246

пенда

преди 3 години

До Пижо. Да, даже знаем кой ще е нахлуващият - Пл.Уз.

245

до 266

преди 3 години

Чистят чекмеджетата, че не се знае в ранни зори Гешев да не обърне приоритетите!

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 267Ако за тебе силата е чалгата, за нас-не!

243

Охлюв

преди 3 години

До 250. Я пак. Пусни си 7/8, че Тошко Йорданов те чака.

242

до Пижо 254

преди 3 години

Нещо повече! Изборите са процес и не се готвят един месец! Купуването на еректората не е просто 50 лева на ръка! Греб се ошлайфаха в тези механизми! Преди месеци казаха, че от есента ще стартира нова програма за заетост, която ще обхваща 50 000 души! Знам я тази ,,заетост" - програма за законно изкупуване на електорат. А като сдадат властта преждевременно, друг раздава парите! Нещо от което тикваря изпада в ужаст! Помните как обезкостиха Кунева, когато се опита тя да раздава на учителите!

241

дядо Грую

преди 3 години

До 243. Ти там ли беше да им сервираш та знаеш какво са си говорили Боко и Херо?

240

Анонимен

преди 3 години

Защо ми слагате минуси бе, 7/8 ТВ - силата е в истината!

239

Анонимен

преди 3 години

А къде са хората подкрепящи Борисов,като сме толкова цъфнали как досега хиляди не се организираха в негова защита!Не се броят тия с автобусите!

238

Анонимен

преди 3 години

1000 "човека "имаше със сигурност. И няколко кученца с тях. Повечето бяха трезвени.Имаха нещо странно в погледите им ,но не знам защо.

237

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Здравейте герберски...***,само вие сте останали в сайта,пишете си и...сами си отговаряте.Няма кой да се занимава с вас.Работете си на воля,докато все още Бокича плаща.Нека поне вие да сте...доволни и да заработите...нещо.Другите,са по...площадите и няма кой да се занимава с вас.Лека...работа момчета и...умната.

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 255Черепа може да си извади паспорт където поиска за пари и не му трябва да се бие с Гешев. Той си е оправил живота а за нас остават Борисов и Гешев.за да им се радваме по тв.

235

Така

преди 3 години

Всеки има право на протест въпреки че сегашният буквално защитава престъпници, които бяха настъпани от държавата.Нo народа трябва да прояви интелигентност.Няма да има оставка, червените *** ще идат в затвора, на другите избори пак Борисов ще бъде избран за да довърши започнатото.Това иска на практика народа.Недоволни и заблудени винаги ще има които лесно ще бъдат пидведени, мнозинството от народа няма да се подведе!!!!!

234

до 255

преди 3 години

Божков знае, че го слушат и им се подиграва! Дал бил 10-15 хиляди! Смях! Герб за избор на кмет в едно село дават 3 пъти повече! Сам каза, че тези неща ще им ги разкаже и без подслушване!

233

Анонимен

преди 3 години

Да си припомним как Гешев беше избран и хората с тъмен цвят на кожата които го подкрепяха хич не бяха платени,те дори не можеха правилно да му произнесат името!

232

Анонимен

преди 3 години

Къде се скри ония мишок? На предишните протести срещу него на въпроса на журналистите къде е бил той каза че бил в Македония,после било Събота и Неделя и играл футбол. Сега сигурно ще каже че е играл сантасе и нищо не е разбарал,мишката му с мишка.

231

Анонимен

преди 3 години

БСП не са активни в този протест на истински десни хора! Защо? защото БСП чакат Бойко с последни сили да довърши потока за Сърбия! И той сам си го каза -На мен ми е важно да изкарам още малко! Наивниците си помислихте, че става въпрос за тази загубена еврозона, да и ем и еврозона! Всичко ще поскъпне от нея! Тръбата е важна и Хера таз сутрин му наби кухата тиква! Иначе никакъв 5 и 6 мандат не може да изкара! Вижда се, че 12-5! Направо е жив зян!

230

Анонимен

преди 3 години

Черепа може да е дал пари на Американското посолство.

229

Пижо

преди 3 години

До Анонимен 237Не разбираш ли защо мутренско-мафиотската олигархия иска редовни избори след 6 месеца? За да замаже следите. Мнооого крадене, мнооого чистене трябва. Протестите ги изненадаха! Извънредни избори, означава Служебен кабинет. Означава хората на Радев да нахлуят вътре ненадейно и да извадят цялата мърсотия, да отворят чекмеджетата с пачките евро, да лъсне истината! Ето затова е този страх и истерия на Банкянския селянин!

228

Анонимен

преди 3 години

Борисов е като петно на България, което трябва да бъде отстранено.

227

Анонимен

преди 3 години

7/8 ТВ отразяват целия протест