236

Анонимен

преди 3 години

До ВескоАми аз да те просветля тогава. В момента мерки няма. Има само препоръки за миене на ръцете и носене на маска в магазина за да не си разпиляваш навсякъде слюнките по повърхности които другите хора ще докосват. Ако тези елементарни хигиенични мерки кото даже не са задължителни, а са смо препотъки, те карат да протестираш, явно си някакъв космически гений.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 275Сравнението ти е толкова т ъ по,че не мисля да го коментирам

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 273Явно на теб ти трябва разпоредба да си миеш ръцете.Аз си ги мия и без да ми казват.

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272""Хора умират всеки ден от какво ли не"То по тая логика дай да не взимам никви мерки срещу нищо. Защо държим убисйците в затвора пир условие че хора така или иначе умират всеки ден? Защо въобще имаме болници при услове че хора умират всеки ден?

232

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 275Това с ходенето до интензивното е толкова тъпо и и изтъркано,че няма на къде.Никой нормален няма да контактува с болен от независимо какъв грип.Плюс това да си чувал за вирусен товар???Единствените реално застрашени за медиците на първа линия.Защото може да поемат много голям вирусен товар и това да ги разболее.На улицата и в магазина няма как да го получиш.

231

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 275"Никой не отрича съществуването му."Грешиш. Много хора го отричат. Има даже хора които отричат съществуването на вируси изобщо."Не може вирус който се кара при 80% от заразените безсимптомно да е чумата на века."Кой го изкарва чумата на века? Заведенията с отворени. Градския транспорт работи. Няма вътрешни кпп-та. Какво толкова ревеш? Нищо няма д ати стане ако почнеш да си миеш ръцете.

230

Анонимен

преди 3 години

До *** оти те треперещи от страх от вируса...Никой не отрича съществуването му.Отрича се преувеличената му опасност.Не може вирус който се кара при 80% от заразените безсимптомно да е чумата на века.Хора умират всеки ден от какво ли не.Нещо да кажете за човека на 40години умрял от инфаркт,защото чакал теста за корона да излезе и го държали в инфекциозното...Дали на близките им е по-леко,че не е умрял от корона...

229

Анонимен

преди 3 години

До НОМЕР2"Показване само на едната страна, без да се даде думата на другата!"И каква е позицията на другата страна? Нямат проблем да им внесът милиони миризливи африкански май_му_ни ама са против миененто на ръцете и неразнасянето на зарази.

228

Анонимен

преди 3 години

Който не вярва, че има вирус, да си държи мнението за себе си. А ако не му харесва това, да отиде доброволец в имтензивното да докаже, че няма вирус.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"*** са не тези, които не спазват мерките, понеже все още притежават мозък"Значи да не си миеш ръцете знаи че имаш мозък?

226

Косто

преди 3 години

Това като Костовити и Радевите протестери: Викат - ние сме 120 000 души само тази вечер :D Те реално нямат и 10 000 :D И после на изборите под 4% за Костовите ***! :D Реакция: Били фалшифицирани изборите :D Е то колко трябва да се фалшифицират, та от мечтаните от тях 20-30% - да са на 4% от гласуващите (под 2% от народа - 120 хиляди за цяла България - от 6 000 000 гласоподаватели). И тия 120 хиляди Костовисти, искат да дават тон на 5 880 000 Българи! :D НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ДРАГИ МИ ФАНТАЗьОРИ

225

Анонимен

преди 3 години

До пенсионер"не случайно Гришо е взел 1200 лв от Бил Гейст да се пише болен"Не са 1200, а поне 120 000; и не са от Бил Гейтс, а от местния му васал Домусбей ага, който всъщност първи повлече крак с тази нова пиар мода да се разболява за три дни и да оздравява за два.

224

Анонимен

преди 3 години

"Възможно ли е изобщо да се протестира във времена на пандемия? Този въпрос (който, впрочем, е особено актуален и в България)"Може да не се протестира, ако живееш в Северна Корея. В останалите страни това се нарича демокрация. Ако авторът възнамерява да използва вируса като претекст никога да не се протестира, тогава да си хваща багажа и да ходи при Ким.

223

ДДРОнег

преди 3 години

В момента битуват две крайности:1. Тези, които твърдят, че това е много опасен вирус, животът трябва да спре, всички да се карантинираме в къщи, да работим от къщи, да излизаме само в краен случай, постоянно с маски или цяло защитно облекло2. Тези, които твърдят, че няма вирус и всичко е конспирация и т.н.А Истината както винаги е някъде по средата и ни предстои да се разберем къе точно е средата !!!Вирус има и той е много опасен за някои, но за мнозинството е безопасен !!!

222

Анонимен

преди 3 години

Всички, които отричат вируса да им се отнема правото на медицинско обслужване.Със закон.------Добре.Няма да нося маска и да плащам здравни осигуровки и съм съгласен.

221

Мишо

преди 3 години

До пенсионер - Грешиш!Гришата е взел минимум 120 000 $ бимберока за това да се постне болен!

220

Анонимен

преди 3 години

Отричането на вируса, трябва да се наказва с моментален разстрел и нищо по-леко.Иначе няма спасение за хората, спазващи правилата и ограниченията.

219

Мишо

преди 3 години

Дойче - Зеле е платена медия, рупор на платената пропаганда и фалшивите новини! Там няма репортери, а писарушки и всички кадърни хора отдавна са напуснали тази медия!

218

Анонимен

преди 3 години

Киеидоидите и тук си акат на спокойствие. Досега такива да ги бяха проснали с белезници където им е мястото за антидържавна и антихуманна дейност.Така е, прав е колегата, само разстрелът му е майката за тези.

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Всички, които отричат вируса да им се отнема правото на медицинско обслужване. Със закон."Аз съм съгласен. Обаче и всички *** с хипохондрични пристъпи да бъдат намордчени с постоянна маска и въдворени в стерилна бяла стая с меки стени - разбира се, за тяхна лична сигурност, а и за спокойствие на нормалните граждани. Имаме ли обществен договор?