11

Бау

преди 3 години

Разбира се, че сме най-бедната европейска държава. По-голямата част от населението е необразовано. В развитите държави има една голяма група хора, които развиват бизнеси и производство. Изнасят и поддържат икономиката, за да може необразованите да живеят добре. Тук просто тази група хора е много много малка. Нямаме ресурси така. Ако очаквате да ни дадат пари от някъде и да станем силна икономика няма как да стане. Не работи така света ....

10

преоблякъл се Илия

преди 3 години

Та*а па! Тя не разбра ли, че и тях не ги щем! Всичките са рожбички на една майка - БКП и на един татко - ДС.Генетиката им е еднаква, и схемите им на развитие и действие са еднакви, нищо че веят различни по цвят байрЯци.Трагичносмешни са!

9

Анонимен

преди 3 години

Надяваме се, че един корумпиран чиновник ще пребори друг корумпиран чиновник. Явно заслужаваме да сме най-бедната държава на континента

8

Специалист

преди 3 години

Нинова е зле ама Борисов е крадлива мутра. И кво приеме сега Люпим семки в най бедната държава на ЕС

7

Уонко Нормалният

преди 3 години

Кинтоимпексова чак сега ли се усети? Смех. Като патерица на герберастите беше удобна кражбата. Сега при падението не е! Нинова хванете се за ръчичка с герберастите и харчете Кражбите. Иначе Друго!

6

Анонимен

преди 3 години

Ама Нинче, ние не протестираме само срещу ГЕРБ ние и вас не ви искаме. Набийте си го в главите.

5

Има

преди 3 години

Това сте вие ***, трябва да бъдете изринати като тор от лицето на държавата

4

Анонимен

преди 3 години

Мутрите вън!

3

Анонимен

преди 3 години

Права е на 100% !

2

Анонимен

преди 3 години

Малко дрън-дрън пред публиката и утре ще седнат да се прегърнат, да се нацелуват и да разделят едни пари и утре пак постарому. Пък който му е скучно, да гледа и да се надява. Надеждата е хубаво нещо.

1

Анонимен

преди 3 години

Хиляди фора са срещу импексова и напъните и да обсеби милиардите от ЕС за ковида! И какво правим така?