91

Анонимен

преди 3 години

Като дойде Кьовеши и като опандизи тази плешива крадлива мутра Дончев, тогава ще видят герберите една борба с корупция. Няма да се съберат всичките в затвора, ще трябва да ги настанят на покрива, като у мезонета на терасата.

90

Анонимен

преди 3 години

Томи-вълкът, стягай си багажа да си ходиш

89

Анонимен

преди 3 години

Борисов, Гешев...мачкайте мутрите, олигарсите на БКП - Божков, Цветан Василев, Баневи, Миньо Стайков и още и още и фигуранта Радеффф

88

Корупцията

преди 3 години

в България за разлика от другаде всъщност е полезна. Колкото и скандално да звучи. Причината е пълната законодателна каша от "прогресивни закони", остатъци от закони и наредби от соца, Евродирективи и Еврокодове, променяни почти всяка година, много от които просто преведени/ не много добре/ на български без въобще да имат подзаконови актове. Затова Борисов е толкова уверен в Брюксел, че се спазва "върховенството на закона". Защото тук закон има за всеки и всеки си го спазва както му отърва.

87

Анонимен

преди 3 години

Ей неблагодарен народ бе,вместо да целува ръка протестира.

86

.!.

преди 3 години

Значи искате да ми кажете, че герб ще бори корупцията! Ами нека тогава да ми дадът и на мен апартамент с частен асансьор за 2000лв обще! Ами нека тогава ми дадът и на мен терска 200квадрата като някой друг я плати! Ами нека тогава и на мен ми дадът да си купя централа за 4000лв както на доган дадоха! Ами нека тогава ме подкупват с 10000лв на ден както 5г са подкупвали комисията по хазарта! Еми нека и на мен една бира да ме пази ами нека и аз да имам едни долапчета със злато и пари! Та ?????

85

Институция

преди 3 години

пълна с калинки, си е просто бардак. Закон, който заобикалят като врата в полето, не е закон. А за 10 години това успяхте да направите. Иначе хубаво приказваш, но аз гледам какво вършиш. Нещо спомена, че студенти си имал, ходи си с мир и им дишай въздуха, след като не им пречи, но да вземаш непоследователни решения в мой ущърб, и на мнозинството, което търпеливо чака 10 години, тц!

84

гражданин

преди 3 години

Когато законите и институциите не работят, народът казва: "Хляб или свинец!"

83

Анонимен

преди 3 години

Хиляда михлюза не са народа на Блгария, отивате да бачкате михлюзи.

82

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Хунта има във Венецуела откато там дойде на Власт военният диктатор Мадуро, който всички европейски политици отрекоха, а само товарищ путин и фигуранта Радев подкрепиха ... !!!

81

Анонимен

преди 3 години

ДОНЧЕВ, 3 МАНДАТА ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ЗАКОНИТЕ БЕ?

80

Анонимен

преди 3 години

Вие сте хунта, не партия

79

Калеко Алеко

преди 3 години

Така е Корупцията се бори от такива, като Гешев чиито правомощия са дадени от българската конституция, а не с викове "Мафия" и "Оставка" на тълпата, правомощията на която са дадени от офиса на ген.решетников на "Позитано 20", от беквокалиста от "Дондуков 2" - фигуранта Радев и не на последно място от Щаба на Черепа в един дубайски хотел ... !!!

78

Анонимен

преди 3 години

до 93Абе не е почнала от тях,но те я превърнаха в законен начин на управление.И не само оставката на ГЕРБ се иска а на всички в парламента!Кметовете дори на ДБ също са за оставка освен тези на ГЕРБ и БСП.Всичко от начало трябва да се направи с нови чисти хора.

77

Анонимен

преди 3 години

Не просто със закони, а със спазвани закони!

76

българин

преди 3 години

Корупцията започна от вас преди 10 г гологлавецо нагъл! Защо мислиш хората искат да свалят точно вас?-:) Курумпиран борец срещу курупцията ням още освен вас!

75

Анонимен

преди 3 години

Корупция се бори със съд,ама справедлив и да не е корумпиран самият съд.Това е кръг и няма как да се отвърже по мирен път с протести или с избори.Нямаме такъв Пиночет ние за да се свърши работата.

74

Анонимен

преди 3 години

БЕ ТИ МОГО ВЗЕ ДА ЗНАЕШ!КЪДЕ ТИ Е ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ОКРАДЕ 3 МЛДР ЗА НЕГО?

73

Анонимен

преди 3 години

Оставка толупи ненаситни.

72

niki

преди 3 години

Като се бори със закони, вие какво правихте 10 години бе умник?С дребни поправки ги направихте в пъти по-зле и сега мафията овладя всичко.Страх ви е, че Льотчика може да ви уволни всички задкулисни назначения за един ден, без Гешев, който ще бъде уволнен от народа.