69

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаМъжа ти дава ли ти да ядеш? Бие ли те? Изоставили те за 30 години по-млада? Мразиш ли децата и внуците си? А пари нали нямаше, там някакви 1000 лева, мизерии, драми и т.н. Нещо шизофрения май се обади - хапчета да не забравиш.

68

Анонимен

преди 3 години

Много ми харесва как една една побесняла феминистка трупа подкрепа за това, за това изразява дива радост от това, че нейн роднина се е разболял от левкимия, а аз съм залят от омраза, за това че съм написал обиктивната истина, а именно, че няма деца, заради феминизма.

67

една жена

преди 3 години

А да не би вие да сте бил в миналото, та знаете как са се държали с жените! Дори и литература има за това, но вие надали сте чели много! Точно са се държали както описва анонимна, а някъде дори и сега е така!

66

анонимна

преди 3 години

Имам и деца, и внуци, и мъж, и пари, но нищо няма повече да кажа.......

65

До 63

преди 3 години

Баси злобна стара мома излезе, клетви и простотия на макс - имаш сериозен проблем. Това че си избиваш комплексите за малоценност, това че не можеш да общуваш нормално с хора, не променя обективната истина.

64

.!.

преди 3 години

Хора, дори имигрантите не искат да живеят тук! А в техните страни ги бонбардират, стрелят по тях пускат им отровни газове, изнасилват ги бият ги и още и още неща от сорта и въпрекит това намират България за негостоприемна държава! Само това може да ви говори какво е положението тука! И защо няа хора дето да искат да са тук!

63

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаДай пример за унизително и простошко отношение спрямо жените от миналото? Кога пък живя в миналото, кога прочете и едно откъс от автори на тези време, за да знаеш какво е било отношението към жените. В патриархиалното общество, жената е почитана, тя изпълнява най-важната функция в обществото, да дарява живот. Дядото да не е бил някакъв психар излязал от тексаско клане? Това може да обясни доста неща, между другото.

62

Анонимен

преди 3 години

xa xa xa

61

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаКои сме ние? И как да ни има, при положение, че като теб, живеят на принципа след мен и потоп?

60

Скоти Пипан

преди 3 години

не и с герб, приятели, не и с герб

59

До 53

преди 3 години

Така е правели са деца в миналото само за да им бачкат, ражда се и веднага на полето, ако не става се прави друго, а като направиш 20 деца се пенсионираш и като неприлично богат робовладелец - да това са фактите от живота в миналото. А жените дори не са яли, има сведения, че повечето са били на фотосинтеза, само по Коледа ако остане нещо са им хвърляли, ей така защото е празник - факт.

58

Munchen_DE

преди 3 години

Не, необратима е, особено за българите, защото в тази страна на добрите работни места се назначават само "свои хора", защото мафията и организираната престъпност са навсякъде, по малките населени места е ад. Няма нормално образование, видя се че няма здравеопазване. На улицата се разминаваш с хора, готови да те убият само заради един поглед, деца да се отглеждат е трудно!Променете всичко това, може и да помислим тогава за обратен ход.Един живот живеем и избираме да не е тук! От нас НЕ зависи!

57

анонимна

преди 3 години

Ще дойдат тук, защото вас ви няма никакви, за да ги спрете, ясно ли ви е? Престанете да дрънкате глу.пости и прочетете история защо някой завладява някого!

56

Анонимен

преди 3 години

До една женаЕ как бе, всеки първи мъж на 50-60 си хваща 30 години по-млада жена - това си е неизбежно.

55

анонимна

преди 3 години

Била уважавана жената, как ли пък не! Директно в патриархата и се казвало да си затваря устата и работи! Унизително и просташко отношение повсеместно! Не дай си боже да няма деца - то яловица, то обиди, направо я махат и и намират някой вдовец с деца! Вие или сте манипулатор, или тотален идеалист!

54

До 50

преди 3 години

Няма смисъл да ходим в арабска страна или в средновековието, те сами ще дойдат тук, заради такива слабоумници като теб. Но нищо блаженни са вярващите /невежите/.

53

една жена

преди 3 години

Оставете, че е гадно - ами като остарея и ме разкара за някоя с 30 г. по-млада, ако нямам професия, после и песния, какво правя? Тук не е като на запад да плащат издръжки, направо ще съм директно в приюта!

52

анонимен

преди 3 години

Прав е само откакто, че деца е имало, защото са били необходими - другите пресилвате нещата в една или друга степен. Колкото и онеправдани да са жените, надали са ги държали гладни. От друга страна, разбирам сегашните жени - е, гадно да зависиш от някой да те храни, някак е робско.

51

До 48

преди 3 години

Ето за това става въпрос - феминистка пропаганда, долнопробна подмяна на историята, мозъчни промивки. Жената в миналото е била жена, майка и съпруга, основен стълб на семейство, почитана и уважавана. После защо нямало деца - либерастката простотия ни убива буквално.

50

IT-спец

преди 3 години

като няма стимулиране на раждаемостта, няма и да има раждаемост но това не е само в БГ а и на запад, живея в Скандинавия от 19 годишен, вече съм на 40 но деца нямам, макар и да имам вече пари, нямам желание, когато бях на 20 ако бяха да ми осигурят апартамент и постоянни доходи щях да се замисля а аз тогава работех и учех, като дойдоха парите вкусих от това да ходя по екзотични места по 2 месеца на море и децата не са ми приоритет...