22

Анонимен

преди 3 години

Божков ще управлява овцете. С тоягата и моркова. Всички негови партийни съдружници ще треперят от страх и ще вземат моркова.

21

До 26

преди 3 години

Време е да освободиш планетата !

20

Анонимен

преди 3 години

Е как присъстващите на протеста да имат искания, те са 80% на заплата към Божков. Точно защото прокуратурата започна да удря оядените играчи на прехода, точно тези олигарси се опитват да подредят една тълпа на жълтите павета само и единствено да не им разтурят хранилките. Реваха 30 години че няма разследвани политици, а когато започнаха наистина да ги гонят мижитурките се борят със зъби и нокти.

19

Истукан

преди 3 години

До колко могат да се нарекат патриоти си е друг въпрос, но патерици на властта са всички.

18

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея е много по добре от колкото България щото там е социализъм!България е зле щото е демокрация и сме с американците и ес

17

Анонимен

преди 3 години

До БългаринБожков им е спонсор. Как няма да се вдигнат - това им е последният шанс. Колкото пъти са идвали на власт - толкова пъти - провал и то зверски.ГЕРБ и те са техни клонинги.Докога организираната престъпност, проявяваща се като "партии" и "партийчета" ще прави чадъри над тези, които ни крадат и убиват? Все пак не сме в робовладелския строй и не сме крепостни селяни!

16

До Илиана

преди 3 години

Илианче,чадо неграмотно,можеш ли да кажеш какво става след оставката на Борисов?Обясни ни,моля те !Например: Радев/Божков взема властта и нала Илиана се събужда пребогата в страната на чудесата !Пр()ста си като дънер !"Оставка и мафия" нещо друго знаете ли ?Аз пък ше кажа,че си мръсн кurva - хайде,оспори го !

15

Асан

преди 3 години

Да а жиф и здраф Въсету Бошкуф! Тиъ другите ништу не дават.

14

Българин

преди 3 години

Само *** не видяха връзката!!!Всички сме наясно че ,,черепа,, е продукт на бсп- бкп!!!! И тоя *** протест е тяхно общо дело!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Партииния дом е светиня на БСП наи големия смях е че тия в момента са БСП и си щурмуват своето.Абе налудничаво е свои да щурмуват своето смях Ко бе друго щяхме да повярваме сега се замислям върху това което става просто се смаях

12

Сатира

преди 3 години

7 месеца има до изборите, няма смисъл от оставки в момента. Идват избори, и нека всеки излезе да гласува

11

Анонимен

преди 3 години

Нали искахте действаща прокуратура???Колко от вас видяха обвиняеми олигарси и едри мошеници при Филчев,Велчев,Татарчев?Недоумявам защо искат да се свали Гешев при полижение,че Баневи,Диневи,Цветанов,Божков,Арабаджиеви са разследвани и обвиняеми?!Какво искате от Гешев?Дайте конкретика! То и аз мога да кажа,че искам на Радев оставката,защото е клепоух и грозен .Корупция,та корупция.Дайте един акт на корупция,заради който искате оставката на Гешев.

10

??

преди 3 години

И ГЕРБ и БСП и Патриотите са *** на Ахмед и Пеевски.Срам.Оставка!

9

Анонимен

преди 3 години

Прости и *** както вожда им казава,за това България е на това положение!

8

Анонимен

преди 3 години

Аз ако срещна другария Ким Чен Ун ще му целуна ръка същото ще направя и с другаря Владимир Путин!-щото аз ги уважавам тези хора

7

Анонимен

преди 3 години

България трябва да стане като Северна Корея!

6

eve1

преди 3 години

Разбирам протести срещу Борисов да има,той е политическа фигура и е нормално да има подръжници и противници но не разбирам нещо протестите срещу главния прокурор.Та нали всички искахме това от години,съд за корумпирани политици и олигарси.Няма друга логика освен протеста срещу Гешев да е организиран и платен от мафията срещу,която той се изправи.

5

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за тези простаци по улиците !Искат оставка и дотам! Абе нефелници,вие имате ли представа един служебен кабинет колко ще върне България?!Една местна дестабилизация точно в момент на световна икономическа криза и пандемия би била пагубна при един лош световен сценарий.Пагубна!Мислите,че не може по-зле,но може! Спомнете си 1991 и 1997 година! България върви по правилен път,ако не мислите така,кажете го пред урната ,не сега!Никой няма полза от служебен кабенет и предсрочни избори точно сега

4

баба мара

преди 3 години

поредните простотии на патриотарите видяхте ли за какво сте гласувалисега ще си монтират рулетките от казината на Божков в хотелите си за товастискат кокала до края на мандата

3

Анонимен

преди 3 години

Който плаща - той поръчва музиката!Толкова билетчета бяха изтрити, че ще има още за много протести.Май и БКП-тата намазват.ПАРТИИТЕ - ВЪН!Нали, Радев? Ти президент ли си или шофьор на самолет?!