213

Анонимен

преди 3 години

Плювалниците се събудиха!!!Айде,успешен ви ден,на хаирлия да е!!!Много пари да изкарате м.у.хльовци г.ербе.рски!!!

212

анонимен

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙ!Пуснаха новите данни за днес!

211

анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗа другия специалист от статията ще пишеш ли нещо! Така за разнообразие1

210

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Защо не споменете и лабораториите създадени с пари от ЕС на някой от НОЩ за разнообразие!?....... Лаборатория има единствено Мангъров. Тя е получила пари от ЕС. Казва се "Лаборатория - Медицински решения", к! собственост е на Атанас Мангъров а получената безвъзмездна помощ е на сумата от291 384 лв.

209

Чебурашка

преди 3 години

Мангъра вече съвсем се оплете в лъжите си! На 2 април всички медии публикуваха интервюто му " Или правим бързи тестове или умираме от глад! ", в което пледираше за провеждането на масови тестове. Сега незнайно защо обърна палачинката!

208

Истукан

преди 3 години

Мангър все казва, че няма нищо, а толкова жертви не е имало след втората световна война. Да се правят тестове само на хора със симптоми. Съгласен съм с това.

207

анонимен

преди 3 години

За 7 часа през нощта 250 коментара! И нито един не споменава другия специалист от "Света Ана"! Защо!? Той също заслужава внимание!Защо не споменете и лабораториите създадени с пари от ЕС на някой от НОЩ за разнообразие!?

206

,?????

преди 3 години

Екстра се си и гледки къде са,,,,,?

205

чич Петю

преди 3 години

тва, че е началник и доц, а не проф означава че е поредния назначен от списъка, а не че е "доказан инфекционист" или там какъв евфемизъм за директор на водопад ползват джурмалясите

204

Странджата

преди 3 години

Погледнете му лицето Луцифер в човешки образ !

203

Алекс2

преди 3 години

Абе тоя Мецльо нали щеше да си къса дипломата ако вируса не изчезне лятото ???

202

Анонимен

преди 3 години

Явно Гърците, дето искат PCR са ***. Ама пък са по-богати. И страната им е по-уредена. И повече пари от ЕС договориха.Май не са *** а?

201

чич Петю

преди 3 години

До Алекс2снимка на гьобелс виждал ли си?

200

чич Петю

преди 3 години

a, какъв точно е смисъла да се правят тестове на доказано болни? тоя виде некой лев и ептен изплеска..

199

Алекс2

преди 3 години

Погледнете му добре лицето ! Луцифер в човешки образ !

198

Анонимен

преди 3 години

Мангъров продължава със своите лъжи.

197

Анонимен

преди 3 години

Мангъров го е страх да каже, или и той се е подвел по медийните кампании от цял свят, ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ВИРУС COVID-19! Вирус е контролираната медийна хистерия за Активното Мероприятие Covid-19, съвместна продукция на Дълбокото Правителство/ Правителството в Сянка на САЩ, с лице лидерите на ДемонократическатаПартия (Араб Обама, кланът Клинтън, Джо Байдън, Нанси Пелоси, престъпната Световна Здравна Организация и ККП на Си Дзинпин, с цел ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ НА Тръмп.

196

Анонимен

преди 3 години

Е точно си е прав Мангъров, не знам какво не му харесвате? Казал го е точно и ясно.

195

Анонимен

преди 3 години

Девети ден:Отстъпвам крачка по крачка, ще емигрирам с някоя храчка. Десети ден:Тук няма да стъпя пак, вдигам белия флаг! Народ с ракия въоръжен, не може да бъде унищожен! Това е от мен, край, отивам си в Китай!

194

Анонимен

преди 3 години

Дневникът на един коронавирусДен първи:Качих се в една китайска раницаи преминах българската граница!Ден втори:Ха!? Българинът ръцете не мие,дезинфектанта директно го пие!Трети ден:Дълбоко в бронхите се скрих, но с гроздова ракия се пропих. Четвърти ден:В гърдите съм, но как да пиша, тук от фини частици се не диша!Пети ден:В белия дроб - катран и дим, но българинът е.. непобедим! Шести ден:Реших към червата да свия... Но, о, Боже, и тук има ракия! Седми ден:Този човек няма ли да се лекува, или само на майка ще ме псува!? Осми ден:Ми