78

Анонимен

преди 3 години

Гледайте наглата мутра как му ръкопляскат работниците на магистралата хаха ще ходите ли на протест подвиква мутрата не ние работим казват работниците нямаме време хахаха сее се мутрата

77

Анонимен

преди 3 години

За 30 години западно партньорство - първи по смъртност в света.

76

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Русия, българите живееха добре.

75

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е Троянския кон на Путин в Европа и НАТО Виваком е Руския оператор в България чрез който се следят сателитите на НАТО,а Бивол разкриват че Сараите на Росенец се оказват също Руска база на брега на Морето в България!

74

Тонката

преди 3 години

На протеста от ден на ден все по-малко:):):)Съвсем скоро Хаджи Генчо,Бабикян и Минетов ше останат сами на площада,но ше трябва да си доработят заплатата:):):):)

73

Ццк

преди 3 години

Триъгълника на властта.От едната страна бившия ЦУМ,собственост на приятеля на Боко -свинаря от Пловдив.От другата страна хотел "България",собственост на Миро Лавацата и човек на Боко.Мутри вън и съд.

72

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли че краварите искат да цапнат ББ защото защити правото ни за южен поток, а ония не искат това! За тях е важно да ни карат крадения от Либия петрол с танкери на петорни цени! На краварите не вярвам, особено ако имат интерес!

71

Анонимен

преди 3 години

Йончева какво се шматка, публикуването е въпрос на 5 минути, кога го обяви, какво чака, или е пунта мара.

70

Анонимен

преди 3 години

Като се има предвид, че Димитрвград е построен изцяло по комунистически модел, няма да питам кой завод какво изхвърли и защо!

69

Анонимен

преди 3 години

Защо отравянето на Марица е следствена тайна кой се прикрива пак 50 селища е спряна водата а казват не било опасно кого лъжат

68

Анонимен

преди 3 години

Абе то и документите със гриф строго секретно, които са изтекли от президетстото са напълно автентични! Само дето за секретни документи, намиращи се в непозволено и неторизирано притежание престъплението се нарича национално предателство!

67

Анонимен

преди 3 години

Нали според австрииски експерти в България 50 процента вече сме заразени с Ковид 19, защо са тези мерки?Сигурно от ЕС ги е яд че ние Българите сме със здрава жилка и гостоприемни.Аз съм Българин и ще си остана такъв въпреки всичко, защото обичам страната си!

66

не съм сорос

преди 3 години

Нека има протести, инвестирал съм в компании за бира и моят успех зависи от повсеместните протести в целия свят. Ама някой да не си помисли, че са дирижирани от някой, не няма такова нещо просто хората обичат бира без мезе!

65

Анонимен

преди 3 години

До ПомнещБългария като в Банкя и в Дубай са добре, Но 90 % обедняха с сравнение с 1990 г.

64

Анонимен

преди 3 години

Йончева да публикува документите от това разследване, заедно със сертификатите на фирмата, иначе може да си лъже и маже колкото си иска, тя е професионалист.

63

Антон

преди 3 години

Бойко, колко пъти млати Корнелия в стената на избори, след 5-тия път спрях да броя? Като я гледам как преглъща по телевизията вече усеща че края и е близо. Още една загуба и ще бъде разкъсана на парчета от своята глутница.

62

ятак

преди 3 години

не разбрахте ли *** 4ервени джендари 4е наи ме кефи когато изтривате писаното от мен. това доказва 4е съм прав. оле оле оле 4орбата по главата олеле

61

Не вярвам

преди 3 години

Каква пандемия, какви пет лева? Излезте по улиците. Да чувате някой да киха и кашля, познавате ли болни от тоя измислен вирус. Нали казаха че яко ще мрем? От Европа плащат да намираме болни и да съсипват икономиката, а те ще ни дадат заем, за да се съвземем??? Повече хора измират от инфаркт, повече хора се заразяват с хепатит и умират. Вирусна пневмония винаги е имало и ще има. Съсипват икономиката, съсипват обществото, съсипват децата. Носете си маските овце ! Това заслужавате

60

Анонимен

преди 3 години

Бойко- оставка Братиньо

59

Помнещ

преди 3 години

Да не забравяме, че през мрачните години на комунизма българинът гладуваше и изяждаше дори огризките, а днес при демокрацията българинът забогатя, ояде се, заглади косъма и хвърля огризките от храната в кофите за да могат пенсионерите при демокрацията да роват в кофите и да се хранят.