29

1984

преди 3 години

До СРАМ....Ти си го написал бе човеко....напреднали държав....белия свят....Тук е Бантустан,ка са чудиш!!! И по-зле ще става!

28

Анонимен

преди 3 години

Тая балканщина одобрена ли е от ЕС или е инциатива на бойчетата

27

СРАМ

преди 3 години

В напредналите държави, за да се елиминира риска от корупция, при нарушение предотвратяват възможността за пресечна точка между нарушителя и съблюдаващия спазването на закона, а тук е обратното. Никъде в белия свят не можеш да се пазариш. Нарушението ти е надлежно документирано, глобата е една за това нарушение (няма от-до). Имаш три опции: да платиж веднага с отстъпка, да платиш в срок или да обжалваш санкцията като неправомерна. А *** измилил закон стимулиращ корупцията. СРАМ!

26

БРЕЙ! БРЕЙ!

преди 3 години

Законна *** я!Това само пазарящите се гербери може да им хрумне!В Германия, която често ни я дават за пример - така ли се "договарят"?

25

Анонимен

преди 3 години

Споразумението общо взето ще е така: катаджия: максималната глоба е 300лв ама ако дадеш на ръка 50 ще те глобя със 150 и така ти спестявам 100лв. Така хем глобата влиза в хазната, хем ченгето си пълни джобовете.

24

да ви го...

преди 3 години

България се управлява от едеоти!

23

браво бе !

преди 3 години

Тоя закон го е писал катаджия с 10 апартамента ,5 вили ,четири упи-та в Гърция и има няма 2 млиона спестени евро !

22

КАТеричоците

преди 3 години

По НК спиране от кат е равносилно на опит за въоръжен грабеж.

21

Анонимен

преди 3 години

Че то и сега е така! "Ко ша праим?"

20

Катаджията

преди 3 години

- Колко даваш ? ... Шофьорът : А ти колко искаш ?..

19

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Бойко Борисов се е съгласил със Заключенията на последния Европейски съвет, според които цялата АЕЦ "Козлодуй", а не само спрените малки четири реактора, трябва да бъде изведена от експлоатация. Централата има два големи работещи реактора по 1000 мвт, за които ЕС не е поставял условия за предсрочно извеждане от експлоатация и които са гръбнак на българската енергийна система.

18

АА

преди 3 години

Пак корупция! Този път законна!

17

Хахха

преди 3 години

Това са " затягане" на мерките. Опа, бутнах пешеходец на зебра, я да видим колко трябва да платя, а ето, 50 стотинки е минимумът.

16

Анонимен

преди 3 години

Че то сега си е така, винаги се разбирам човешки с катаджията. Винаги стигаме до споразумение.Важно правило - никога не ядосвай катаджията.

15

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости са това ! Значи правиш нарушение казваш,че повече няма да правиш така и вече по-малка глоба и на следващото кръстовище включваш на втора и газ,газ ,газ до ламарината.

14

Анонимен

преди 3 години

Аха, ясно, разбрах. Значи, как стоят нещата? Като ме хване катаджията, той има пълното законно право да ме попита: "И сега к'во прайм?"Което е покана за пазарлък. И аз също без да наруша новия закон: "Абе шефе, не може ли да измислим нещо тука, да уредим нещата? Имам само дребни!"

13

Селянинът

преди 3 години

От Банкя с поредната тъпотия. Това е нивото на управляващите в България. По-възрастните знаят хиляди милиционерски вицове.

12

Анонимен

преди 3 години

Да взема да кандидатствам в системата ли, доста апетина ми изглежда офертата :) Ама то това не е предпоставка за рушвети - да не си помислите нещо :) То само така си изглежда отстрани :) Браво бе, хрантутници - вие таш....ак ли си правите бе. То бива никой да няма на втория етаж ама ... чак пък толкова празно да е.

11

Ф.С.В.

преди 3 години

--Що е то Катаджия?? Пътен Митничар с офис в храста !!

10

Ф.С.В.

преди 3 години

Нещо като "Капалъ Чарши" само че на пътя ,,Интересно!!!