460

анонимен

преди 3 години

Да не забравите,че утре е рождения ден на вашия господар =Черепа!Като верни слуги,трябва да му се отчетете подобаващо!Платил си е!И после ми разправяйте,че не протестирате за пари,а силата на протестите странно съвпадат с траншовете на Черепа!

459

Т.Танов

преди 3 години

Като гледачм тия как са се разчекнали от кеф на снимкатга стигам до извода,че ако нямам друга работа няма да е лошо и аз така да ставам за ... смях щом ще ми плащат ?! Това да си поротестър нова ПРОФЕСИЯ ли е ?!

458

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Аз съм Боко Чекмеджето!! А вие всички сте ***!! Ха ха ха!!

457

Анонимен

преди 3 години

Радев провокира този протест, но той не можа да обясни, защо слогана му е "Мутрите вън", а прави метеж срещу държавното управление и иска оставката точно на човека който още от първия ден като Прокурор подгони Мутрите.Народа се пита: Баневи, Арабаджиеви, Митьо Очите, Черепа за Фигуранта не са ли Мутри !?Затова сега гледаме един хилав протест на охранената софийска Шикария, който се превърна в хепънинг за пошли некадърни имитатори като така нареченото "отровно трио" Куку, Пипи и Ян Бибиян.Ле

456

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че Президентът Радев е свързан с г-н Божков. Много месеци преди Божков да бъде изгонен от България, нашият Президент говори да се вдигнем и да защитим свободата си!

455

Чебурашка

преди 3 години

До izhРаботят като протестъри на хонорар при Божков.

454

izh

преди 3 години

Абе, я попитайте кой от тези работи нещо дето носи приход в бюджета? Иначе като ги гледам и слушам всичките са мераклии да участват в разходите

453

Само питам

преди 3 години

Абе, къде е Радевица? Липсват ми писанията и във Фейса. Румбата да не и е спрял Интернета? Не я води и по екскурзии из България, да не го е парясала? Пък и той си крие вече трети ден.

452

Анонимен

преди 3 години

На снимката - Тези доказват, че само сита мечка хоро играе...а Борисов дава пари на тия киeци да преживеят Короната !Мама мия ! Баста с лицемерниците, които са тръгнали да спасяват държавата от "мутрите".Мутрата Божков си пуши пурата, а тия му въртят кючек и аз трябва да им симпатизирам !!!

451

Анонимен

преди 3 години

Абе каква е разликата между "Шиши", Решетников, Нинова, Черепа и Фигуранта ?Всичките редят я министри, я президенти, а правителства, я политбюро.Така че не виждам защо Зайчарника на Фигуранта демонизира само "шиши", при положение, че май само той е най-българин от всички тях !

450

Анонимен

преди 3 години

Да си ходят всичките, барабар с Резидента!А Божков - при аверчетата си Банови, Миню Стайков, Арабаджиеви, Пеевски и други олигарси - в ареста.

449

Активист на БСП

преди 3 години

Извънредни мерки за спасяване дебелите седалищни части на един крадец и бандит!!! Това са вчерашните мерки ВОЗЕЩИЯТ се в Жипката!!!

448

До480

преди 3 години

По ти отива да си Владимир Илич !

447

Решетников

преди 3 години

Само банановите републики в Африка си избират военни за президенти! България дегенерира тотално!

446

Радев-разединител

преди 3 години

Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...

445

Бегай с 200

преди 3 години

По действителен случай!!!!!Бай *** прелитайки над територията казва на Севда..."Абе ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....А Севда му рекла: "Абе Буби ако ти скочиш цел народ ще се зарадва!!"Скачай Баце, зарадвай матреяла!!!

444

Анонимен

преди 3 години

А защо мълчите за затварянето на АЕЦ Козлодуй?Защо никой не протестира за това?

443

Правото на протест

преди 3 години

Е гарантирано. А цапането на улиците и площадите е наказуемо! Хайде сега протестърите да бъдат глобени Що ние ще плащаме за чистенето на свинщините им?

442

До тролчето-471

преди 3 години

Педро лекувай се бре момче(момиче)това рздвоение(многониково)тролене ше те погуби бре сюндюк!

441

Анонимен

преди 3 години

Нинова и Радев трябва да подадат оставка, също като Борисов.Оставка бе, муцуни дърти!И Гешев да ги разследва всичките!