97

ПроСоТо

преди 3 години

До давай...трола,към който си се обърнал,е боковата пиарка "тонката".Тя използва моя ник за да блъска от него глупостите си и така се надява да ми нанесе некаква "вреда"...Просто е жалка..Но какво да прави човек?..-Всеки може да пише от името на всеки...А за "елементи" БЕЗ СОБСТВЕНО ЛИЦЕ,спасението е в чуждите..

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПълните чекмеджета,Барцелона ,суджуците , на метежните деиствия ли са ?

95

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,ако аз бях на мястото на г-н Радев,щях да стоя на страна от това оцапано до шията банкянско недоразумение.Щях да изчакам Тиквун съвсем да се срине,а това е просто неизбежно не защото аз го искам,а защото ТОЙ друго не може...Та щех да изчакам момента,когато Тиквата е на колене,и с "един удар" да го ликвидирам окончателно...Сега,с тая тактика,Президента просто се ЦАПА,занимавайки се с оцапания.Но кой съм аз?.."И крикнул капитан:-еще не вечер!"..

94

Анонимен

преди 3 години

Радев сменил една клaтикурска длъжност с една синекурна длъжност...е как да му се напълни шкафчето ?

93

може

преди 3 години

Дайте на президента четка и червена боя да боядише магистралата.

92

Анонимен

преди 3 години

Нищо не реформирал Радев. Той е труженик на безметежното бездействие.

91

ПроСоТо

преди 3 години

Тиквата има един бонус от мен:..-Понеже виждам,че в бесотията си не може да измисли некакво свестно обвинение за Радев,да го обвини в.."Убийство на Мъртво море",извършено лично от Радев и ОП група от неназовани съмишленици, по особено жесток начин...Давай,Боко!..нема се плашиш...Публиката ти отдавна свикна с теб..

90

Анонимен

преди 3 години

Лакардиите на Баце. Дано скоро аудиторията му да се ограничи до съкилийниците му

89

Анонимен

преди 3 години

Де да просперираше страната и аз бих гласувал за тиквата.За съжаление просперира шайката и платените избиратели на държавна хранилка.Първата работа на новия държавен ред трябва да е лустрация и кастрация!Иначе нема оправия.

88

Ако си дал

преди 3 години

Думите "това, което аз построих, вие не можете да боядисате" са изречени от Тодор Живков. От материала се създава впечатление, че за пореден път Бойко Борисов представя като свои чужди мисли и чужди постижения. Позор за българските журналисти е, че те обикновено знаят това, но страхливо го премълчават. Всъщност, в песента "Ако си дал", прекрасно изпълнявана от Емил Димитров, се казва "дали е трябвало изобщо да се раждаш" тъкмо за онези, които си присвояват чужди приноси, заслуги и достижения.

87

давай...

преди 3 години

До ПроСоТоКолкото по-скоро нарушите конституцията,толкова по-скоро ще си ходите.А Гешев с това милиционерско образУвание как е главен проклетурор,не ми се мисли.Действайте,та по скоро кой от къде е .

86

Големец,велможа

преди 3 години

Нищо не разбрах от тази проста статия.От одбраните няма нужда да ви се обеснявам простолюдието е затова да ми слугува вечно,защото съм велможа.

85

ПроСоТо

преди 3 години

Абе другари, ако нещо се случи с Ал Бънди (да не дава Ленин), вие ще подкрепяте ли Илияна Йотова като президент така всеотдайно?Все пак всички знаем, че тя като види руски поп и веднага заема поза партер!

84

Анонимен

преди 3 години

Народна мъдрост:Който работи - пълно чекмедже, който не работи - празно шкафче.

83

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СЕ БОРИ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И ДА ОБЕРЕ ПАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ, А НЕЙНИТЕ БАНДИТИ ДА КРАДАТ НА ВОЛЯ. ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ КРЕЩЯТ В ИСТЕРИЯ ТРЕПЕРЕЙКИ ЧЕ ПРЕД ВРАТАТА ИМ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОНЯ С КАСКЕТА- СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ТАКА БЯСНО ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ НЕГО- ЩЕ ГИ РАЗГОНИ И ЩЕ ГИ ОСТАВИ САМО С ЕДНАТА СВЕТЛА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИДЕЯ.

82

ПроСоТо

преди 3 години

Наближава времето когато конституционният съд ще излезе с решение кога и при какви обстоятелства срещу Румен Грипенов може да бъдат повдигнати обвинения за национално предателство!Той за това съска като змия и се старае да отклони вниманието от себе си и съветниците си!Ще бъде забавно, другари цоциалисти!

81

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече България просперира, толкова по-черноглед става Радев и Зайчарника му.

80

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоДругарю,льотчика много искаше да се снима с бай Тошо,но когато Буда беше охрана,не допускаше юноши до него.Единствено изключение направи за юношата Гешев,който сега отрича че е той.Но приликата е поразителна.Като 2 капки слана.

79

Тулуп

преди 3 години

Борисов много се уяде Долу Герб

78

Българин

преди 3 години

Абе петолъчниците, явно след Георги Първанов Ал Бънди ви е новият всьо и вся!На Гоце паметник не вдигнахте, че откъсна живо месо от Партията, но Льотчика не е отстъпил и на йота от Тезисите на Първия партиен и държавен ръководител!Събирате пари за паметник пред Пасольството на Матушката - джуджето Хаяско гали по главицата застаналият в поза партер Радев!