151

Милица

преди 3 години

Разкажете на децата си какво са ни правили любимите Български партии .Сега те са на улицата.Трябва да се изтърпи още 8 -9 месеца.С тия митинги нищо добро не ни чака.И трябва да се помисли за кого ще се гласува,не да ги въртим на колело и после да се оплакваме.

150

Анонимен

преди 3 години

Щяли приятелите му да напуснат България ми напускайте бе и това да напуснете пак го имате благодарение на ЕС.Преди 30 години стреляха по бременни на границата а преди 20 пред немското англииското и италианското посолства имаше опашки от стотици чакащи за визи а отпред на масички мутри ви правеха застраховки и ви връщаха по 10 пъти.Сега го приемате за даденост ходенето в чужбина а не беше така.

149

Анонимен

преди 3 години

До 147. И какво ти показва животът? А може би е добре да си припо

148

Анонимен

преди 3 години

Менда Стоянова вдигна задължителната Застраховка Гражданска с 100 лв.Щото някои бил искал обезщетение

147

пенсионерка

преди 3 години

И кво ша направиш точно ТИ - ***....ийо???Хората ти си правят нац.съвет БЕЗ теб....Ти какъв екип имаш, да се бориш за смяна на статуквото??А??? А???Смешничка...Яли сме ви попарата....от това поколение съм, дето имаше купонна система по ваше управление...и т.п. няма да ни заблудите!!!

146

Анонимен

преди 3 години

Лиляна Павлова освои над 160 милиона за да има вода Пееник а остана без водаОще колко по 100 са дадени уж за язовири

145

Да бе,

преди 3 години

запалихте пожара,а сега искате мирен процес.Това с юмручето ми приличаше повече на един друг поздрав,само дето пръстите бяха прибрани.

144

Анонимен

преди 3 години

Като не крадът защо обществените поръчки са за такива баснословни суми!Защо дадоха 25 милиона за ГрафаКакво струва толкоа?Северния и западния парк за няколко алеи дават милиони

143

До 148

преди 3 години

Не що?

142

До 142

преди 3 години

Мафия е ако си на власт а каква власт има БСПГЕРБ са мафия освояват милиарди за прескъпи строителни обекти

141

Анонимен

преди 3 години

Борисов ако види зор,ще подаде оставка...няма къде да отиде...трябва само да не изпускат юздите на протеста,а както виждам и големите градове се вдигат...скоро и селата...дори и неговите хора се разграничават от него...

140

Анонимен

преди 3 години

Разбирам тези младежи, те изживяват своята младост с тези изяви! И аз бях така, но те са на такава възраст , без да имат спомен отпреди 20-25-30 г. Затова няма сравнение,но използвачите и провокаторите от протести винаги ще имат нужда от ЛИЦЕ,а най-хубавото е невинност лице на Младостта.

139

обичам българия

преди 3 години

До 144. Познаваш ли ме?

138

Анонимен

преди 3 години

Привържениците на ГЕРБ са като фашагиЕдно и сщо си баят а живота друго показваЗорлем ще ни направят комунисти и извергиКаквото почукало това се обадило

137

Пешо

преди 3 години

Всички знаем,че власт се печели с избори.Избори правихме колкото си искате.Не знам кога най после ще се угоди на тоя народ.То бяха СДС ,то бяха БСП,то ГЕРБОВЕ РАЗНИ.На улицата няма да се реши да проблема.Всички се изредиха,пак ли ги искате.Ще си чакаме изборите и ще си изберем. Дано да уличим тоя път,но без тия които вече бяха.Толкова ли сме прости да забравяме,какво са ни правили.Трябва да се осъзнаем, с улицата съвсем ще я подредим. Не можем ли да изтърпим 8 месеца.Тия горе си пекат питката.

136

Анонимен

преди 3 години

Към Боян. То това е ясно. Просто гумен гадев ще се наслади на 3 месеца власт, в които не ми се мисли обаче какви поразии ще направи.

135

До 142

преди 3 години

Брат дай некои лев, че нямам?Какъв брат си ти бе преял от корупция

134

Анонимен

преди 3 години

Партия ГЕРБ не са демократикак жеше екскурзията до София с рейса!?

133

ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ СЕ ДАВАЙТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КОЯТО Е ПОЩУРЯЛА- ИДВАТ 9.5 МИЛИАРДА ГРАНДОВЕ- НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ ЗА ПО МАЛКО ОТ 200/300ЛВ НА ПРОТЕСТ- ВСЕКИ ДЕН НА ПРОТЕСТ- А ПОСЛЕ В МАГАЗИНИТЕ. ВЕНСЕРЕМОС БЪЛГАРИ ЩЕ ПОБЕДИМ ДОГАНЧОВЦИ И БРАТЯТА НА ТАЯ СМАХНАТА ТЕТКА.

132

Боян

преди 3 години

Само да попитам и дори ако падне правителството в Сряда ще има служебен кабинет после предсрочни избори и после ако отново спечели Герб кво прайм????