26

Анонимен

преди 3 години

Оставка на шайката и пълна забрана на Гроб!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Въпрос към феновете на Черепа: Възможно ли е хора, които са извън България, да не знаят кой в България иска промяна и защо?

24

Анонимен

преди 3 години

Българите в чюжбина са всъщност родата (деца, внуци) на олигархията и бившата номенклатура!!! Олигарсите крадат тука и дават на децата да си живуркат в джендърските общества. Да сте чули някое от децата и внуците на олигарсите бившата номенклатура да работи нещо в България!?

23

ПроСоТо

преди 3 години

След като падне Борисов, идва ред на протестите срещу Румен Шведски!!!

22

ист

преди 3 години

Не мога да повярвам. Стотици хиляди българи са избягали от България. Граничарите спят ли. Нали бай Тошо нареди - който минава граничната бразда да бъде разстрелян. Убихме хиляди, а стотици хиляди избягаха. Закрива се МВР, всички милиционерИ се уволняват, и границата ще пазят само партийни секретари и агенти на ДС от БСП- БКП.Радев да извика Черепа да въведе ред, и да направи на черепи противниците на новата власт.

21

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към ограничените герберски ***! Възможно ли е според вас Черепа да плати на Българите които протестират извън страната?

20

ПроСоТо

преди 3 години

Протестите в САЩ са организирани и ръководени от Рафаел Нинов!!!Момчето иска да се върне на висок управленски пост, но за целта майка му трябва да бъде министър-председател!!!Цоциалистите, ударете едно рамо, помогнете да се събере разделното семейство!Наше дело правое!Венсеремос товарищи!

19

Ельоменат

преди 3 години

Добре триете неудобните коментари, но като падне Лойко кой ще ви плаща за този посредствен правителствен сайт? Не, че журналистите ви залужавта пари все пак са с килийно образованое

18

emigrant

преди 3 години

Аз съм българин в Европа,като всички останали българи,щото за сега все още България е в Европа благодарение на Господ,а не в евразия,накъдето я влачи тая пасмина начело с *** в президенството и налапалия пурата наглец и не съм в подкрепа на пучът дирижиран от 5тата руска колона в България!!

17

Писна ни

преди 3 години

Да излезем и да подкрепим полицията. Така както те искат тестове за наркотици и алкохол да е правят на водачите, които с нищо не нарушават закона, така да се направят и на тези, които реално ги нарушават блокирайки правото на свободно придвижване на българските граждани.

16

1

преди 3 години

Сънардониците ни успяха ли да блокират някое много голямо кръстовище в Париж или Прага, с палатки и скари или там такива номера не минават?За един прЕател питам.

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Анонимен 6Защото са нямали...излишни апартаменти и ...къщи като Боко и Цвъки,които да...заложат и да вземат...милиони за градеж на партия.Политика и партия се гради с много...пари,Само с гол...ентусиазъм не става

14

Анонимен

преди 3 години

А интелекта на коментиращите против ГЕРБ е много показателен за каква биомаса е ангажирана с акъл на амеба.

13

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се спре с гласуването от чужбина. Ако в последната година нямаш 6 месеца и 1 ден в България, не трябва да имаш право да гласуваш! Не живееш тук и не знаеш реално какво става.Гласуване в чужбина трябва да има за българи в командировка, почивка (екскурзия, посещение на роднини и т.н.) и изключение за български дипломатически персонал.

12

Хахаха

преди 3 години

Тролчета, затвор за Лойко!Фана ли ви шобето ,а?Оставка, вън мафията, крадците и *** от държавата!

11

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа постоянно има многохилядни протести за какво ли не. Не се сещам някой да е давал оставки. Бойко е давал оставка два пъти и пак бие на всички избори, последните направени от тъпанджията Радев. Тия инфантилни лекенца дето затварят кръстовищата скоро ще ги натири полицията и всички ще се изкефим

10

Анонимен

преди 3 години

Мутрите си заминават! Каквото и да си пишете гербавите ***! Каскетчето също!

9

Анонимен

преди 3 години

Изобщо като си далеч от някоя държава какво се обаждаш?Все едно аз да подкрепям протести в САЩ или Русия.Нямат представа за какво иде реч.

8

Георгиев

преди 3 години

"Българите в Европа" звучи много общо и манипулиращо !Звучи ми като на запитване на Елена Йончева на която - "Една лаборатория в Щатите каза, че записите били истински".Поредните манипулации !Най интересното е че още има балъци да им се връзват.

7

Анонимен

преди 3 години

Не крякайте по улиците, а се организирайте за изборите.Ако не участвате и останете там далеч ще ни управлява отново мафия, но този път на БСП и В. Божков.Просто им е ред.