31

Анонимен

преди 3 години

"Наистина между домашните животни в двора имаше и един таралеж, който предвид външността си можеше да представлява опозиция. Но той спеше по цял ден, а опозиция, която спи, не е опасна. В края на краищата и тази негова външност не представляваше бог знае каква опасност, защото никой не се бои от опозиция, на която бодлите служат само за украшение" Бранислав Нушич, "Автобиография"

30

Анонимен

преди 3 години

Президента постоянно "вето",Корнелия перманентно "оставка",чалгаджията Слави "няма вирус" ,но стои с охрана и никъде не ходи.Това е парадокса в България.

29

Анонимен

преди 3 години

До От Берлинами това струва прегръдката и целувката на борисов с ердоган-половин българия...иначе 2 млн.мигранти чакат заповед за атака на българската граница.

28

Анонимен

преди 3 години

Айде стегнете се! Стига сме се любували на суратя и бисерите на Чекмедже ага.

27

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе, точно за корупция ли? От БСП????

26

Реалист

преди 3 години

До 18. Да, ама не. Па и ако има нали знаеш кой ще ги спечели?

25

От Берлин

преди 3 години

До редакцията:Да покажете акцията на морският бряг, от вчера???Хвърлянето на българското знаме???Предатели ли сте или турски ***..?!

24

Анонимен

преди 3 години

МОСКВА СЛЕЗАМИ НЕ ВЕРИТ!

23

БСП са гад.ини

преди 3 години

България живее винаги по-добре, когато БСП не са на власт.

22

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ за това са силни, защото политиката им е обединяваща и градивна. И множество се при познава в нейните добродетели и морални ценностиДааа, всеки иска да хубавото! Да кара нова кола, децата му да са добре образовани, да има адекватни социални услуги.... Хората не са прости и виждат кой го предлага реално и кой какво може! Те за това ги отсвирват вече десетина години.

21

Анонимен

преди 3 години

Имитира дейност за пред червените селяни. Няма да успее нито сега, нито в бъдеще.

20

Анонимен

преди 3 години

Корупция е имало, има и ще има. БСП обаче е част от този проблем, а не решението му. Къса памет имат само техните фенове, с деменция, и се разчита на това. Този вот ще е само за вътрешна употреба, да си постегнат редиците и да си мерят омразата към сегашните. Вътрешна битка в БСП, нищо повече.

19

asd

преди 3 години

Онова нещо при Живков фалира. Сами си го признаха, казаха, че трябва пазарна икономика да се въведе и се самосвалиха. Освен това основния спонсор - СССР фалира още по-лошо, така че не давайте онова време като пример. Освен това по границите се стреляше на месо и ако не бяхме зактворени като в кошара, на тази територия щяха да останат само ...

18

Чебурашка

преди 3 години

До снимков коментарА на съпруга и даде "Минералимпекс".

17

Анонимен

преди 3 години

Другарката Курица защо не обещава че ще свали държавната охрана на Доган ако спечели? Защото се надява тя самата и БСП олигарсите да се възползват максимално от нея.

16

Анонимен

преди 3 години

Дано да мине вота и да има предсрочни избори на есен

15

снимков коментар

преди 3 години

- Да е жив и здрав Костов, вижте като ми даде Техноимпекс каква гуша направих...

14

Анонимен

преди 3 години

Ех как не туриха Микича за шеф на партията, той щеше да я закопа досега и да я положи до гроба на седесе.

13

5АМ

преди 3 години

И всички фондове на Европа да източат гербавите, отново няма да постигнат изграденото по времето на Живков.

12

пияница мистик

преди 3 години

Коронелката за да отклони вниманието от себе си и колко е зле като председател на БЗП (Бедни Заспали Пенсии), реши че ако насочи вниманието срещу ГЕРБ, редовната и тактика и ще и се размине. А много добре знае, че вота няма да мине, защото трябва да си луд да гласуваш срещу себе си. Всички в момента са с кокала в уста. Да не са луди да го изпуснат, като предизвикат предсрочни избори и останат извън Парламента.