91

да,да ама не

преди 3 години

До .!.Така е! Той не прави разлика между число и цифра! И не е само той!

90

Калеко Алеко

преди 3 години

В момента положението е под контрол, щом има достатъчно легла с аспиратори, които да поемат пециентите с усложнения, заразени с Ковид 19 ... А и повечето отчетени случаи се дължат на локални огнища, които веднага биват деактивирани, като се проследяват контактите на заразените и се поставят под карантина. Да не забравяме че само при 2-3% от случаите с Ковид се стига до усложнения...Така че проумейте най-после това което непекъснато Ви се обяснява и престанете и да говорите глупости ... !!!

89

да,да ама не

преди 3 години

До ГРАЖДАНИНАми не,щото са 132!

88

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 76Те не са виновни! Толкова си имат/или пък нямат/!От времето на СТЪРШЕЛ не бях чел такова! Ама тука си е чисто и неподправено наивно!Ако не беше трагедия,щеше да е много смешно!

87

Анонимен

преди 3 години

А COVID-20 ще се застъпи ли с COVID-19? И с каква ярост ще връхлети, виждана или невиждана? По нова година поне вирусът ще си вземе ли отпуск.

86

Munchen_DE

преди 3 години

До ОзверенаПоредното доказателство, че има и по-тежки диагнози от коронавируса. Аз например си спазвам мерките, но ти не стоиш над властите, че сама да раздаваш правосъдие. Като те е шубе, стой си у дому!

85

ivailo

преди 3 години

А ще се мре ли яко...!?

84

въпрос

преди 3 години

А НЕЩО ДА НАПИШЕТЕ ЗА ПОВИШАВАНЕТО ЦЕНАТА ТА ЕЛ. ТОК?

83

Анонимен

преди 3 години

Ще има невероятен пик през септември, когато и последната НОЩница се върне от Гърция.

82

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

"Кантарджиев: Ако пак има пик на COVID-19, ще е през есента." А ДНЕС 165 ЧОВЕКА, НЕ СА ЛИ ПИК???

81

.!.

преди 3 години

Значи не го знам тоз къв е по образование, ама от математика хал хабер си няма! Те хората се увеличавали не защото правели повече тестове! Ама то в някой проби процента бил 10 ами в други колко е 0! Абре като си доктор говори си за вирусите и не се занимавай с математиката! Явно хал хабер си нямаш от математика!

80

Анонимен

преди 3 години

То сега е пик за разлика от март-април

79

дедовия

преди 3 години

Всички чакат пика, само аз чакам спатия. :)

78

да,да ама не

преди 3 години

До ЗлатенаПак ли ти!? И пак същото! Ако не ти стигат паричките от троленето ще съберем от постващите да ти купим нов грамофон! И плочи, че тия са ти надраскани и прескачат!

77

Ф.С.В.

преди 3 години

Вчера в БургасБус влизам в един автобус- всички с маски - двама ромулани -ор-ки без маски -млади момче и момиче по 20г -семейство явно (може скоро да стават баба и дядо) _та най безцеремоннно си седяха без маски и хич не им пукаше на ор-ките -Заразавят всичко и всички!! Нямам желание да бия индианци защото после ще ме изкарат расист- но контрольорката (служебно лице) се правеше че те са невидими-Съмнявам се дали са си купили билети въобще!!

76

Анонимен

преди 3 години

Вчера в Еконта-а едно младо моме се опира да влезе без маска, голям кеф ми стана като я изгониха, много ниска култура и липса на грам възпитание както и израз на неуважение към останалите клиенти.

75

Апропо

преди 3 години

БАН имат готовност да разработят лекарство срещу корона вирусът. БАН е доста голяма сила във световната наука, в благодарение на добрата ни научно-образователна система. Самое един от многото примери:Детекторът за елемтарни частици в Церн, този детектор който е смисълът на целия експеримент там е научна разработка на БАН. Детекторът беше успешен, както и експериментът в Церн!БАН заслужава финансиране за борбата срещу корона вируса.

74

аз

преди 3 години

Ама есенният пик пак ли ще е с по 30 човека на ден като миналия

73

Анонимен

преди 3 години

Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такавадръзка клевета срещу трудещите се в София не би могла да бъде възпри-ета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскиратмислите си, като са представили, че главният герой е видял първомайскатаманифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче,положението не се изменя.

72

Анонимен

преди 3 години

До БауМилиардерите обикновено мислят многоходово и не са никак глупави. Не всичко е пари по нощните шкафчета.