382

АНОНИМ

преди 4 години

До АнонименТи адвокат на ДПС ли си или някакъв срамежлив комунист,който се чуди как да обясни солидарното гласуване на ДПС и БСП.Разгърни интернет като вестник и прочети за взаимната солидарност-последно мисля беше с онази пионка Орешарски!И не забравяй!!!Прегръдката на ДЛС е смъртоносна!

381

izh

преди 4 години

Комбината си е комбина от времето на Ф. Димитров, дето ги покани в единния фронт за борба с комунизма с всичката си наивност на софийско адвокатче. Преди това поне да беше влязал поне малко в манталитета на тези безкрайно мразещи България малограмотни с български паспорти. Е, 30 години продават процентите на овчия си електорат на една партия срещу държавен ресурс. Сега се присламчват към европейските пари. В момента в който Бойко реши въпроса с червените милионери очаквайте звучни шамари !!!

380

Анонимен

преди 4 години

ДПС са в схемата на умрялата лисица.Уж гласуват против правителството...но това правителство през цялото си управление обслужва техните интереси.Членове на правителството открито защитават Доган и Пеевски от акциятата на Хр.Иванов...в парламентарните геупи герб ги набута във всички комисии, приема законите внесени от Пеевски...ноо..гласуват против правителството..в услуга на Герб...че, нали..ние нямаме нищо общо. Дали някой им вярва? И на дпс и на герб.

379

Васил Тодоров

преди 4 години

ТЕЗИ С ИЗМИСЛЕНОТО МНОЗИНСТВО НЕ РАЗБРАХА ЛИ ВОТА НА НАРОДА?

378

haha

преди 4 години

Ало Днес цензурата - плъх Борисов не може а плъх Радев може. Не трийте постовете, и не взимайте страна. Не е ваша работа.

377

Анонимен

преди 4 години

И със ГЕРБ и без ГЕРБ - все по зле ще става. Ако го няма ГЕРБ, друг ще има ролята да е слуга на ЕС и на САЩ.

376

haha

преди 4 години

България е с най-висока смъртност в ЕСThank you Borisov, Thank you Gerb

375

haha

преди 4 години

Докато сме в ЕС и НАТО мизерията само ще се задълночава. И при великата роля на Герб разбира се.

374

U2

преди 4 години

Къде се покри онзи плъх Радеф ???? Няма ли да слезе пак при другите нищоправци на площада и да развеят заедно знамето с цветовете на дъгата???

373

Благодарим на ДПС ,ч

преди 4 години

Хайде на плаж.. Белким ни поканят на кафе и белким ни научат на ДовериеПросперитетСьдинение..

372

Анонимен

преди 4 години

До388. България е в чакалната на ЕС. И колко по бързо приеме ? - то. Толкова по бързо ще стане бела държава. Така корупцията ще стане в малък % . Мръсните пари от Изтока ще станат по малко

371

Анонимен

преди 4 години

Благодарим на ДПС ,че гласуваха " ПРОТИВ" ....Да живее демокрацията за една обща Европа !Никога повече номентклатура !Никога !Никога повече номенклатурен комунистически строй !Строят състоящ се единствено и само от пропаганда,манипулации,лъжи,психоза !Строят на страха и личностното робство !

370

Тошо

преди 4 години

Колко ли е пипнал аптекаря от тея по 500?

369

до бай иван

преди 4 години

Нищо неочаквано , ако някой се е надявал че ни управляват демократи , а не мафия------------Иване, бре!Целиот "демукратичен" свят съ управлявя от Мафиятъ, ве!Наштъ Мутро - Мафия с кво е по-лоша от другите мафии и мафийки, а!?Ааааа...., не мой тъй, дет съ вика - "И Ний Сме Дали Нещу На Светъ"

368

Анонимен

преди 4 години

Долара става все по нестабилен, а цената на златото расте. САЩ са взели още едно златно находище в България, пак за 1.5% комисионна, а в Африка за добив на злато се плаща на държават между 15-20%.

367

Ментора бай Иван

преди 4 години

Нищо неочаквано , ако някой се е надявал че ни управляват демократи , а не мафия , сега трябва да е разбрал , че Правителството на Бойко Мутрата не ги бръсне тия протести , не ги чува , , а чува само шепота на еврата отпускани по милост от ЕС!

366

Тонката

преди 4 години

Пааартизан за бой се стяяяягамята пушка на рамоооооСбооооогом майко,сбогом таааааткосбогом мила сестрицеееее:):):):):)Вчера метрото,днес обир на кашкавал е няко Кауфланд,Фантастико или Била:):):)Там обаче,ако ги набарат охраните ше има разбити Червени кратуни:):):):)

365

Винету Б.Б.

преди 4 години

Ураааа......, "Герб" е пак на всеки километър, от Банкя та до края на светааа...Дръж съ Кърджалийска пр---та п---ко бат ти Винету тъ сгащи!Та съ разфърчахъ космалаци кату пилци из трънаци...Тъй завърши таз "поема" с многу сп---*** напоена!!!-)))Дъ съ готви кака ***!-)))

364

Пинокио

преди 4 години

Кога ще е следващото дебаркиране в имотите на Доган? Или вече пито-платено - гласувахте срещу властта?Добре въртите "обръчите",Ага, по-добре даже от гимнастичките!

363

Анонимен

преди 4 години

Заболяха ме главата и очите,от сутрин до вечер медиите ме връхлитат с актуални включвания,интервюта и ТВ студиа.Мислех, че като окачествиха протеста за всенароден, можеше да попитат и други хора на други булеварди, други квартали,други кръчми,другата България.Излезе, че само учещи и работещи в чужбина са истински българи,а мен - яли ме вълци червени! Протестите не са това,което бяха...