71

Анонимен

преди 3 години

Ние трябва да сме мост между изтока и запада и да черпим от това изгоди. А на Изток се намира не само Русия, но и Китай, а и Япония, Двете Кореи, че и растяща икономически Индия и т.н. Това са пазари, а и технологии, възможности за инвестиции и съвместни проекти

70

Анонимен

преди 3 години

Вие наистина ли искате да са ви врагове 2 милиарда души? Не е хубаво да продължавате така с този фашизъм герберизъм, ще пострадате.

69

Анонимен

преди 3 години

аххахаххахаха ще дойде Си Дзинпин да му люсне един зад врата на тоя гламар, баси малоумното съществоБойко у*мри и спри да ни излагаш чобанин ***

68

Анонимен

преди 3 години

Германия пак си отстоя интереса и казаха,че не искат да спират фирмите си в Китай и да си влошават отношенията с китайците,американските глобалисти и бизнесмени също не са съгласни и не искат да си влошават отношенията с Китай,нито да си изтеглят фирмите от Китай и се молят на Тръмп да ги остави на мира!Само наш Бойко пак си даде зад.ника и работи срещу българските интереси!

67

Анонимен

преди 3 години

Ау Китай много се уплашиха от това враждебно бг. Станахме за смях и в Китай.

66

Анонимен

преди 3 години

Само човек, който е на същото интелектуално ниво като чобанина от Банкя може да го защитава с такъв плам.

65

Анонимен

преди 3 години

Борисов избра страната на Турция и няма никакъв Китай. За газ сега България става зависима към турски поток и ако Турция поиска може да си пусне ислями в бг или да поиска Родопите и Добруджа. Заводи, джамии и сериали са турски също.

64

Анонимен

преди 3 години

Вие добре ли сте,ве?Дори европейците и американските бизнесмени и глобалисти не искат да си развалят отношенията с Китай и молят Тръмп да не им съсипва сделките и фирмите,а вие се подвеждате!Вижте в Тубата,как американските бизнесмени се молят на Тръмп да не им разваля търговията с Китай.

63

Анонимен

преди 3 години

3 години живяхме в САЩ, 20 в Канада. Цялата стока в Северна Америка, обувки, облекла, техника, са произведени в Китай. Америка и Канада не произвеждат нищто, дори чесън внасят от Китай. Още се знае, че Америка е взела огромни заеми от Китай. Явно сега се бъзикат с Китай за да не връщат дългове. Защо България трябва да се бърка в тези конфликти, под чие двление?

62

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... ВИНАГИ СМЕ БИЛИ НА ГРЕШНАТА СТРАНА!!! Та...... Стига с тия русофилски мантри бе путлераст, руската *** ли е правилната страна? Или пък Китай? Русофилите винаги сте били национални предатели и българофоби.

61

Истина

преди 3 години

Продукт от европА. И искат 5000евро, поръчвам от китай, с повече екстри и Безплатна доставка 600$ това на един продукт...а тук има милиони.....

60

Анонимен

преди 3 години

Милярден китай скоро няма да има как да си изхранва исрааните хлeбapки и ще станат 150 млн.

59

Анонимен

преди 3 години

Китайците ни избиват с биологично оръжие,Скоро светът ще го признае.Трябва да бъдат съдени и изолирани кучеядците.

58

Вън мутрите

преди 3 години

Бойко ни скара и с Китай. Може ли малка и нищожна страна да обвинява без доказателства, милиарден Китай с най-добрата икономика.

57

Анонимен

преди 3 години

Най добре е и САЩ и отрочето му Китай да изпезнат и да останат само като лошо недоразумение на обстоятелствата.И двете са изключително гнусни туморни анти Бели образувания чието съществуване е абсолютно излишно.

56

Анонимен

преди 3 години

Какви проблеми може да има с Китай една пропаднала колония от която след няколко десетилетия може би ще остане само името ?

55

Анонимен

преди 3 години

Отговорите ви казват всичко :)))

54

Ха-ха

преди 3 години

До за 79САЩ са като дядо поп-нищо не дават,само вземат!А вече няма и какво да дадат и да искат...

53

Анонимен

преди 3 години

Тоя дръпнат пиираЗд кво се е размахал бе да изчезва говедцето му жълто кафяво дръпнатичко.Айде бегай уе пумиар щел да ми обяви война на едноокия с устенца.Смешници!Ела ми обяви война с гол китайски гз бе смешен.Баси нефелата нация азиатска

52

Анонимен

преди 3 години

До фактите 73Слуга..........не сме слуги, а роби!!! Съвременни!!! Боже, даже чер-ни-те в краварията се осъзнаха, а на нас МАЙ НЯМА ДА НИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА!