8

Чебурашка

преди 3 години

Браво на старозагорската полиция! Показа на тълпата, че има граница, която няма да позволи да минат и да застрашат живота и здравето на хиляди нормални българи заради болните амбиции на едно озлобено и отмъстително човече!

7

До3

преди 3 години

Бе те искат да му отворят пътя за магистралата да идат на море а хич не им дреме че мутрата се е дотговорил да вземе едни пари и да загроби България да затвори Мариците Тецовете като останат хиляди без работа и цяла Южна България и тогава ще се усетят *** ще е късно

6

Браво

преди 3 години

Така се прави... Анархията не може да се толерира....

5

Анонимен

преди 3 години

Бойко е пътник накрая ще излязат 1 милион и тогава полицията ще бъде смазана

4

Поздрав за 3

преди 3 години

Пием, пушим и се. Рем, в палатки се печем.Мислим се за демократи, но сме си ***.Ако ти не си със нас, знач'си долин гербераст.Тъй ни каза Румбаняга, тоз решетков симпатяга.

3

Анонимен

преди 3 години

Диви селинджъри с мегафони.

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се блокира всичко. Но плюя аз на лежляците,които си стоят в къщи и не излизат на улицата. Това е то българинът,страхливех до мозъка на костите си.

1

К.Кирилов

преди 3 години

Правилно ! Поздравления за полицията от Стара Загора !Нарушителите на обществения ред - там,където им е мястото! Според тия личности излиза,че те имат право да всяват смут,а ние нямаме право да стигнем там за където сме тръгнали ?! Ами това е философия на... откачалки !? И защо нормалните хора трябва да им се подчиняват ?!