363

Един от северозапада

преди 3 години

до Само герб Забравих да спомена далаверата със санирането, облепването на блоковете със стирпор, от най-евтиния. 2 милиарда се наляха във фирми, "близо до слънцето". Ефекта-нулев .Ефекта-само в банковите сметки на фирмаджийте, близо до Герба, и в шкафчето на Баце се видя. Къде са чуждите инвеститори, къде е малкия и среден бизнес, къде е средната класа, която е гръбнак уж на всяко общество? Защо всичко младо и кадърно напусна тая просперираща държава?

362

Анонимен

преди 3 години

Радеееев, ти една салата не можеш да нарежеш, камо ли лентички. Не се бъркай там където не ти е мястото. Видяхме те и като летец колко си бил кадърен. Гледай си там петцифрената заплата, че е крайно време вече да си ходиш...!!

361

Един от Северозапада

преди 3 години

До Само ГЕРБ!!! Как няма да използуват некачествени материали строинелите, като кхемата е следната: Фирма , близо до Герб, печели поръчката, взима 50 %, другите 50% дава на наетите от нея подизпълнители, и те трябва да се оправят сами, като свършат същия обем работа, икономисвайки от всички разходи, за заплати, за мателиал, за специалисти....Резултатите са видими, навсякъде извън София, че даже и в София. Магистралата около Ст.загора ?Падналия автобус помните ли?Ремонт на ремонта навсякъде...

360

СКОРПИОН !

преди 3 години

" Другарю" Радев, вашето шкафче е празно, и няма как да Ви снимат гол / както г-н Борисов в личната му спалня /, защото охраната Ви не спи! Браво! Но, БКП-БСП се оказа много недодялан режисьор и филма Ви не се получи! Обществото ни, не е изградено от ***, както го нарече комуниста-професор И. Христов: 80%! Но, да оставим това и да продължим! Какво става в президентството, с най- доверените Ви хора / УЗУНОВ , ВОБОКОВ /, обществото остава с впечатление,че там се очертав престъпна група...

359

Анонимен

преди 3 години

Към правителството на Радев нямаше никакви забележки по новите обекти защото никакви обекти не бяха построени. При правителството на тройната коалиция също нямаше забележки за щото никакви нови обекти не се построиха. По стнаишково време построиха само няколко десетки километра магистрала която вече се разпадна.Като не правиш нищо в държавата като президента, няма в какви да те обвинят. Единственото за което отговаря са посланиците и там се е ocpал.

358

Анонимен

преди 3 години

А къде си пазиш комисионната от шведите за грипните? Или я върна вече? А таксата за назначаване на посланици къде я пазиш?

357

КОЛЕВ

преди 3 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА НА БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА---РАДЕВ!

356

ами да

преди 3 години

До АнонименКой не е доволен от тиквата питаш? Ами корупцията дъни, кредитни къщи и лихвари никнат като гъби. За тях сега е рай това управление. Всеки е задлъжнял за нещо, а ти питаш. *** питай си.

355

Анонимен

преди 3 години

Единствената надежда на България в момента е Президентът. Цялата система в момента се мъчи да го дискредитира, мъчат се, но няма да успеят. Всеки който го познава знае е че изключително честен човек. Много нива над всички в съвременният политически живот в България.

354

Анонимен

преди 3 години

Кои не е доволен от ГЕРБ ?Има от пиле мляко има свобода има всичкоТрябва да си много *** и мързелив да немял нищо

353

ако

преди 3 години

беше станало с ГРИПЕНИТЕ щеше да е доста пълно,нооооо ЯДЕЦ,точно за това си ЗЪЛ

352

Анонимен

преди 3 години

Защо ЦЦ които се е облажил вече не е от ГЕПИ ?Вие искате хора които не са взелу нищо а са им взели да ръкопляскат на биби, чв преяжда.

351

Анонимен

преди 3 години

Хунтата е извадила 5 трола на кибер фронта да бранят Борисов от истината!Чета коментарите ви и си мисля как българите с най малки заплати и пенсии а някои и без доходи защото свободни места за овчари бол са доволни от бащицата

350

експерт шкафолог

преди 3 години

Не шкафчето, главата ти е празна

349

Аишето

преди 3 години

Питат ме защо имам 8 деца и аз им викам, че като шекерзада всеки път отказвам ама тои ми предлага.

348

Анонимен

преди 3 години

В НАЧАЛОТО БЕШЕ- НИЙ АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ"ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ АСФАЛТА БИЛ КОФТАК- ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ НЕЩО ДА НАПРАВИХА ПОЛЕЗНО КАКТО ЕДНА НОРМАЛНА ЛЯВА ПАРТИЯ- АХ ДА- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ РАЗДАЛИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ МИЛИОНИ НА НАЗНАЧЕНИТЕ СИ МИЛИОНЕРИ, СРИНАХА ЗАПЛАТИТЕ ДО 5500ЛВ- 1.8ДЛ- ДАЖЕ КУБИНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА НИ СТИГНАТ, МОЖЕ БИ САМО ВЕНЕЦУЛА НИ БИ- 1МИЛИОН %ИНФЛАЦИЯ, АМА ЗАПЛАТИТЕ ПАК ПО ВИСОКИ ОТ 1.8 ДЛ,3ДЛ, 5 ДЛ- ЧЕРВЕНИ БЪЛГАРИ ВИЕ ОБРАХТЕ НАРОДА СИ, СЛЕД ВАС ПОТОП- ХАЙДЕ ДА ВИ НЕМА ЗАЕДНО С ДЕСИН

347

До пияница мистик

преди 3 години

Изпълни ли си сутрешната молитва пред портрета на Идола ти-Тиква?Не си добре с главата, жалко е за човек, достатъчно интелигентен за да може да пише и чете, да защитава престъпници и мутри от СИК!

346

пияница мистик

преди 3 години

Скоро видях снимка на КYРнелия, как спи в една спалня, пълна с палета долари и имаше една базука опряна на стената. Снимката е автентична, от експертизата така казаха

345

пияница мистик

преди 3 години

Хахахахахахах, тоя вярно голям *** бе. Не може да осъзнае колко е глупав такъв компромат. Айде, за съветските *** тук и дементиралите пенсионери е ясно, те са неспасяеми, но той нали уж е сложен от Вулвин и БСП за прецедент. Я да каже, за какво са му на Бойко кюлчета злато в шкафче? Ще ходи да ги заменя в банка срещу пари, в заложна къща или в някое златарско ателие? Сейф няма ли? Парите явно в чекмеджето са малко за сейф...ХАхаххахаха. Глyпаk та дрънка е Зеления Чорап

344

Алекс2

преди 3 години

Браво на Радев че е такъв тарикат ! Пълни шкафчето на Деса-мерцедеса с два щата а неговото почти е празно.Само некви си 12 хилки за дрън дрън ярина 4 години...пък Баце нека тича по строежите щото е глупав !