36

анонимен

преди 3 години

Не, това е с намесата на извънземните. Няма човешка грешка.Т.е. не е грешка а е умишлено - някога му казваха диверсия, дума, на която доскоро се подиграваха. Да ви е честито.

35

Анонимен

преди 3 години

"Човешка грешка ли е замърсяването на Марица?"Не бе реката изведнъж се е отровила сама.

34

Факт

преди 3 години

"Честните" частници масово изливат отпадъчните си води в реките,а пречиствателните им станции са или само на хартия,или не функционират на практика.Единственото което предотвратява тотална катастрофа е,че индустрията е в пъти по-малка от тая преди демокрацията.На практика големи работещи предприятия няма.

33

Анонимен

преди 3 години

А бе щом за 30 години посткомунизъм ние сме никъде и не направихме нищо заразлика от Чехия Полша и тн.А мечтаем и възхваляваме какво било 1989 когато хората с риск на живота бягаха като в ГДР.Значи че от тоя народ не става нищо.Просто в Бг живее масово лумпенариат.

32

Анонимен

преди 3 години

Ами ако е близък до БСП какво правим ?

31

Б.Б.

преди 3 години

Да! Установено е че човек е виновен за замърсяването на река Марица, а не както първо си мислихме за коронавирус по рибите ........Човека е крупен милионер и ще бъде глобен с 1000 лв за назидание ! Той е близак до Герб но пак няма да има капка жал ! 1000 лв глоба казах !

30

Анонимен

преди 3 години

Нищо не би ме учудило след като минчо спасов блокира метрото с хората вътре, а на другия ден събира подписка и говори за закон.Старите комунисти и майка си ще убият за власт.

29

Fool

преди 3 години

Как може на умишлено изпуснати отрови да се казва "човешка грешка". И пак няма да има виновни о осъдени от тъпия каскет.

28

така ще е и занапред

преди 3 години

като прекарваме повече време пред компютъра вместо на площада.

27

Анонимен

преди 3 години

Къде е Ревизоро да ни "обясни" поредното замърсяване- той щеше да ги спира със страшни мерки тези неща , че това не е замърсяване , а поредното химическо "чистене" на реките от съответния концесионер на съответното място ...Алчна за пари С ..га..н от т.н. "приближени бизнесмени",решили без да се влагат необходимите за нормална работа средства да си вземат Келепира

26

Анонимен

преди 3 години

Добре, че кравите са умрели веднага, иначе щяхме пием мляко след 3 дни....

25

Инж. Гонзич

преди 3 години

Васко "неплатения" разследващ журналист няма ли да излезе, да каже че не е виновен шефа слънце?

24

Мдаа

преди 3 години

Във въздуха вирус, ДДД в почвата, отрова във водата...

23

.

преди 3 години

*** нещастни!

22

Анонимен

преди 3 години

На всички извори и кайнаци са сложени мутри да пазят.Ако някой тръгне да трови народа,да няма от къде вода да пиеш.

21

Доктор

преди 3 години

Не се заблуждавайте , комунистите и престъпните олигарси ще изкормят и майка си , за да си запазят краденото ! Че кой , ако не платените протестиращи са хвърлили отровната химия в реката ? Това е само началото - комунистите сега започват да пращат бойните си отряди да саботират, да взривяват,да крадат, да рушат....!!! Не знаете ли как се докопват до властта ? Ние знаем !

20

Анонимен

преди 3 години

Чобешка глупост е!!! Няма животно, което да съсипва местообитанието си, само човека е толкова ***!

19

Анонимен

преди 3 години

Как нежно го пишат наведените медии " човешка грешка ли е..."! Така леко пристъпват по слугински метод да не обидят някой я депутат с бизнес, я бизнесмен от герберската хунта

18

.

преди 3 години

Как може да поят животните от Марица, бе Боже Господи?!?!?! Големите реки у нас(и не само) са достатъчно замърсени. 100% сигурен съм, че нямат пречиствателна станция във фермата. А всичко това се натрупва и в организма и в млякото! Безумие, от което оставам без думи! :Х

17

да ама не

преди 3 години

Извинете ама много неинтелигентно заглавие сте сложили.Какво очаквате да си помислим , че не е човешка а кравешка грешка?