44

Анонимен

преди 3 години

До .На български си се пише баш патрул. Вие руските поклонници от старание да угаждате на някой външен сте забравили родния си език.Явно си мишка. Жалко. Така исках да се запозная поне с един от тия дето са много големи герои, но май само по форумите.

43

.

преди 3 години

пише се Patrol бе каиш провенсалски. вас герберските селяни с Патрулите ви докара Боце да патулирате, ама ще има да се връщате при компирите, като ви свършат евро-атлантическите клишета и купешките глупости.Но село майна и след добитъка ....гяяяяя, гяяяяя,

42

АМАН

преди 3 години

*** форма на Протест или Потрес :)несмеят да блокират управляващтите около Министерски съвет докато са там... в 23:00 кой???? блокират :)и после един ми вика Застани до Мен аз Протестирам... и как по Точно ??? с Бира в ръка и голо Шкембе .в 23:00 Пречите на някого да се прибере вкъщи... но Нали СТЕ ТЪЛПА и МНОГО СТЕ СИЛНИ :) Българи Юнаци :) Големи Юнаци :)

41

Анонимен

преди 3 години

Защо такава истеричност? Протестиращите искат в България да бъде като в нормалните страни(представата за тях е всъщност дълбоко идеалистична и затова нереалистична).В нормалнитестрани за блокиране на пътища има солени глоби и там полицията ще ги разчисти веднага.Когато емоциите вземат връх, нищо хубаво не очаква обществото ни.

40

Анонимен

преди 3 години

ще те чакаме iron rabbit, нали знаеш истината : избийте всички, Господ ще познае своите - Андре Амори

39

До 16

преди 3 години

Оооф много сте отворени, но пред КрАЗ-а всички са равни. Чувал ли си тъй от близо как звучи като дръпнеш няколко пъти нервно ръчната газ. Пък вие си стойте на кръстовището.

38

Анонимен

преди 3 години

нека само да пробват да блокират магистралата - шофьорите на тирове много ще им се зарадват

37

Чебурашка

преди 3 години

Довечера протестърите възнамеряват да блокират АМ Тракия. Не може шепа платени от Божков и насъсквани от Радев протестъри да тормозят стотици хиляди българи. Особено когато желаят да прекарат почивните си дни край морето. Кой ще поеме отговорността ако се стигне до саморазправа? Божков е далеч а Радев отново ще се скрие като плъх!

36

Като гледам

преди 3 години

този снимка със знамената и ми става наистина тъжно. Нима е възможно, хора които развяват БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ да са дотолкова враждебни на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ. Те наистина не заслужават на докосват това знаме. А още твърдим, че българско знаме не е попадало в ръцете на врагове на България. Е сега вече търговията позволява.

35

еми

преди 3 години

До BG-ГражданинКрайно време е да се противопоставим на тази ***. Тероризиран целия град, а днес ще затварят и магистрала Тракия - точно в петък вечер! Бясна съм

34

Анонимен

преди 3 години

скоро ще има набити клешелши протестъри и то не от полицията ,ами от гражданите ,на които взе да им писва от тази безделници ,то не беше мотро ,булеварди ....а онова човече от прозиденството с кривия бай тошовски нос ги подстрекава ...и това ако е президент ?

33

Анонимен

преди 3 години

Това, ако ставаше в Гърция, Италия или Испания, ченгетата щяха да спукат от бой тия ***.

32

Или поне

преди 3 години

да направят заграждение градския транспрот да минава през кръстовищата. Тези протестиращи изглежда наистина не им пука за България и за хората.

31

Време е МВР

преди 3 години

да си влезе във функциите и да сложи някакви ограждения, така че даже да е блокирано кръстовището то поне по една кола да може да минава. Или пък за по-лесно та сложат някакви знаци, от къде да се заобиколи. Борисов трябваше да подкрепи министъра на МВР, защото тези хора минаха през доста трудности през извънредното положение и сега с тези протести. Просетиращите сами е редно да си организират протеста така, че да се охраняват от провокатори и да уведомяват кои кръстовища ще блокират.

30

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

бияч комплексар как може да риташ 19 годишна госпожица а изобщо как ще удряш по слаб или паднал човек това говори за садизъм

29

Анонимен

преди 3 години

Протестърите не осъзнават, че с тези си действия ще загубят доста гласове на изборите.Вече двама колеги, въпреки, че от години гласуват все за десните, са разочаровани, първо че били се обединили с червения президент и второ, че пречат на останалите.Единия живее в центъра и вече няколко дни казва, че върви по 2 спирки пеша, защото тролея обръщал на орлов мост и е бесен

28

Анонимен

преди 3 години

"на Орлов мост.... с плакат " пердаша държавни чиновници"....***.ти си герберски роб,малък нещастен служител с ръкавели в някое министерство, умиращ от страх за жалкото си бюрократско бюро.Ще ви изметем до един .....на борсата! "Същоте лозунги....същите хора....същите *** като 2013...герб го нямаше тогава...разпадали се......ще стане същото...нови 2 мандата за баце...

27

Анонимен

преди 3 години

До .до 88По кое време е организирано да го блокирате? Ще мина с един Нисан Патрул с надписи на Айрън Мейдън да си поговорим. Как да те позная?

26

Странджата

преди 3 години

Борисов и Фандъкова докога ще позволяват 200-300 човека да вилнеят по улиците ? Накрая ще има и сблъсаци ! Като ги е страх да гледат кръв и позволяват *** да си разиграват коня да напускат местата си ! Да идват *** отново на власт те нямат такива кръвни скруполи ! Верно ми писна от тая мека Мара Борисов !

25

Кръстовище

преди 3 години

Разказвайте ги като ***! Ползвайте крадени коли!