195

Анонимен

преди 3 години

Не бе за Бойко е ясно,че ще го гръмнат.Гешев обаче дали само ше го колят,или и ще го беесят не е ясно...Тия хора дето са се събрали там няма да стоят мирни!

194

Анонимен

преди 3 години

Първият вариант,Баце,първият.Оставчица и марш да си гледаш магнолиите.Най-вероятно ще ти се размине пандиза,ама твоите калинки ще го отнесат.Това е съдбата на слугите.Сега ще почнат да те плюят най-вече твоите.Нидялку ПИК-оча вече почна.

193

Анонимен

преди 3 години

Ей, подлеци като, царя, Цветанов, черепа идр. ще ги направите герои като ви употребяват и злоупотребяват. Толкова ли сте безсилни пред нарушителите на законите. 30 години не проумях, как в малка България, престъпниците може да са по добре организирани от държавата.

192

Анонимен

преди 3 години

Не три, един вариант. Мутрите вън! ОСТАВКА-КАПИТУЛАЦИЯ!

191

Анонимен

преди 3 години

Гешев и Борисов в една килия!!!!

190

Анонимен

преди 3 години

До КатюшаС 1 лев нямаш и 1 л бензин. За 1 вестник е съмнително.

189

Анонимен

преди 3 години

А ако оставим ГЕРБ, кой оставяме? Нещо особено различно от МаяМа, Техноимпексова и другите клоуни?

188

Генчо

преди 3 години

Много хора се изказват, със някои съм съгласен с други не.Ши ми вика той на мене- туй онуй: няма такива работи бе вие сте чудни хора.Ти ли ще ми кажеш кое как е. Е снощи нали казаха по телевизията, забравих как и беше името, и за курортите и за морето и за политиката и какво, не е ли вярно. Ама къде се намираш ти бе еей да говориш такива работи.Тез неща тъй ли стават бе?? да бе стават те ама друг път.Казваш му че не става той пак неговата си знае.Много ги има такива, приказват приказват ама..

187

Анонимен

преди 3 години

До АльошаУтре Борисов е и при Ердоганя че го вика.

186

*/*

преди 3 години

Първи вариант..самостоятелна стая с източно изложение.Втори вариант..стая за двама ,Гешев,Борисов -юг-запад.Трети вариант..стая за трима ,Борисов,Гешев,Горанов..северна с решетки и без дограма.

185

Монах Исай

преди 3 години

Цялата работа Бойко си я предизвика сам, защото махна билетчетата. Отне радостта и надеждата на хората. И ето сега народът, като няма с какво да се забавлява, наизлезе по улиците. А преди по цял ден беше зает да търка билетчета и нямаше време и да си помисли за протест.

184

Катюша

преди 3 години

До Работник А колко стотинки беше нощния труд при БСПдирастката зган!!

183

Анонимен

преди 3 години

Има поканени хора вече за кабинет на Президента.Бойко е политически труп!Край с ГЕРБ!

182

Альоша

преди 3 години

ДругарЕ пак изтеглихме късата клечка!Нашето острие г-жа Милиончева ни излъга, че е инициирала дебат по повод събитията у нас! И у нас по най - нова информация влизат прокурори от ЕК и заедно с наглият Гешев ще ни борят милионерите. И не на последно място Г-н Борисов отиде на инструктаж Макрон как действа в подобни ситуации!Всеки да се крие кой къде очи му видят! ВашТ агент от запаса, Альоша Страпонов

181

@ @ @

преди 3 години

коментар от форумите: - "Добре, и като махнем ГЕРБ, кой да дойде. Мая Манолова още по-известна като Галева с лобиктките закони като Ванко 1. Корнелия , уволнена за корупция от Станишев , приватизирала и окрала Техноимпекс ? Радев, настанен на поста от ГРУ и ФСБ на братска Русия ? Румен, пикаещия във фонтаните на Плевен или лумпениядата около Йоло Денев ? Чичкото дето ги режисира и финансира от Дубай ? Другаря с банките скатал се в Белград ? Може би Рада Дълбоката от Брюксел ? ХАЙДЕ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО !!! "

180

Електра

преди 3 години

Има и 4ти вариант, Кауня Радев и Черепа в затвора, Също и мършите дето чупиха държавна собственост...

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен8-9 месеца си е доста време. Може да подготвят нова конституция до 2021 и да се рестартира държавата.

178

Анонимен

преди 3 години

Догодина 2021-ва има парламентарни избори. Тогава ще се взема решението кой да бъде премиер през следващите 4 години. Всичко преди това е прибързано и неоправдано!

177

Анонимен

преди 3 години

Толкова са с Бойко нормалните хора, че ги мъкнат с автобуси срещу 30 лева на ден. Само сега няма еквивалент на Мишо Шамара.

176

Анонимен

преди 3 години

Анархия е 100 пъти по-добре от ББ. Анархия докато не си плати за престъпленията.