153

Джо

преди 3 години

Искам да знам колко време нормалните хора трябва да търпим незаконното блокиране на булеварди в София? Няма ли жандармерия, която да разчисти тази самозабравила се групичка и ги накара да протестират законно. Премахнете ОКУПАЦИЯТА веднага, защото това не е протест, това е тормоз и терор

152

саки

преди 3 години

Когато парализираме половината България и дупетатите завият на умряло,барабар с всички министри и Бойко Борисов види реалните кървави успехи ще видим промени и оставка!

151

Анонимен

преди 3 години

Защо тази шепа от петдесетина алкохолици протестират срещу Борисов и Доган? Това са най-успелите политици на България и за разлика от тях цял живот са работили за доброто на обществото.

150

Геребрасти, четете

преди 3 години

Цвeтaнoв прeд ФAКТИ: Кoрупциятa e в гoлeмитe инфрacтруктурни прoeкти (ВИДEO)Бoриcoв caм e пoкaзaл c дeйcтвиятa cи зaвиcимocт oт ДПC, cмятa прeдceдaтeлят нa EAЦC и бивш "втoри" в ГEРБ

149

Анонимен

преди 3 години

Петка влиза при Чапаев- Василий Иванович, пращат ни женска рота за подкрепление.Чапаев става от дивана:- Петка, разкарай тая коза оттук.

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169Не няколко, а един! И после на изборите във Варна (където го запалиха момчето) - 30% избирателна активност. Прави си изводи.

147

Анонимен

преди 3 години

Де гиди сопа неокастрена! Мързеливи безделници.

146

Анонимен

преди 3 години

Чакам накой да обяви гладна стачка, тогава може и да размисля дали са искрени. За момента лупат яко бира/скара а чувам заработвали инзвънредно по некой лев.

145

съобщение

преди 3 години

Тримата *** и Черепа нямат вече пари да плащат по 50лв, но призовават всички пенсионери с малки пенсии да подкрепят каузата им на доброволчески начала.

144

до всички

преди 3 години

ако МАФИЯТА ВЪН то и Радев вън!

143

АнтиГЕРБ

преди 3 години

Всеки трети от ГЕРБ е също толкова *** колкото първите двама !!!!

142

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделяйте, утре може вие да сте сред чакащите в жегата с малки деца или човек в нужда както стана с хората блокирани на Кресна!

141

Тонката

преди 3 години

Гответе се за избори догодина Март:):):)Протестчето е жив Ташкент:):):)

140

Умни, че и красиви

преди 3 години

Явява се Кърджилов на изпит по математика и разбира се, го скъсват.Бабикян го пита защо?- Ами питаха ме колко прави 0,5 плюс 0,5. Аз с цялата си душа знам,че прави литър, но не можах да го изразя математически.

139

До ЦИНИК

преди 3 години

За селяни не знам - *** крадци и мутри със сигурност.

138

някой

преди 3 години

До Оставка и за Радев !Дай да сложим Плевньо.Най кадърния и умен президент.Или Цачевата.Те бяха от ГЕРБ

137

Пророк Илия

преди 3 години

Това правителство няма да изкара до Ноември.

136

до всички

преди 3 години

А вие си имаяме и коли, Нинова ямно иска да ни върне период, когато нашите родетел са чакали по 20-25 години за да МОГАТ да си купят кола

135

До 141

преди 3 години

По - нехигиеничен протест не е имало.И даже не говорим за спонсорство.Просто физически отблъскват с това,че нямат елементарни хигиенни навици. Маските са им последна грижа.А и как непрекъснато ще пият бира с маски.

134

Светльо Иванов

преди 3 години

И НАМЕ ВЕЧЕ НЕ МИ ПРЕЧТ, започнах да минавам рлез 4-ти километър, но яво и нукои други трябав да ги приберат там