16

Гюро

преди 3 години

Турчоляка да помни че беше наритан от Балканите и прокуден в Диарбекир. Там им е мястото на анадолците.

15

До St@m@t

преди 3 години

Вземи ти малко да прочетеш а не да дрънкаш врели некипели. Това, че в Етиопската писменост има някои знаци наподбяващи гръцки няма нищо общо с гръцкия както и с произношение или значението. Древните Елини идват точно от Анатолия и островите там и изгонват Траките които са живяли на това което наричаме Гърция днес. аре бегай да учиш, пак слаб 2 отнесе....

14

Анонимен

преди 3 години

До всички ревашти за всеки ще има турски беберон

13

St@m@t

преди 3 години

Атанасис Маринакис - Византия не е била никога гръцка империя, съвременна гърция е измислена държава на която е преписана древногръцката култура, дори езика им няма нищо общо с древния гръцки. А старите гърци идват от Етиопия - затова ги наричат "етиопски ***". Чети малко, образовай се.

12

Анонимен

преди 3 години

Риват гърците риват и арменците още повече риват русофилите

11

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е Турция да превземе последно кътче *** Византия

10

Martin Bormann

преди 3 години

До 8) Кюрдите ги мразят още повече. Тук в Лондон съм виждал гърци да работят в Турска фирма и нямат проблеми да робуват на фесс отново - Византийците винаги са си били малко геййове, но при Кюрдите е друго, много хора са загубили от враждата с Турция и омразата там от страната на Кюрдите е огромна, виждал съм го лично тук - чиста ненавист.

9

Атанасис Маринакис

преди 3 години

ГЪРЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗОСТАВИ ВИЗАНТИЯ КАТО ИДЕЯ , И КАТО МИНАЛОТО СИ !! ЕДИН ДЕН ГЪРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ В ГРАНИЦИТЕ НА ВИЗАНТИЯ ПО ВРЕМЕТО НА ЮСТИНИАН И НА ВАСИЛЛИУС 2-РИ .ВИЗАНТИЯ СЪБИРА КАТО ВЕЛИК ЮМРУК == 3 ВЪВ 1 : ГРЪЦКАТА НЕНАДМИНАТА ОТ НИКОЙ АНТИЧНОСТ + 2. ГРЪЦКАТА НЕНАДМИНАТА ПИСАНА КУЛТУРА ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ + ЕЗИКА,.....И НА ТРЕТО МЯСТО + 3. ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ (ОРТОДОКСИА+ КАТОЛИКИАС КАТОЛИКОН !!...КАТОЛИЦИТЕ СА СЪЩО ОРТОДОКСИ, ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ''''КАТОЛИЦИЗЪМ''' -- Е ГРЪЦКА ДУМА !

8

Martin Bormann

преди 3 години

Думите на Путин след като фессовете му свалиха самолета бяха нещо от рода:"не ме интересуват някви плодове, зеленчуци или туризъм в Турция, ще дойде време да съжаляват много за самолета" Точно Путин ще ги изхвърли от Европа и обратно в дупката от която са излазили. Фесса усети, че е сгазил лука и почна да се мазни на Путин ама вече е късно. Уж приятели сега, руснака така ще ги нареди, че чак прадедите им ще го усетят;)

7

Сатира

преди 3 години

Св.София е основна туристическа дестинация, на всеки който посещава Истанбул. Колко ли туристи загуби бранша им, след тази "идея" на Ердоган ?

6

Анонимен

преди 3 години

фесове между Византия и Гърция няма нищо общо. Гърция е около Атина и няколко острова. Всичко друго на Гърция са подаръци

5

Анонимен

преди 3 години

ами ние ако превърнем няколко джамий в църкви *** какво ще направят ааа,но те знаят че нашият министър-председател и цялото МУ правителство са гьотферени и си разиграват кончето както си искат....

4

Абе

преди 3 години

Великите сили спряха Българската Армия да влезе в Константинопол преди 108 години, сега нямаше да го има този проблем!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Половината са по пижами тия, който не отиде на петъчна молитва и го чака тежка каторга. Ей ги изпълзяли от леглата и отишли да се дупят.

2

Анонимен

преди 3 години

Като им се срине туристическия бранш, ще обърнат палачинката. Никой турист няма да иска да се настани в хотел и 4 часа през нощта да започне да му вие някаква ходжа под прозорците.

1

Анонимен

преди 3 години

Ердоган накара тyрчилятa да се дупят в един християнски храм, тyрчилятa са фалирали и вече нямат пари за джамии и крадат храмове.