78

Анонимен

преди 3 години

ХОРАТА ЛИ СА ТИ ВИНОВНИ, ЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗЛЕКУВАШ БЕ ? ВИНОВЕН СИ ТИ И МУТАФЧИЙСКИ, КАТО НЕ ИМ ДАВАШ ДА ХВАНАТ СТАДЕН ИМУНИТЕТ ТЕ УМИРАТ ХОРАТА. ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ.

77

Анонимен

преди 3 години

До АнализаторТи не разбра ли, че това не е грип и не е сезонно? Всеки организъм реагира различно на вируса.... Кой кара грип през топлите месеци? С какво се лекува тази инфекция от вируса? То бива праволинейност и заблуждение, но чак толкова...

76

Handel

преди 3 години

До Анонимен 56Точно както ти ноисиш фамилията и бащиното име на бащща сим ама нямаш нищо общо с него.Поне според твойте думи.

75

Теглилков

преди 3 години

Кантар(лъжи)ев,ще ви повярвам и на тебе и на другите НОЩници,когато публично признаете колко получавате под масата от СЗО!И когато Майтапчийски и Ку-ку-кунчев си признаят кой им плати екскурзиите по плажовете на една съседна държава.

74

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... що те баннаха бе, говедооо..... Със сигурност си роднина на споменатото чифтокопитно.

73

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 70Зa пcихoтeрoр cтaвa въпрoc! Дa ти излизa вcякa cутрин нa вcякa тeлeвизия cвeтaтa трoицa c гeнeрaлa oблeчeн в чeрнo в cрeдaтa и дa ти нaбивa, чe e cтрaшнo и "шa ca мрe"!Зaщo ce нaпрaви? Кaтo пooтминe иcтeриятa щe рaзбeрeм мoжe би, чe нeщo ce e прoмeнилo, чe някoи ca удeceтoрили бoгaтcтвaтa и влacттa cи! A някoи нaпрoтив - щe ca зaгубили много! В Румъния минaхa изoбщo бeз cтруктури кaтo НOЩ! Прocтo хoрaтa тaм cи вършaт рaбoтaтa бeз мнoгo мeдиeн шум и бeз ДOПЪЛНИТEЛНO ЗAПЛAЩAНE!Някoй oт пocтвaщитe тук дa e прoчeл зaкoнa зa зaщитa нa нaceлeниeтo при бeдcтвия и aвaрии!? Прoчeтeт

72

Анализатор

преди 3 години

Преболедувах Корона-вирусната инфекция през Април. Лекарска "помощ" получих по телефона. Стоях си вкъщи две седмици. Имах температура 37,5 С в продължение на пет дни (само вечерно време). Повлиях се добре от обичайните лекарства за понижаване на температурата. Пих и антибиотик, защото имам хронично заболяване. Не развих никакви респираторни симптоми.Боледувал съм от грип. Доста по-тежко е от Корона вируса.

71

Анонимен

преди 3 години

"има вирус, няма траен имунитет" и какво от това?

70

Freeman

преди 3 години

Батенце, ако хората ви уважаваха, ако ви вярваха, щяха да се съобразяват със съветите ви. При наличието на вирусна пандемия всеки ден ни се караше от телевизора един чичко коремен хирург. Вирусна пандемия. Коремен хирург. Нали ме усещаш кво искам да кажа? Човек трябва да е реалист за тези неща.

69

Анонимен

преди 3 години

Тука некъв Гърбав цака минуси. Сега ще пусна програмата и ще му открия IP-то и ше му занеса едно шиши уйски.

68

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски ще се окаже прав на 100 %... За съжаление. За разлика от мeнтето Мангъров.

67

Анонимен

преди 3 години

Нали един висш ръководител (който заповяда на експертите) беше казал, че поема пълната отговорност за отхлабване на мерките и ако заразените минат 100 на денонощие, щял да върне старите правила? Нито върна правилата, а за поемане на отговорност да не говорим...

66

да,да ама не

преди 3 години

До HandelТова не го знаех!Предполагах защото съм наясно, че вируси и бактерии от всякакъв вид съществуват около и в нашите тела и живеем!Обаче сега имаме световна истерия!?Интересно кой още ще иска да гризе на Мангъров старите непрани чорапи?!Готов ли си за минусите на сещаш се кои!? Аз съм и не ми пука колко *** ще се изредят!

65

Анонимен

преди 3 години

до 63 То да бяха 2 месеца...тоя Мутафчийски му гледахме надменната физиономия поне 3 месеца всяка сутрин, брат!

64

Анонимен

преди 3 години

До АнализаторОстава да допълним - за СМЕЛИТЕ без медицинска помощ през периода, който предлагаш. Така ще е най-справедливо.

63

Анонимен

преди 3 години

До HandelХа-ха-ха. Баси Tъпака си... Напиши в Гугъл "covid-19" и прочети преди да пишеш г'лупости.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен58Повод за чипиране е тоя театър !Не случайно Боеко купи компютър,да е първи у махалата.

61

Анонимен

преди 3 години

До АнализаторВъобще не си прав. Ама наистина.

60

Анонимен

преди 3 години

Теорията на конспирацията е фейк, има вирус, няма траен имунитет, има и "умници" с фейк мислене!

59

Анонимен

преди 3 години

Истината е че тези които създадоха коронавируса веднага да дадат на хората ваксината и да не се спотайват да мине време за да я изкарат! От самолет се вижда, че това нещо е изкуствено, айде стига сме се правили на щрауси!