213

Анонимен

преди 4 години

Снимката ясно от къде е крадена А Текста???и за тва нещо 290 коментара......хаха .....Държавата пълна с неграмотни ***

212

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоСъветвам те да не се изказваш неподготвен.В кои страни отказват на българи място в общежития?

211

ПроСоТо

преди 4 години

с три думи:-Щуротии на кутии!..Заради УЖАСНИЯ имидж,който Еднокнижния Про/стак от Банкя УСПЯ да наложи за българите в Съюза,от доста време някои страни ОТКАЗВАТ изобщо да приемат на работа,или дори да разговарят с българи.Отказват и на български студенти достъп до общежития..С мотива:-"Не искаме повече българи".Е,когато стане дума за чистене на тоалетни и метене на улици,..може и да си затворят очите.Персони от "ТРЕТИ" страни,ИЗВЪН Съюза, имат по-голям шанс да бъдат приети на СНОСНА работа!

210

МИЛЕН

преди 4 години

абее до кога ще кладете България до кога

209

Анонимен

преди 4 години

Човекът е наистина болен. Оставете го...

208

Анонимен

преди 4 години

До ЕСССРКогато започнеш да си фантазираш неправилно какви са хората с които си пишеш започва да става ясно ..... :)))Така и не разбрахме, колко ти е била месечната заплата в Нюрнберг? Нещо отговора те затруднява ли?:)))

207

Анонимен

преди 4 години

До До говненцетоТой другаря барман явно паметта му изневерява доста, като гледам какво цитира, *** де да знам, те най-големите тарикати са така: може и някъде да са му продавали хляб за 30 ст. през 2007 . В някое село. Така като слушам как "има и къща" това е "бащината къща", а "двата апартамента" са мечтата един ден да стане и той гражданин (ако не на Копенхаген (едва ли с барманска заплата) то поне на "европейската столица на културата" (която вече не е такава).

206

А и за бензина

преди 4 години

да ви кажа - бензин също нямаше и го даваха с купони , когато БГ не беше в ЕС. Въобще не ставаше дума за пари, стотинки или друго - просто НЯМА.Сега всяка бензиностанция има различни видове бензин на различни цени.

205

До говненцето

преди 4 години

Хахахахахахахаххахаха !!!

204

Анонимен

преди 4 години

До До говненцетоАз му вярвам ... ама друг път.

203

Анонимен

преди 4 години

Според логиката другаря от ЕСССССР (или каквот е там), СДС е най-хубавото нещо, кеото се е слувало на България!

202

До говненцето

преди 4 години

Хааххахаха ! Ти болен човек. Накрая излиза, че сме 10 пъти по бедни от 2007 ? Някой вярва ли ти изобщо ?!

201

Анонимен

преди 4 години

АХАХАХХАХХАА 95 ... браво бе!

200

Анонимен

преди 4 години

До ЕСССРСледя темата от стотина коментара насам ... Никой никъде не каза нищо за Хабург и "ай ти" (нали си на запад, работиш в "евро" ... пиши IT поне, че така, да си по-модерен).

199

Кой тук

преди 4 години

говори за хляба. Когато България не беше в ЕС при Жан Виденов ХЛЯБ ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ. Сега в магазина има 50 вида хляб. Когато България не беше в ЕС при Луканов - НИЩО НЯМАШЕ. Беше глад просто. За какви стотинки говорите щом НИЩО не можеш да си купиш. НИЩО.

198

Анонимен

преди 4 години

До ЕСССРДругарю барман, финансиста от Франскфурт съм аз (тоя дето те пита за месечната ти заплата в Нюрнберг и дето явно много те затруднява с отговора, щото след 5-6 опита още няма отговор). Друг не знам кой ти пише, но ако не си разбрал няколко човека те хванаха в крачка. Не знам откъде неграмотните бармани имате такова самочувствие, но един добронамерен съвет от мен: налягайте си парцалите и не се правете на много умни, защото ние (мотора на ЕС) спрем ли да изкарваме и за вас няма да има.

197

събитията от днес

преди 4 години

ОБОБЩЕНИЕ: диво доупоскване на каквото е останало до края на мандата (вкл. достъп до данни от западняците от летището - GDPR) в полза на чужди интереси + ББ президент (мама Меркел вариянт), ако не Карибите за 10 год. и 1 ден с няколко чекмеджета да изтече давност и завръщане в Европа да харчи пари безнаказано (Херо вариянт) = страхотен Холивудски сценарий

196

Анонимен

преди 4 години

До ЕСССР"Еми по добре в европейската столица"АХАХАХХАА. По-добре да се скриеш.

195

До говненцето

преди 4 години

Хляба пак си беше 1 лв. Има статии , стига си пропагандирал неверни неща !

194

Анонимен

преди 4 години

До ЕСССР"Еми по добре в европейската столица на културата да изплащам апартаменти отколкото на село като тебе в Каспичан ."Аз конкретно попитах за Копенхаген, не за Каспичан.