149

Анонимен

преди 3 години

Е това ли е най големия престъпник в България.Смешници.

148

Не извратен тип

преди 3 години

Бойко и Пеевски смъкнаха 67 милиона само от Божков,ами колко ли са взимали от Ганчев,Диневи само Севда Арнаудова знае

147

С две думи

преди 3 години

Политически затворнички.

146

Паметлив

преди 3 години

До АнонименОбирът от комунизма беше за 180 000 в Хасково и наистина получиха смъртни присъди.

145

Първите

преди 3 години

рекети се появиха след 92година.А от тях следва много незаконни пари всеки ккойто е почнал бизнес е рекетиран.Всичко е мишмаш.

144

Значи

преди 3 години

Тая с подметнати пари 8години ,а оня дрогирания ,където уби Цветков милост.Има нещо сбъркано.Не са добре.Те не са разбивали сейфове или печатали пари.

143

KOKO

преди 3 години

AI .....STIGA VE4E,4E SE NAGLEDAHME I NASLUSHAHME. BALGARSKIJAT SAD SI PERE KIRLIVITE RIZI S ,,KOKOSHKARI,, KATO ,IVAN4EVA, A MILIONERITE-MUTRENSKI I MILIARDERI,KOITO OT 90-TE DO DNES KRADAT NARODA,KOITO E NAI BEDEN V EVROPA........TJAH NIKOI NE GI DOKOSVA.ZASHTOTO ZIVEEM V IZMISLENA DARZAVA. PFU.....MRASTOTIJA NIEDNA.....

142

Анонимен

преди 3 години

Че Иванчева е изнудвала строителите и умишлено ги е блокирала,докато не си платят или направят това,което тя иска - е факт,не случайно бесепарите се отказаха(отърваха) от нея,защото се компрометира и самозабрави,сега Иванчева има късмет,че от ДСБ я подкрепиха и присъдата и беше намалена,те подкрепят всички ,които са срещу ГЕРБ и водят битка срещу ГЕРБ,защото техния олигарх също е подсъдим,а те не искат да бъде осъден и да носи отговорност за извършеното,макар,че всички те са от една партия - ЕНП

141

Анонимен

преди 3 години

няма да забравя бях малък но добре помня по времето на комунизма някъде седемдесете години двама младежи бяха ограбили банка и присвоили 10.000- хиляди лева бяха осъдени на смърт за назидание а тази *** крадла откраднала чрез рекет стократно повече 8 години/ Я лежи две или три години. НЯМАМ ДУМИ

140

Додо

преди 3 години

До напомнящ: Ти пък си пропуснал запетая в поста, в който си се обърнал към мен и който прилича на Ad Hominem атака.

139

до 10

преди 3 години

"..И какво пречи на човек да има кюлче злато и пари в брой и от кога това престъпление :).."---------------------------------------------Откогато са нашите пари.

138

Анонимен

преди 3 години

Съдията, знаеш че си ПРЕСТЪПНИК, нали куче?Знаеш че си слуга на 8 - те джуджета?Прокълнат да си с най-черна клетва и ти, и целия ти род!

137

православен патриот

преди 3 години

Тази достойна жена е жертва на мафията !!!! Мафията не прощава ако и се опълчиш!!! С мафията трябва да се води битка с радикални методи !!!

136

Анонимен

преди 3 години

Ако за това се дават осем години какво ли трябва да се дава за 1 милион евро в нощното шкафче .

135

Анонимен

преди 3 години

Изкането и получаването на подкуп в ососбено големи размери е доказаано публично както и злоуптребата със служебно положение така че отричането на престъплние е аргоантна измам граничеща с цинизъм и кандидатирането за друг пост също. С теи присъди за прецакани най много съуастниците и помакгачите но не е съотвенти накзанието на главния организатор и извършител н апрестъплнието срещу праовъдтиео истината и собсвеността - корупция Май втората иснтанция е свръзана с Иванчева но не е ясно как?

134

Анонимен

преди 3 години

Оставете жените на мира, ако за тази постановка се дават 8г. затвор Бойко трябва да лежи 8000 г.

133

Анонимен

преди 3 години

И що са и намалили Присъдата ????

132

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко *** трябва да си та да повярваш че тези две свраки са невинни. То само като им видиш просташките алчни муцуни ти става ясно че са се намърдали в общината само и единствено за са крадат. Тогава им е паднало ...ама от алчност са се оляха .

131

izh

преди 3 години

Посочете ми един съдия , чието финансово състояние отговаря на декларираните приходи. Само един !!!

130

Скептик

преди 3 години

Интересно никому ненужният мост за Терминал-2 колко струва и кой го е поръчал.