45

скалъпена новина

преди 3 години

"... но медиците не записаха коронавируса като причина за смъртта, а други болести"Ами защото са били други болести.Навсякъде си е така.Тоя не им играе по свирката.Ще му спретнат беларуска пролет демократите.

44

Марин

преди 3 години

Много ми прилича на платена новина и добре скалъпен сценарий! Лукашенко отказва да се включи в борбата с корона вируса и СЗО веднага задейства план за унищожението му! Майдан 2!

43

Хемус

преди 3 години

Я вървете в Беларус и вижте,колко са дръпнали напред,за разлика от европейска България,изповядваща евро-атлантически виждания!

42

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Беларус - един от малкото оазиси на истинска демокрация, човечност и нормален живот. Бог да поживи Лукашенко и да му даде сили за още 26 години мъдро управление на Беларус!

41

пияница мистик

преди 3 години

До 39"Крим е руски, завинаги, свикнахте ли, демократчета???"====Свикнахме. Супер е даже. Поне с едно хубаво нещо ще остане в историята джуджето диктатор. Оправи инфраструктурата на Крим, построи им мост, изобщо хвърли едни пари. И когато колхозниците се събудят от мечешкия зимен сън и разберат че вече столетия зависят от калпави диктатори и джуджето умре и го сложат до Ленин, ще дойде някой млад, прогресивен човек със западно мислене и ще върне Крим на Украйна.

40

Анонимен

преди 3 години

От Беларус веднага да изпратят делегация у нас за да видят и да се поучат как да станат истинска ,,демокрация ''и просперираща колония с изчезващо население !

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Тва комунистите сте пълна трагедия. За щастие, присъствието ви в България става все по-незначително, а ние ще ви маргинализираме напълно като не ви наемаме на работа.

38

Анонимен

преди 3 години

Поръчкова сратия... 100% на ДВ. Стандарта в Беларус е много над този в България.Навсякъде има зле области с много по-нисък стандарт.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30 Ама ти сериозно си скаран с историята, Украйна се наричала така, разбииш ли, било значело крайна земя...хахаха :) Това герберчетата, нито езици знаете, нито историята на която и да е държава, камо ли българската :)) Айде от мен да мине, руснаците с зачеването си на нация, се наричат Киевска Рус :))

36

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко бил велик. Колко ***, невеж и зъл трябва да си, за да кажеш такова нещо.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Там проблеми няма, защото вече няма и чуждо население което да има проблеми с това, че ги управлява диктатора Джуджи, а на кой му пука как точно мизерясват руснаците? Проблемът е там, където се опитват да си налагат мизерията на други хора.

34

Анонимен

преди 3 години

Крим е руски, завинаги, свикнахте ли, демократчета???

33

пияница мистик

преди 3 години

Това е същия онзи изр0д, дето нашите комунисти много му се кефят, че направи парад без никакви предпазни мерки и уж всичко било Ок. Ами ей на, оказва се, че не е Ок. Има хиляди неотчетени болни, репресии, затвор за инакомислещите и диктатура. То и в Северна Корея е така. Не ми се мисли в Джуджистан какво е, вероятно е по-зле от САЩ

32

Анонимен

преди 3 години

Че Лукашенко е диктатор, е ясно и на малките, но тази патетична статия, ме кара да мисля, че другарите и в Беларус се опитват да направяр соц. революция.

31

Черни араби и дженди

преди 3 години

Това ще им пробутат за демокрация

30

Глупаво

преди 3 години

***, не знаят какво ги чака. Толкоз ли не видят какво стана с Украйна?

29

Христо Христов

преди 3 години

До другарят Димовпич, в статията ясно пише, че това са някаки "активисти"... вероятно платени като плевнелиев, дето носи плакати в подкрепа на луканов, а после го писа дисидентстване.

28

Батька

преди 3 години

Яа някой иска и в Беларус да направи '' Майдан'' Ако имат малко акъл в главата, веднага ще открият кой плаща да мътят водата, и моментално екстрадиране! Видяхме южните им съседи при ''външната помощ''Как от нормална и спокойна страна се превърнаха във фронтова зона!

27

Анонимен

преди 3 години

Белорусь или Беларус или Белорусия е дума от женски род! Означава "бялата Русия", както Украйна или Украина или Украiна означава "земята в края", в случая в края на Русия. Проверявайте ги тия работи в Гугъла, има ги.

26

Анонимен

преди 3 години

Хей православен патриот....един по един изтичате в септичната яма.