163

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да ги рекламирате, щом са се съгласили да служат на един *** и самовлюбен човек с психически отклонения, ти е ясно какви са - некадърници и лакеи, обслужващи Мафията.

162

Анонимен

преди 3 години

Златена: "Ако тази есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев Слави Трифонов компания и дебилните егоисти протестиращи българи с егоистично мислене".......Само така, Златенче, на есен като не идеш да гласуваш, направо ще разкажеш играта на гореизброените "дебилни" - сън няма да ги хване, че ТИ не си гласувала и направо ще се "насерят от яд в гащите". Ама, дотогава - пий ги тези хапчета, бе моме...

161

Анонимен

преди 3 години

А парите от Божков ще връщат или .

160

Вирус

преди 3 години

A тоя Калин Вельов и той се намълда

159

Анонимен

преди 3 години

По голяма излагация и гавра от това Ананиев - министър на финансите щеше да е само Дани Ръбъл - министър на образованието.

158

555

преди 3 години

А Барни Ръбъл за каво го запази!

157

Анонимен

преди 3 години

МВР по стар обичай дълбае дъното с поредния не-къдърник

156

Златена

преди 3 години

Ако тази есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев Слави Трифонов компания и дебилните егоисти протестиращи българи с егоистично мислене .

155

Анонимен

преди 3 години

Понеже коментирах в друга статия, герберчето ще си напише ли "истината" за милиардите.Аз прочетох че само 7 милиарда са безвъзмезна помощ и 22 трябва да ги изплащаме с условия, просто не ми се търси по надолу в коментарите.За полиглота Бойко няма какво да се каже :)) Австрийския канцлер го пита на английски дали иска кафе или нещо друго, Нашия отговаря че имал тортичка хаха

154

Ананиев се и

преди 3 години

супер пич. За финансов министър. Тия трябва да се гадняри и всички да ги мразят - значи си вършат работата. За здравен не беше подходящ поради професионална деформация - знае да взема - не знае да дава.

153

Сандански

преди 3 години

Всеки народ си заслужава съдбата. Българският най-много от всички други.

152

Анонимен

преди 3 години

Сега ако сеоринат всичките калинки по бюджетните учреждения и местата се заемат от свестни професионалисти, грешка нямаше да има. *** няма да стане, чевсичкото калинка с връзки, братче!Та таз рокада е напълно безсмислена.

151

претстиращите искат

преди 3 години

Борисов ги чува, но не слуша, а не е като да му говорим на англисйки

150

смешки

преди 3 години

преди време излезе записа как Горанов да го махнат ... и днес вече е махант

149

Анонимен

преди 3 години

Единственият политически факт е, че Борисов призна зависимостта на кабинета си от Пеевски!

148

Анонимен

преди 3 години

за какво са ни толкова министри със луксозни лимузини, охрана, секретарки и т.н, като така или иначе ББ взима всички решения. По-евтино ще ни излезе да го оставят да върти геврека на един джип, той и живее, като аскет може да управлява и от Банкя, отколкото да издържжаме всички тези фигуранти.

147

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

А б.б. защо не е на борсата за безработни ???

146

Анонимен

преди 3 години

Абе имаше едни награждавани висши полицай, които скоро уж бяха арестувани за закрила на нарко групи, новият да не им е колега?Единствената оправия за пропитото от корупция МВР е тотална лустрация на всички работили до сега там.

145

Анонимен

преди 3 години

Ето затова България никога няма да се оправи ! - назначаваш министри които и хабер си нямат от това което вършат.И в цялата държавна администрация е същото , 90% от нея са роднини до девето колено та даже и повече.Лапачи и *** !

144

7777

преди 3 години

До Лекар от Ал. болница...и още си бъркат по дупките с Оскар от очното в Александровска м/у другото