички правителства по света се наговориха да лъжат за този вирус бе? Я слезнете на земята. Ако е толкова мащабна тази конспирация, няма за какво да се дърпате. Вече и без чипиране всичко е под контрол. Световните демокрации, диктатури, хунти и т.н. са се съюзили да лъжат населението. По-добре вярвайте в плоската земя, извънземни и рептили, че е по-безобидно.

12

мръсни гърци

преди 3 години

Искат да ограничат вируса?! Защо им позволяват, защо???

11

РУМЕН ПЕТКОВ

преди 3 години

И МАНГЪРА СА ТРЪГНАЛИ НА ЛЯТНО ТУРНЕ ЗА ДА ОБЯСНЯВАТ НА БЪЛГАРИТЕ КАК ГЕРБ ГИ ПОДЛАГА НА МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ КОГАТО Е ОБЯВИЛ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ- А КАКВО ЛИ БИХА КАЗАЛИ ЗА SMS ИЗВЕСТЯВАНЕ?!

10

дам

преди 3 години

Като съм на море в Гърция ще трябва ли да пращам СМС като отивам от хотела до плажа?

9

Активист на БСП

преди 3 години

Глупости!!! ГЕРБерска пропаганда !!! Гърците приемат туристи от цял свят!!!

8

Петко

преди 3 години

Време е и в България да се въведе. Тъкмо така малко ще се кротнат л_у_мпените с палатките.

7

Анонимен

преди 3 години

Я трола от коментар 2 се е прекръстил. Ама то стила си личи бе мой човек. Не ти е много сивото вещество, но за сметка на това си доволно противен!

6

Анонимен

преди 3 години

В целия свят отново затягат мерките само тука си играят на протестъри и си душат пръдните в палатките. Просто племе. Апропо - Моя Манолова в коя палатка спи???? Или се появява само за 5 мин. за поредната новинарска емисия???

5

минувач

преди 3 години

Като излезе ваксината да си я бият тези които вярват в ковид. Така според тях няма да се заразят. Пожелавам им много здраве.

4

Анонимен

преди 3 години

фейк нюз и вирусната мафия ЩЕ бъдат изчистени !!

3

Чичо Кови

преди 3 години

Тук мислим да вкараме Боки при бай Ставри.