9

Зоро

преди 3 години

Айде довечера лумппените като тръгнат за Орлов мост да спрат пред посолството на Ердоган и да дюдюкат. Това е кауза, ако изобщо тия платени плиткоумници могат да я разберат.

8

Барселона

преди 3 години

Не...мирни шествия а дела от Великите Християнски Държави...САЩ...Русия..какво се ослушват като *** в боб а не сложат това недоразумение Ердоган на мястото му...Ама всичко е политика и мангизи...Това показва колко е задружен Християнският свят.Ако беше същата ситуация с някоя джамия,леле какъв вой щеше да се вие...

7

Анонимен

преди 3 години

Бях в Истанбул през 2007г.Нещата които ме впечатлиха бяха Света София,желязната църкваСвети Стефан,акведукта на римския император Валент и крепостите наречени Констинтинополски стени от IV-V век. НИЩО ДРУГО.

6

Турчин

преди 3 години

Защо по цял свят не се направят всички джамии Църкви или музей? Според мен ще си чешят езиците и омразата между религиите ще става все по-голяма... Турската държава потвърди мнението на Европа, че няма място в Западния свят. Лошо е когато не само диктатора, но и по-голяма част от турския народ стои зад това Света София да стане Джамия...

5

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига сте се правили, че на някой реално му пука :))

4

Анонимен

преди 3 години

Исляма е единствената религия, която мразя. Уважавам будизма, даже и юдаизма мога да приема, но Исляма ще го мразя винаги, това е сатанизъм и не заслужава уважение.

3

УМЕН

преди 3 години

НИКОГА няма да бъда толерантен към представители на тази секта (исляма)

2

ФАКТ

преди 3 години

Исляма е сатанизъм!!!

1

Юсуф помака

преди 3 години

Включете си бойлера ве какво толкова !