139

Анонимен

преди 3 години

Този запис ще стигне до европейския съвет,ЕП,ЕНП-до тоя,който те хвалеше за борбата с корупцията,до всички европейски медии,за да разберат че в България наистина мафията управлява държавата и не случайно народа е на улицата.

138

До 145

преди 3 години

Недей да пишеш глу.пости. Първо работа има само в София. Второ и 2 висши да имаш може да те съкратят,защото не си от калинките на Боко. Хората заминават за чужбина,защото държавата нищо не им е дала. Най-тъжно е за пенсионерите. Дали на България целия си живот и сега мизерстват.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140ГЕРБ можеха да затворят Нинова ако е виновна. Също и Черепа, Цветан Василев, Цветан Цветан и братя Галеви избягаха, а Костов отвори банката на Олимп с Борисов и Бориславова и Плевнелиев с Прокопев..

136

Факт

преди 3 години

Като го гледам веднага се сещам за един негов цитат, че "Акъл Томиславе се набива на умен човек, на прoст човек се набива мур."

135

Един българин

преди 3 години

С цената на винетките,българи като гледам тия магистрали няма да ги ползват.

134

stiling до 140

преди 3 години

"Народа измира и накрая остават магистралите за някой друг народ вигурно за ЕС народа но като няма бг.."Държавате не е длъжна да храни никой! Като искаш да работиш и учиш МОЖЕШ!1. МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ НАВКЯКЪДЕ В ЕВРОПА ДА РАБОТИШ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ2. МОЖЕШ ДА СЕ МЕСТИШ ОТ ГРАД НА ГРАД ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ!3. МОЖЕШ ДА УЧИШ И ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАЩ!4. МОЖЕШ ДА ПОЕМЕШ РИСК И ДА ПОЧНЕШ МАЛЪК БИЗНЕС!5. МОЖЕШ ДА РАБОТИШ НА ДВЕ МЕСТАКОЙТО ИСКА И МОЖЕ, ПОСТОЯНЕН И ТЪРПЕЛИВ УСПЯВА!ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ САМО ДА ДАВА!

133

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли как подигравателно ви се хили.Правете си изводите.

132

Анонимен

преди 3 години

Пуснете довечера тоя запис на протеста.Нека всички да разберат кой ги управлява.

131

Анонимен

преди 3 години

Бг медиите (включително групата БГОнЕър) живеят на някаква паралелна вселена когато стане дума за Боко-тиквата и Шиши.Вместо да ГРЪМНАТ за огласеният за пис в който Тиквата псува като каруцар те ми обясняват къде се бил разходил днес с жипката.Е наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.НЯМАПодлога до подлогата.

130

Анонимен

преди 3 години

През 1999 год. Корнелия Нинова купува срещу 70 хиляди долара Техноимпекс, което е оценено на 3 милиона лева, а касовата му наличност е 1,2 милиона лева. Такива като нея стоят зад протестите! Нейното ако не е хунта, какво е!?

129

Анонимен

преди 3 години

До stilingНарода измира и накрая остават магистралите за някой друг народ вигурно за ЕС народа но като няма бг..

128

stiling

преди 3 години

Eй как сте ревнали срещу Баци, че Ви строи магистрали. Строи ФАКТ! АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ СЪЩО ФАКТ! Искате явно пътищата да са ви като м МОГУЧАЯ СТРАНА, картофени полета и кал до ушите! Не увряха дървените Ви прости кратуни, че без инфраструктура няма прогрес няма ефективност няма високи заплати! Защото кото въртиш геврека 4 часа вместо 2 ще свършиш по-малко работа!ИСКАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ С ЧЕРНИ ПЪТИЩА!НА СВИНЧЕ ЗВЪНЧЕ! АКО ВИ ГИ ПОСТРОИ ЧАСТНА ФИРМА И ВИ ИСКА ПО 20 ЛЕВА НА МИНАВАНЕ ЩЕ РЕВНЕТЕ ЯКО!

127

Iozeff

преди 3 години

До АнонименНяма измъкване за борисоф! Пътник е!Като Живков ще мине през затвора!

126

Koko

преди 3 години

Премиера е пример за младите, има магнетичен изказ и богат речников запас.

125

Анонимен

преди 3 години

Боко е при кмета на Симитли

124

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бокича е с много...високо ниво на...компетентност.Не е изключено,като приключи тук успешната му...кариера на премиер,да го...изтеглят в ООН,само да се среща с...делегациите.Достатъчно е да...говори(с преводач) от време на време за...успехите на свет.организация и пътищата,които ще се прекарат между държавите по...океанското дъно.Ха дано,че да се...прочуем напълно.

123

Вещица

преди 3 години

Много се е угоил тоя Бойко. Време е да сготвя заедно с Хензел.

122

тулуп

преди 3 години

Кажи, Баце, какво се набива на *** човек?

121

коментар

преди 3 години

Детска радост. ***...

120

Анонимен

преди 3 години

Искам да убивам комунисти !